Announcement
Collapse
No announcement yet.
PlayStation Network
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
H επόμενη καλύτερη δυνατή λύση είναι emulator στο PC, ας μην έχουμε παράπονο με τα πάντα, αξιοπρεπέστατα φαίνονται τα games του PSone.
Leave a comment:
-
Το Silent Hill με τα υπεργραφικά του δείχνει κάπως έτσι στο 40αρι ps3 που έχω

γύρω, γύρω τα κενά που έλεγα.
Leave a comment:
-
Πάντως ό,τι έχω παίξει από ps1 σε ps3 πάει άψογα δεδομένης και της ηλικίας των games. Προσωπικά κάθομαι σε απόσταση2-3 μέτρων από την TV και όλα είναι κομπλέ. Ειδικά τα G-Darius, Alundra, Vagrant Story, FF 9 και γενικά ό,τι ps1 game έχω δοκιμάσει δε με άφησε παραπονεμένο.
Leave a comment:
-
To 60ari PS3 kanei upscale. Ta ypoloipa ps3 twra kanoun smoothing sta grafika twn games tou PS1. Des tis rythmiseis.
to pixeliasma einai thema analysis. kane to smoothing tha strwsei kapws.
Leave a comment:
-
Κ γω το βαλα προχτες. Γμτ ειχα ξεχασει πως δεν παιζει με αναλογικους μοχλους
Leave a comment:
-
Έβαλα το MGS. Περισσότερο με πείραξε που είχε μαύρα κενά γύρω γύρω.
Leave a comment:
-
Μισό, τελικά το PS3 παίζει αυθεντικά παιχνίδια του PS1 και PS2 ? Όλα ή μερικά από αυτά ?
Leave a comment:
-
Σιγουρα.Ειναι και αυτο ενα θεμα,αλλα εγω μιλαγα για τα psn psone games.Originally posted by Evans View PostHideo δεν έχουν όλοι PSP
. Ασε που στο PSP δεν μπορείς να βάλεις τα αυθεντικά παιχνίδια σου.
Βεβαια ειναι και το θεμα χειρισμου,οπου στο ps3 θα ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα απο το psp,αλλα δειχνουν πιο καλα στο τελευταιο.
Leave a comment:
-
Γιατί απλά δε βάζεις να δεις; Δεν ξέρω σε τι ανάλυση τρέχουν, ξέρω ότι γίνονται upscale και ότι φαίνονται πολύ καλά, όπως ακριβώς θα τα έβλεπες σε μία καλή SDTV, ούτε παραμορφώσεις, ούτε πιξελιάσματα, ούτε τίποτα. Ξαναλέω, βάλε δες τα.Originally posted by BigBOSS View PostΔηλαδή άμα βάλω ας πούμε το MGS ή το SH στο ps3 θα τα τρέξει σε 720p;
Hideo δεν έχουν όλοι PSP
. Ασε που στο PSP δεν μπορείς να βάλεις τα αυθεντικά παιχνίδια σου.
Leave a comment:
Leave a comment: