Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ελληνικό Xbox Live - Σχόλια και εντυπώσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pilgrim
    replied
    Μου ρθαν και μένα τα ποντάκια σήμερα και κατέβηκε άμεσα το map pack του reach!! Καλή φάση οι τζαμπέ 1600 ποντοι αλλά ακόμα καλυτέρη ήταν που μπήκε ο noobo και παίξαμε παίξαμε 3 ολόκληρα επικά ματς στο halo.
    Εγώ, ο greenιαρης & o Timi μέναμε όσο μπορούσαμε ο ενας κοντα στον αλλό για να αλληλοκαλυπτόμαστε και ο nooto σαν νέος Leroy Jenkins* έκανε μόνος του ντου σε τέσσερις αντιπάλους. Pure awesomeness!!!

*http://www.youtube.com/watch?v=LkCNJRfSZBU

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Nooto κάνε μου μία χάρη και δες αν σου παίζει το The Signal .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Πληροφοριακα, μολις ανοιξα το 360 και επιτελους ειδα οτι μου ηρθαν οι ποντοι. Το μηνυμα ερχεται στο xbox live (ειναι ενα) και περιεχει 2 κωδικους με 800 ποντους ο καθενας. Να πω οτι με το που ανοιγεις το μηνυμα, υπαρχει μονο η επιλογη delete οποτε προσοχη μην πατησετε 2 φορες το Α κατα λαθος και εχουμε αλλα μετα .

Ευχομαι να ερθουν συντομα και στους υπολοιπους ;).

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εγώ πάλι προτιμώ την πρώτη παράγραφο, τα ναζάκια προς την κονσόλα...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αυτό που σίγουρα εκνευρίζει τους πάντες στην Ελλάδα είναι η έλλειψη DLC στο περιεχόμενο του Marketplace, από το οποίο προμηνύει σύγκριση με την Γερμανία, κάτι που μισούμε απίστευτα. Η σύγκριση με την Γερμανία ορίζεται ως έλλειψη και κλείδωμα DLC.
    Για εξήγησε τι εννοείς με αυτό.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Όχι με e-mail. Είπαν μεσώ PM στο XBOX Dashboard θα μας έρθουν. Εγώ πάντως μπαίνω για λίγο στο ΧΒΟΧ να δω αν ήρθε, αλλιώς παπάλα. Έχω κι άλλα παιχνίδια σε άλλες κονσόλες να ασχοληθώ.

Αυτό που σίγουρα εκνευρίζει τους πάντες στην Ελλάδα είναι η έλλειψη DLC στο περιεχόμενο του Marketplace, από το οποίο προμηνύει σύγκριση με την Γερμανία, κάτι που μισούμε απίστευτα. Η σύγκριση με την Γερμανία ορίζεται ως έλλειψη και κλείδωμα DLC.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το μονο που θελω πλεον να δω ειναι το ποτε και αν θα μπουνε οι ποντοι δωρο. Επιπλεον εχω απορια αν θα ισχυουν οι κωδικοι των msp καθως και οι gold συνδρομες που θα αγοραζεις απο Αγγλια πχ μιας και οι προτινομενες τιμες στην Ελλαδα ειναι οτι να ναι...
    Ισχύουν κανονικά, απλώς δεν μπορούμε να βάζουμε 4200 πόντους (σύμφωνα με Laharl πάντα ).

Για το Braid τι να πω, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται λάθος. Το αγόρασα από το δικό μου gamertag στο παλιό Xbox 360, έπρεπε να παίζει κανονικά. Προβλήματα είχα και παλιότερα, κάποια στιγμή όμως το έκανα να παίζει κανονικά. Θα σβήσω και το save (backup σε USB) μπας και επηρεάζει κάπως, αν και δε νομίζω.

Οι πόντοι θα μας έρθουν μέσα σε 30 μέρες με email. 2 κωδικοί των 800 πόντων.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εκανα τελικα και εγω το migration και πανω κατω συμφωνω με το post του evans. Overall χτυπαει πολυ εντονα η απουσια καποιων πραγματων (τα οποια οκ δεν χρησιμοποιουσε ποτε κανεις) και το dashboard φαινεται πολυ αδειο. Ενταξει, εδω που τα λεμε βεβαια στην ουσια του αυτο δεν επηρεαζει καποιον, στις περισσοτερες υπηρεσιες δεν ειχαμε προσβαση ουτε πριν, παρολο που υπηρχαν.

Απο downloaded υλικο δοκιμασα πεταχτα ολους τους τιτλους του arcade που εχω (winterbottom, monkey island 1,2 και braid) και παιζουν ολα κανονικα (οποτε υποθετω οτι στην περιπτωση του braid κατι αλλο παιζει evans).

Με τους ποντους ακομα δεν ξερω τι παιζει, ουτε πως τους παιρνεις (email ή απο το live). Ελπιζω να μου ερθουν καποια στιγμη.

Την αλλαγη τωρα πιο πολυ την εκανα με το σκεπτικο οτι η υπηρεσια θα αναπτυχθει στην πορεια, παραλληλα οσο πιο πολλοι ειμαστε τοσο το καλυτερο. Απο κει και περα και εγω δεν ξερω κατα ποσο θα την προτεινα την δεδομενη χρονικη στιγμη.

Η διαδικασια ειναι παρα πολυ απλη παντως και οτι εχετε θα περασει και στον νεο σας λογαριασμο.

Το μονο που θελω πλεον να δω ειναι το ποτε και αν θα μπουνε οι ποντοι δωρο. Επιπλεον εχω απορια αν θα ισχυουν οι κωδικοι των msp καθως και οι gold συνδρομες που θα αγοραζεις απο Αγγλια πχ μιας και οι προτινομενες τιμες στην Ελλαδα ειναι οτι να ναι...

Αυτα .

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Aυτο που λες δεν ειναι αρνητικο, ειναι η γνωμη σου, αλλα οκ τι τα λεω κι εγω αυτα, μαλλον παω γυρευοντας .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Υπάρχει κι άλλο αρνητικό στο dashboard. Είναι τα άσπρα παράθυρα και είναι και φωτεινά, πράγμα που δεν μ' αρέσει. Θα προτιμούσα καλύτερα το προηγούμενο dashboard που τα είχε σκούρα γκρίζα και ήταν χαλαρά.

Επίσης όσο για το marketplace, θέλει χρόνος για να μεταφέρουν όλο το παιχνιδοσοί. Είπαν μέσα ότι είναι πάρα πολλά και χρειάζεται ανανέωση. Όσο για το περιεχόμενο που αγοράσαμε, θα στρωθεί σε λίγο καιρό.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    πριν 4-5 μερες ερθει το live στην ελλαδα, με πολυ θρασος πηρα 12+2 live gold america απλα επειδη μπορω

κανα+ εχει ολη αυτη η ιστορια με το ελληνικο live? (λιγοτερο lag στα online games?) για πειτε και αλλες γνωμες οσοι βαλατε

Leave a comment:

• Evans
    replied
    To Braid δε μου παίζει ό,τι και να κάνω. Θα πάρω τη MS κάποια στιγμή να μάθω τι μπορεί να γίνει.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Παντως συμφωνω κι εγω με το αρχικο ποστ του θεματος. Δεν λεω οτι μετανιωσα που μπηκα ελληνικο live, γιατι ουτως ή αλλως χεστηκα και για τα βιντεο και για τις μουσικες. Λες και δεν εχουμε 1000 υπηρεσιες τετοιες στο ιντερνετ...

Αυτο που με πειραξε κι εμενα ειναι η απουσια του indie και η απουσια καλων arcade παιχνιδιων. Οκ, δεν αγορασα ποτε μου απο το live κατι, εβαλα και την 14μηνη gold με ελληνικη καρτα, αλλα οπως και να εχει εαν θελω ρε μαγκα να παιξω sonic τι γενετ'εδω; Εαν καυλωνω Monkey Island; Ηταν δηλαδη ΤΟΣΟ δυσκολο να μεταφερουν με την μια ολα αυτα τα παιχνιδια; Ή μηπως θελουμε ντε και καλα ελληνικα menu (sic) και επιλογες;

Live να παιξω ακομα δεν δοκιμασα, καποια στιγμη με τον αχρηστο τον Pilgrim θα πρεπει να νιωσουμε λιγο, ή ακομα να κανονισουμε ενα ομαδικο Reachαρισμα.

Επισης το νεο dashboard μου φαινεται μουφα τελειως, το παλιο υπο γωνια ηταν καλυτερο imo.

Καπου εδω εχω αρχισει να εκτιμαω το PSN... Μαλακια που δεν εχουν βαλει headset out of the box στο PS3, αφαιρει πολυ απο το online...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δοκίμασα re-download (πολλές φορές), αλλά όχι delete και re-download. Will do right now, thanks. Θα σας πω αν δούλεψε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μισό, στο Marketplace στο έδειχνε αγορασμένο, ενώ στην κονσόλα trial.Δοκίμασες delete και re-download?

Leave a comment:

Working...
X