Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation Network

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Ναι, γιατί είναι έτσι ο Κράτος στην εικονίτσα; Σαν να του' χουν κλέψει τη μπανάνα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    ας μην έχουμε παράπονο με τα πάντα, αξιοπρεπέστατα φαίνονται τα games του PSone.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    H επόμενη καλύτερη δυνατή λύση είναι emulator στο PC, ας μην έχουμε παράπονο με τα πάντα, αξιοπρεπέστατα φαίνονται τα games του PSone.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Το Silent Hill με τα υπεργραφικά του δείχνει κάπως έτσι στο 40αρι ps3 που έχω

γύρω, γύρω τα κενά που έλεγα.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πάντως ό,τι έχω παίξει από ps1 σε ps3 πάει άψογα δεδομένης και της ηλικίας των games. Προσωπικά κάθομαι σε απόσταση2-3 μέτρων από την TV και όλα είναι κομπλέ. Ειδικά τα G-Darius, Alundra, Vagrant Story, FF 9 και γενικά ό,τι ps1 game έχω δοκιμάσει δε με άφησε παραπονεμένο.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    To 60ari PS3 kanei upscale. Ta ypoloipa ps3 twra kanoun smoothing sta grafika twn games tou PS1. Des tis rythmiseis.

to pixeliasma einai thema analysis. kane to smoothing tha strwsei kapws.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    E; Είπα ότι κάνει smoothing.
    Σοβαρά κάνει smoothing το ps3;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Ormion View Post
    Αυτό πως γίνεται; Αφού το πιξελιασμα δεν είναι θέμα ανάλυσης αλλά υπολογιστικής ισχύος.
    E; Είπα ότι κάνει smoothing.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Κ γω το βαλα προχτες. Γμτ ειχα ξεχασει πως δεν παιζει με αναλογικους μοχλους

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Έβαλα το MGS. Περισσότερο με πείραξε που είχε μαύρα κενά γύρω γύρω.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    ούτε πιξελιάσματα,
    Αυτό πως γίνεται; Αφού το πιξελιασμα δεν είναι θέμα ανάλυσης αλλά υπολογιστικής ισχύος.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Του PS1 μόνο εκτός κι αν έχεις το 60άρι PS3 που παίζει και του PS2.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μισό, τελικά το PS3 παίζει αυθεντικά παιχνίδια του PS1 και PS2 ? Όλα ή μερικά από αυτά ?

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Hideo δεν έχουν όλοι PSP . Ασε που στο PSP δεν μπορείς να βάλεις τα αυθεντικά παιχνίδια σου.
    Σιγουρα.Ειναι και αυτο ενα θεμα,αλλα εγω μιλαγα για τα psn psone games.
    Βεβαια ειναι και το θεμα χειρισμου,οπου στο ps3 θα ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα απο το psp,αλλα δειχνουν πιο καλα στο τελευταιο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Δηλαδή άμα βάλω ας πούμε το MGS ή το SH στο ps3 θα τα τρέξει σε 720p;
    Γιατί απλά δε βάζεις να δεις; Δεν ξέρω σε τι ανάλυση τρέχουν, ξέρω ότι γίνονται upscale και ότι φαίνονται πολύ καλά, όπως ακριβώς θα τα έβλεπες σε μία καλή SDTV, ούτε παραμορφώσεις, ούτε πιξελιάσματα, ούτε τίποτα. Ξαναλέω, βάλε δες τα.

Hideo δεν έχουν όλοι PSP . Ασε που στο PSP δεν μπορείς να βάλεις τα αυθεντικά παιχνίδια σου.

Leave a comment:

Working...
X