Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γιατί οι κονσόλες δεν έχουν screenshots?
Collapse
X
-
Ναι, λογικά θα πάει σούπερ. Συγουρέψου ότι έχεις drivers πρώτα γιατί κάποια από τα πρώτα netbook δεν υποστηρίζουν 7.
Leave a comment:
-
Originally posted by belmont View PostΤα 7 έχουν καλύτερη διαχείριση πόρων από όλα τα λειτουργικά συστήματα. Στο παλιό PC στο γραφείο έχω Pentium 4 2.5GHz και 512 μνήμη και πάει καλύτερα από τα XP και τα ubuntu που είχα πριν. Εννοείται ότι αναφέρομια στην απλή έκδοση. Vista δεν είχα ποτέ οπότε δεν ξέρω, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση.
gi auto to vaio pou exw spiti, ena mikro 11'' me 1gb ta paei sfaira e? kai mou kane entypwsi.
Leave a comment:
-
Τόσο είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις τους δλδ 512ΜΒ RAM και επεξεργαστή δε θυμάμαι,αλλά με 2.8 που έχω εγώ,δεν έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου.
Leave a comment:
-
Τα 7 έχουν καλύτερη διαχείριση πόρων από όλα τα λειτουργικά συστήματα. Στο παλιό PC στο γραφείο έχω Pentium 4 2.5GHz και 512 μνήμη και πάει καλύτερα από τα XP και τα ubuntu που είχα πριν. Εννοείται ότι αναφέρομια στην απλή έκδοση. Vista δεν είχα ποτέ οπότε δεν ξέρω, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση.
Leave a comment:
-
Τόσο ελαφρύ λογισμικό τα 7;Γιατί τα Vista,τόσο έχουν ελάχιστες απαιτήσεις κι όμως το τσακίζουν το σύστημά μου.Γι'αυτό κι έχω ακόμα τα ΧΡ.
Leave a comment:
-
Ίσως όχι απαραίτητα. Η απλή έκδοση παίζει χωρίς πρόβλημα σε 512 RAM και Pentium 4 κοντά στα 2.5GHz.
Leave a comment:
-
Για να σηκώσει ο υπολογιστής μου windows 7 πρέπει να κάνω αναβάθμιση.
Leave a comment:
-
ή βάλε windows 7Originally posted by Altair View PostΚάνε ρυθμίσεις για να μπεις ίντερνετ,κάνε ρυθμίσεις για την ταινία,δες την συμβατότητα των συσκευών σου.
Leave a comment:
-
Δε νομίζω πως αναφερόταν στη σταθερότητα αλλά στην πολυπλοκότητα. Εξάλλου κανένας υπολογιστής δεν είναι πιο σταθερός από οποιαδήποτε κονσόλα.Εδω περιγράφεις τα IBM-based pc's οχι ολους τους υπολογιστες, υπηρχαν και υπαρχουν σταθεροτατα μηχανηματα.
Επιστρέφοντας στην ερώτηση του Τίτου, θα έλεγα πως απλά δεν υπάρχει χώρος για Print Screen στο χειριστήριο. Άσε που τώρα έχουμε και το Kinect που δεν έχει καθόλου κουμπιά.
Leave a comment:
-
Η αλήθεια είναι ότι υπερέβαλλα λίγο για να την σπάσω στον Τίτο but you get the point.
Leave a comment:
-
Originally posted by Altair View PostΚαι σου απαντάω εγώ Imrahil.Γιατί τα pc είναι για άλλες δουλειές.Βασικά είναι για όλες τις δουλειές.Και ξέρεις τι λένε.Ή θα είσαι καλός σε ένα πράγμα ή μέτριος σε όλα.Οι κονσόλες είναι καλές για παιχνίδια.Τα pc είναι μέτρια σε όλα.Κάνε ρυθμίσεις για να μπεις ίντερνετ,κάνε ρυθμίσεις για την ταινία,δες την συμβατότητα των συσκευών σου,γενικά ένα πολύ σπασαρχίδικο πράγμα οι υπολογιστές.
Εδω περιγράφεις τα IBM-based pc's οχι ολους τους υπολογιστες, υπηρχαν και υπαρχουν σταθεροτατα μηχανηματα.
Leave a comment:
-
Και σου απαντάω εγώ Imrahil.Γιατί τα pc είναι για άλλες δουλειές.Βασικά είναι για όλες τις δουλειές.Και ξέρεις τι λένε.Ή θα είσαι καλός σε ένα πράγμα ή μέτριος σε όλα.Οι κονσόλες είναι καλές για παιχνίδια.Τα pc είναι μέτρια σε όλα.Κάνε ρυθμίσεις για να μπεις ίντερνετ,κάνε ρυθμίσεις για την ταινία,δες την συμβατότητα των συσκευών σου,γενικά ένα πολύ σπασαρχίδικο πράγμα οι υπολογιστές.
Leave a comment:
-
Αντιστρέφω το topic και ερωτώ, γιατί τα pc δεν έχουν games; Όλα τούμπα. Τίτε, τρώω jaffa cakes στην υγειά σου
Leave a comment:
Leave a comment: