Announcement
Collapse
No announcement yet.
PlayStation Network
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Βασικά κατεβάζεις τσάμπα το trial και με το activater που είναι 8kb το κάνει upgrade σε full game.
-
Α, οπότε σου δείνει τις trail versions και όχι full game;
Κατέβασα και όλα τα δωρεάν minis. Έχει δύο arkanoid style που γουστάρω τρελά!
Κάθε πότε ανανεώνται οι προσφορές; Άμα συνεχίσουν έτσι να πάω να κάνω μία ετήσια.
Leave a comment:
-
Ρε παιδιά το Outland και το Chime Deluxe είναι 8KB το καθένα.
full game δεν είναι;
Leave a comment:
-
Κατέβασε τα
.
Το Outland είναι must ασυζητητί , το renegade ops εμένα μου άρεσε οπότε το προτείνω . To Warhammer 40,000: Space Marine είναι full price game, αν σου αρέσουν τα action-3rd person shooters δοκίμασε το .
Leave a comment:
-
Βρε να τα κατεβάσω όλα, αλλά αξίζουν ή τσάμπα ο χώρος;
Κατέβασα και το Oddward:Stranger's Wrath. Τα VF και LBP2 δεν με πολυενδιαφέρουν.
To infamous 2 Το έχω σε δίσκο.
Τα υπόλοιπα αξίζουν ή όχι;
Leave a comment:
-
Οκ thx Hideo.
Το είχα τερματίσει 2 φορές στο xbox όταν είχε πρώτοβγει, οπότε προέχουν αλλά τώρα ;).Το Oddward:Stranger's Wrath HD?:p
Leave a comment:
-
Γραφω και παραπανω οτι ληγουν οταν τελειωσει η συνδρομη.Δεν ληγουν το 2011,αν εγραφε τοτε οτι ληγουν 2011.Εφοσον ανανεωσεις μπορεις και παλι να τα παιξεις κανονικα.Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΤα κατέβασα και εγώ (όλο το απόγευμα χθες)
. Αυτό με το expire δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί. Από την προηγούμενη φορά που είχα plus είχα κατεβάσει κάποια free games τα οποία είχαν λήξει αλλά τώρα που έχω ξανά plus μπορώ και τα παίζω κι ας γράφουν ότι έχουν λήξει από το 2011.
Καποια απο αυτα τα εχεις για παντα δωρεαν ανεξαρτητα αν εισαι συνδρομητης ή οχι.Απο τα 10 παιχνιδια που δινει τα 3 νομιζω ειναι δωρεαν για παντα(εγραψα παραπανω ποια ειναι).
Τα outland και Renegate ops δεν εχουν expire.Τα ήθελα τα συγκεκριμένα :xp:.
Τεσπα εγώ στον σκληρό άφησα μόνο :
Virtua Fighter 5: Final Showdown
Outland
Warhammer 40,000: Space Marine
Renegade Ops (αυτό είναι ωραίο game παρεμπιπτόντως)
Τα υπόλοιπα τα έσβησα γιατί είτε τα είχα σε Blu-ray ή δεν με ενδιέφεραν άμεσα.
Το Oddward:Stranger's Wrath HD?:p
Leave a comment:
-
Τα κατέβασα και εγώ (όλο το απόγευμα χθες)
. Αυτό με το expire δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί. Από την προηγούμενη φορά που είχα plus είχα κατεβάσει κάποια free games τα οποία είχαν λήξει αλλά τώρα που έχω ξανά plus μπορώ και τα παίζω κι ας γράφουν ότι έχουν λήξει από το 2011.
Από ότι βλέπω στην Αμερική έχουν άλλα games
Τα ήθελα τα συγκεκριμένα :xp:.Virtua Fighter 5
inFAMOUS 2
Little Big Planet 2
Ratchet and Clank: All 4 One
Just Cause 2
Saints Row 2
Lara Croft and the Guardian of Light
Hard Corp: Uprising
Choplifter HD
Zombie Apocalypse Never Die Alone
Sideway NY
Τεσπα εγώ στον σκληρό άφησα μόνο :
Virtua Fighter 5: Final Showdown
Outland
Renegade Ops (αυτό είναι ωραίο game παρεμπιπτόντως)
Τα υπόλοιπα τα έσβησα γιατί είτε τα είχα σε Blu-ray ή δεν με ενδιέφεραν άμεσα.
Leave a comment:
-
Αν θες την αποψη μου κατεβασε και τα 10 δωρεαν παιχνιδια.Aν δεν θες να τα κατεβασεις ολα ή δεν εχεις χωρο ακυρωσε απλα το download,ωστε να φαινεται οτι τα εχεις κατεβασει και ετσι να τα εχεις διαθεσιμα για download στο μελλον.Οταν περασει αυτος ο μηνας 3 απο αυτα δεν θα ειναι διαθεσιμα στο store.Originally posted by Enpsty View PostΡε παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι νουμπάς σε αυτά.
Τώρα μόλις έκανα μία τρίμηνη plus και κατέβασα τρία παιχνίδια. Αυτά θα μπορώ να τα παίζω μόνο όσο έχω plus; Δλδ. μετά τους 3 μήνες και αν δεν ανανεώσω δεν θα μπορώ να τα παίζω άσχετα που θα τα έχω αποθηκευμένα στο ps3;
Καλά κατάλαβα;
edit: Άκυρο. Διάβασα την προηγούμενη σελίδα και κατάλαβα.
Δεν με χάλασε τζαμπέ τα Motorstorm και Darksiders. Αμέεεεε
Exω την εντυπωση btw οτι τα outland,Chime Super deluxe,Renegate ops ειναι δωρεαν για τους συνδρομητες,χωρις να εχουν ημερομηνια ληξης(ολα τα παιχνιδια εχουν ως ημερομηνια ληξης την αντιστοιχη ημερομηνια που τελειωνει η συνδρομη).Με λιγα λογια φανταζομαι οτι μπορουν να παιχτουν τα συγκεκριμενα και μετα το τελος της συνδρομης,δηλαδη ειναι δωρεαν κανονικα.
Εδω περισσοτερες λεπτομεριες για το πως λειτουργει το plus απο δω και περα.
Sony has provided an update to PS Plus for both Europe and the US. We've combined both into one handy dandy post for yo…
Mε λιγα λογια τα 3 παιχνιδια που δεν θα υπαρχουν απο τον επομενο(ή μετα τα μεσα του επομενου) μηνα ειναι ταMembers will get 10 games up front and starting next month, three of those games will change, and you’ll get at least three more games per month thereafter. A minimum of 10 games will be available to play right away.
1.Game of the Month: Virtua Fighter 5: Final Showdown – available until July 4
2.Warhammer 40,000: Space Marine – available until July 18
3.Chime Super Deluxe – available until July 18
Leave a comment:
-
Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι νουμπάς σε αυτά.
Τώρα μόλις έκανα μία τρίμηνη plus και κατέβασα τρία παιχνίδια. Αυτά θα μπορώ να τα παίζω μόνο όσο έχω plus; Δλδ. μετά τους 3 μήνες και αν δεν ανανεώσω δεν θα μπορώ να τα παίζω άσχετα που θα τα έχω αποθηκευμένα στο ps3;
Καλά κατάλαβα;
edit: Άκυρο. Διάβασα την προηγούμενη σελίδα και κατάλαβα.
Δεν με χάλασε τζαμπέ τα Motorstorm και Darksiders. Αμέεεεε
Leave a comment:
-
Originally posted by BigBOSS View Postποιος χέστηκε για τα trophies
PSA: PlayStation Network is Down Worldwide
http://n4g.com/news/1014927/psa-play...down-worldwide
Ευτυχώς που παίζω ακόμη PS.
Leave a comment:
-
ποιος χέστηκε για τα trophies
PSA: PlayStation Network is Down Worldwide
http://n4g.com/news/1014927/psa-play...down-worldwide