Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation Network

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι νουμπάς σε αυτά.
    Τώρα μόλις έκανα μία τρίμηνη plus και κατέβασα τρία παιχνίδια. Αυτά θα μπορώ να τα παίζω μόνο όσο έχω plus; Δλδ. μετά τους 3 μήνες και αν δεν ανανεώσω δεν θα μπορώ να τα παίζω άσχετα που θα τα έχω αποθηκευμένα στο ps3;
    Καλά κατάλαβα;

edit: Άκυρο. Διάβασα την προηγούμενη σελίδα και κατάλαβα.
    Δεν με χάλασε τζαμπέ τα Motorstorm και Darksiders. Αμέεεεε

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
      Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι νουμπάς σε αυτά.
      Τώρα μόλις έκανα μία τρίμηνη plus και κατέβασα τρία παιχνίδια. Αυτά θα μπορώ να τα παίζω μόνο όσο έχω plus; Δλδ. μετά τους 3 μήνες και αν δεν ανανεώσω δεν θα μπορώ να τα παίζω άσχετα που θα τα έχω αποθηκευμένα στο ps3;
      Καλά κατάλαβα;

edit: Άκυρο. Διάβασα την προηγούμενη σελίδα και κατάλαβα.
      Δεν με χάλασε τζαμπέ τα Motorstorm και Darksiders. Αμέεεεε
      Αν θες την αποψη μου κατεβασε και τα 10 δωρεαν παιχνιδια.Aν δεν θες να τα κατεβασεις ολα ή δεν εχεις χωρο ακυρωσε απλα το download,ωστε να φαινεται οτι τα εχεις κατεβασει και ετσι να τα εχεις διαθεσιμα για download στο μελλον.Οταν περασει αυτος ο μηνας 3 απο αυτα δεν θα ειναι διαθεσιμα στο store.

Exω την εντυπωση btw οτι τα outland,Chime Super deluxe,Renegate ops ειναι δωρεαν για τους συνδρομητες,χωρις να εχουν ημερομηνια ληξης(ολα τα παιχνιδια εχουν ως ημερομηνια ληξης την αντιστοιχη ημερομηνια που τελειωνει η συνδρομη).Με λιγα λογια φανταζομαι οτι μπορουν να παιχτουν τα συγκεκριμενα και μετα το τελος της συνδρομης,δηλαδη ειναι δωρεαν κανονικα.

Εδω περισσοτερες λεπτομεριες για το πως λειτουργει το plus απο δω και περα.
      Sony has provided an update to PS Plus for both Europe and the US. We've combined both into one handy dandy post for yo…

Members will get 10 games up front and starting next month, three of those games will change, and you’ll get at least three more games per month thereafter. A minimum of 10 games will be available to play right away.
      Mε λιγα λογια τα 3 παιχνιδια που δεν θα υπαρχουν απο τον επομενο(ή μετα τα μεσα του επομενου) μηνα ειναι τα
      1.Game of the Month: Virtua Fighter 5: Final Showdown – available until July 4
      2.Warhammer 40,000: Space Marine – available until July 18
      3.Chime Super Deluxe – available until July 18

Comment

• Τα κατέβασα και εγώ (όλο το απόγευμα χθες) . Αυτό με το expire δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί. Από την προηγούμενη φορά που είχα plus είχα κατεβάσει κάποια free games τα οποία είχαν λήξει αλλά τώρα που έχω ξανά plus μπορώ και τα παίζω κι ας γράφουν ότι έχουν λήξει από το 2011.

Από ότι βλέπω στην Αμερική έχουν άλλα games
        Virtua Fighter 5
        inFAMOUS 2
        Little Big Planet 2
        Ratchet and Clank: All 4 One
        Warhammer 40,000: Space Marine
        Just Cause 2
        Saints Row 2
        Lara Croft and the Guardian of Light

Hard Corp: Uprising
        Choplifter HD
        Zombie Apocalypse Never Die Alone
        Sideway NY
        Τα ήθελα τα συγκεκριμένα :xp:.

Τεσπα εγώ στον σκληρό άφησα μόνο :
        Virtua Fighter 5: Final Showdown
        Outland
        Renegade Ops (αυτό είναι ωραίο game παρεμπιπτόντως)

Τα υπόλοιπα τα έσβησα γιατί είτε τα είχα σε Blu-ray ή δεν με ενδιέφεραν άμεσα.

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
          Τα κατέβασα και εγώ (όλο το απόγευμα χθες) . Αυτό με το expire δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί. Από την προηγούμενη φορά που είχα plus είχα κατεβάσει κάποια free games τα οποία είχαν λήξει αλλά τώρα που έχω ξανά plus μπορώ και τα παίζω κι ας γράφουν ότι έχουν λήξει από το 2011.
          Γραφω και παραπανω οτι ληγουν οταν τελειωσει η συνδρομη.Δεν ληγουν το 2011,αν εγραφε τοτε οτι ληγουν 2011.Εφοσον ανανεωσεις μπορεις και παλι να τα παιξεις κανονικα.
          Καποια απο αυτα τα εχεις για παντα δωρεαν ανεξαρτητα αν εισαι συνδρομητης ή οχι.Απο τα 10 παιχνιδια που δινει τα 3 νομιζω ειναι δωρεαν για παντα(εγραψα παραπανω ποια ειναι).

Τα ήθελα τα συγκεκριμένα :xp:.

Τεσπα εγώ στον σκληρό άφησα μόνο :
          Virtua Fighter 5: Final Showdown
          Outland
          Renegade Ops (αυτό είναι ωραίο game παρεμπιπτόντως)

Τα υπόλοιπα τα έσβησα γιατί είτε τα είχα σε Blu-ray ή δεν με ενδιέφεραν άμεσα.
          Τα outland και Renegate ops δεν εχουν expire.

Το Oddward:Stranger's Wrath HD?:p

Comment

• Οκ thx Hideo.
            Το Oddward:Stranger's Wrath HD?:p
            Το είχα τερματίσει 2 φορές στο xbox όταν είχε πρώτοβγει, οπότε προέχουν αλλά τώρα ;).

Comment

• Βρε να τα κατεβάσω όλα, αλλά αξίζουν ή τσάμπα ο χώρος;

Κατέβασα και το Oddward:Stranger's Wrath. Τα VF και LBP2 δεν με πολυενδιαφέρουν.
              To infamous 2 Το έχω σε δίσκο.
              Τα υπόλοιπα αξίζουν ή όχι;

Comment

• Κατέβασε τα .
                Το Outland είναι must ασυζητητί , το renegade ops εμένα μου άρεσε οπότε το προτείνω . To Warhammer 40,000: Space Marine είναι full price game, αν σου αρέσουν τα action-3rd person shooters δοκίμασε το .

Comment

• 8 ώρες να κατέβει το Motorstorm wtf?

Comment

• Ρε παιδιά το Outland και το Chime Deluxe είναι 8KB το καθένα.
                    full game δεν είναι;

Comment

• Είναι οι activators αυτοί, πρέπει να κατεβάσεις και τα trial.

Comment

• Α, οπότε σου δείνει τις trail versions και όχι full game;

Κατέβασα και όλα τα δωρεάν minis. Έχει δύο arkanoid style που γουστάρω τρελά!

Κάθε πότε ανανεώνται οι προσφορές; Άμα συνεχίσουν έτσι να πάω να κάνω μία ετήσια.

Comment

• Βασικά κατεβάζεις τσάμπα το trial και με το activater που είναι 8kb το κάνει upgrade σε full game.

Comment

• Α, οπότε σου δείνει τις trail versions και όχι full game;

To trial στην ουσία είναι ολόκληρο το game απλά κλειδώνει μετά από συγκεκριμένη ώρα, ο activator απλά απενεργοποιεί το κλείδωμα. Δηλαδή για να έχεις το full game πρέπει να κατεβάσεις και το trial και το activator.

edit: με πρόλαβε ο grim :p

Comment

• Thanks παίδες!

Comment

• Απο τα free παιχνιδια του Plus εχω κολλησει με το Chime Super Deluxe.
                                Puzzle game Πολυ εθιστικο.Απλος σχεδιασμος που αρχικα κανει το παιχνιδι να μη σου γεμιζει το ματι(σαν πρωτη γευση),αλλα τελικα ειναι κολλημα.
                                Απο οτι ειδα εχει αποσπασει θετικες κριτικες.

Comment

Working...
                                X