Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames
Collapse
X
-
Πολυ καλα τα γραφικα του uncharted απο τα καλυτερα στις κονσολες αλλα στο topic "Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames" νομιζω το pc εχει τον πρωτο λογο αυτη τη στιγμη.. Και ναι crysis>>>all..
Leave a comment:
-
Εγώ είμαι της γνώμης ότι τα γραφικά του PS3 υπερισχυρούν του X360. Δεν φτάνει που πρέπει να κοιτάμε την εικονική τέχνη, πρέπει να κοιτάμε και τον τεχνικό τομέα, γιατί απ' εκεί βασίζεται το κάθε παιχνίδι για να δείξει την τελειότητα του. Όσο πιο βαρύ το παιχνίδι σε χωρητικότητα και προγραμματιστικό τομέα είναι, τόσο πιο βαρύ τεχνικά θέλει να στηρίζεται.
Το Χ360 είναι αδύναμο και είναι μόλις 2οκλασάτο και δεν θα το συνιστούσα για καλύτερη κονσόλα ή για gaming, όσο τρέχει στα 576p.
Leave a comment:
-
Done.Απλά μην το έχουμε ως δικαιολογία για να ξεφεύγουμε ;)Σαν καλός mod λοιπόν κάνε μια αποκοπή-επικόλληση τα ποστ στο αντίστοιχο θέμα
[/b]
Leave a comment:
-
Σαν καλός mod λοιπόν κάνε μια αποκοπή-επικόλληση τα ποστ στο αντίστοιχο θέμα
Leave a comment:
-
Ναι αλλά όσο πάει ανεβαίνει και βγαίνουν σιγά σιγά και οι παιχνιδάρες.
Leave a comment:
-
ego pistevo pos to ps3 ke to 360 ine isodinama ston tomea ton frafikon apo eki ke pera ta apoklistika games ine pou metroun ke mehri tora to 360 ine nikitis ke to leo giati eho ke wii ps3 360 ke pc ara xero ti leo to provlima me to ps3 ine pos prin kan vgi to ihan kani theo pos ta grafika tou itan 4d ke aidies mono tou thaftike
Leave a comment:
-
Παιδια ειπε Τελος. Ας σταματησουμε τωρα οσο ειναι καιρος.Aπό την άλλη εγώ ξέρω ότι έβαλα μια εικόνα στο σωστό topic και ο Somari λεει πως έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από τα ps3, 360 και μετά ένας άλλος συμφορουμίστας για να κάνει κατά κάποιον τρόπο flame μιλάει για επανάσταση του wii, άλλος λέει "σιγά μωρέ θα μας προσφέρει high end graphics ε και;", ένας άλλος λέει ήταν σίγουρος ότι θα το έβαζα και ένας άλλος δηλώνει την αντιπάθεια του για το topic, δηλαδή γίνεται κάτι σαν spam, που να έβαζα την εικόνα και σε κάποιο άλλο άσχετο topic. Φαίνεται λοιπόν ποιος έχει δίκιο στην προκειμένη περίπτωση, τέλος.
[/b]
ΥΓ: Πολυ αργα, τον ξανα επιασε....
Leave a comment:
Μέχρι εδώ.

Leave a comment: