Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamer's Odyssey Χρυσα Βατομουρα 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    Βραβειο "Σας παρακαλω οχι αλλα updates, καθε νεα εκδοση και χειροτερα " - Bad Company 2 http://www.youtube.com/watch?v=QmJHR...eature=related
    Βραβειο "Μανα μου η χωριστρα σου. Κανε σεντρα να πηδηξω !! " - Bayonetta
    Βραβειο "Μαρεσει το μωρο και ας ειναι ξανθια" - Deadly premonition ()
    Originally posted by Ramparter View Post
    Βραβειο χειροτερου τιτλου ιστορικης σειρας που ειχε σταματησει στα 3 μερη και επανηλθε 14 χρονια μετα: Donkey Kong Country Returns

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Το Skate 2 γαμάει πάντως!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Βραβειο χειροτερου τιτλου καβαληματος δυνοσαυρου με μηχανισμους βαρυτητας: Super Mario Galaxy 2

Βραβειο χειροτερου τιτλου ιστορικης σειρας που ειχε σταματησει στα 3 μερη και επανηλθε 14 χρονια μετα: Donkey Kong Country Returns

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Σκάσε ρε.
    οχι και ρε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    How much do I love this forum! You guys are so hilarious!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Στην τελικη οποιος δε γουσταρει δεν γραφει ετσι; Δεν ζητησαμε την γνωμη ή την κριτικη κανενος για το θεμα...
    Σκάσε ρε.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Lighten Up, πολυ σοβαροφανεια εχει πεσει τελευταια... Και ειδικα εσυ ρε Somari, με την προϊστορια που εχεις και με την οξυδερκεια σου περιμενα οτι θα εισαι πιο χαλαρος.

Στην τελικη οποιος δε γουσταρει δεν γραφει ετσι; Δεν ζητησαμε την γνωμη ή την κριτικη κανενος για το θεμα...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    E ναι το κατάλαβα... Αλλά πόσο ελεύθερο πεδίο αφήνεις... είναι σαν να πω "βραβείο χειρότερου εχθρού με πράσινο καβούκι από το super mario world πίστα 3-2".
    Τέλος πάντων, bye.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σαβούρας είναι,κάνει μπαμ από τον τίτλο που έγραψε,δηλαδή Skate 3.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    To ότι να ναι δεν πήγαινε στο ποστ, αλλά στα βραβεία...τι πάει να πει βραβείο καλύτερης σαβούρτας;;; Δηλαδή;;;

Για όποιον γουστάρει να με κρίνει, ορίστε:

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    βραβειο: μην πατας κουμπια εκει που δεν πρεπει μεγαλε θα φας shoryuken= ryu ssf4

βραβειο: oταν μεγαλωσω θελω να γινω σαν και αυτον μαμα!!= commander shepard ΜΕ2

βραβειο ποιο sexy περπατηματος since Malena (film)= bayonetta

βραβειο Νικος Ξανθοπουλος,Μαρθα Βουρτση= Nier

βραβειο ποιο υποτιμημενου ''υπερτιμημενου παιχνιδιου'' στην ιστορια της βιομηχανιας=FF13

βραβειο ''πετρουλα''=κirby wii

βραβειο ''κλεισε την οθονη δεν αντεχω να το βλεπω''= lizard trial heavy rain

βραβειο ''ποσες φορες εχω χασει ρε παιδια??''= super meat boy

βραβειο καλυτερου παιχνιδιου του 2010 που δεν θα παιξει ποτε κανεις= 3d dot game heroes

βραβειο ''ενας φιλος ηρθε αποψε απ΄τα παλια= sonic 4 episode 1, dkcR

βραβειο καλυτερου tomb raider που δεν περιεχει τις λεξεις tomb και raider=lara croft and the guardian of light

βραβειο ''daikatana και hellgate london εγω την γλυτωσα μαγκες!!!''= gt5

βραβειο ''OMG!!! στην οθονη μου γινεται της που**νας!!!= vanquish

καλυτερη ατακα-απαντηση κατα την διαρκεια παιχνιδιου στο 2010=
    vaynard:''πωωωω μαλακα αυτη μου σβηνει ex sbk με το j.hk της ρεεεεεε μαζευτην την σκροφα απο που και ως που????
    a friend from greekdojo ''γιατι ειναι ΨΕΥΤΡΑ ενω η δικια σου δεν ειναι πως σου φαινεται??''
    ssf4 πρωτες μερες chun li vs juri

Leave a comment:

• Evans
    replied
    κάποτε είχε ξαναγίνει μια νύξη από άλλο μέλος
    Μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    ότι ναναι
    Είσαι ένα μέλος του οποίου τα ποστς είναι ο Ορισμός του Ότι να'ναι και μιλάς;Και όταν μιλάς,τι ακριβώς λες;Απλά κράζεις τα πσοτς των άλλων και αυτό είναι όλο.Αν εξαιρέσουμε κάτι ποστ που έκανες για το Donkey Kong Country Returns δε θυμάμαι να σ'έχω ξαναδεί να γράφεις για games.Είσαι μονίμως off topic.
    Και είμαι σίγουρος ότι μιλάω εκ μέρους πολλών μελών,γράφοντας ότι γράφω.Απλά,λόγω του ότι διατηρείς φιλική σχέση με αρκετό κόσμο από δω μέσα κανείς δεν έχει μιλήσει ως τώρα,αν και νομίζω πως κάποτε είχε ξαναγίνει μια νύξη από άλλο μέλος.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ότι ναναι

Leave a comment:

• McSolid
    started a topic Gamer's Odyssey Χρυσα Βατομουρα 2010

Gamer's Odyssey Χρυσα Βατομουρα 2010

Καλα τα καλυτερα, αλλα ποια παιχνιδια, ποιες στιγμες, ποιοι χαρακτηρες και τελος παντων τι στον κορακα σας εκανε μεσα στο 2010 να κοπανατε το κεφαλι σας ή τελος παντων εντυπωση ανευ χαρτοφυλακιου στο gaming;

Εδω θα ποσταρουμε τα ξεχωριστα βραβεια του καθενος, δινοντας βαση στις ιδιαιτερες στιγμες που προσεφεραν αξεπεραστες αξιες του gaming μεσα στο 2010 για τον καθενα μας, ειτε εχει να κανει με φετινο παιχνιδι, ειτε με ενα retro ειτε ακομα και με μια multiplayer φαση.

Ξεκινω με καποια αρχικα που σκεφτηκα, και μετεπειτα θα κανω και Edit γιατι ολο και κατι θα βρεθει...

Βραβειο Μεγιστης Επιμηκινσης Virtual Penis: God of War 3

Βραβειο Πιο Ηλιθιου Χαρακτηρα: Vanille (FFXIII)

Βραβειου Ανατριχιλας: Αρχη του ΝΒΑ2Κ11 με Jordan vs Magic (Bulls vs Lakers era 1992)

Βραβειο Χειροτερου Ηχου: Τρακαρισμα - GT5

Βραβειο Προσωπικης Ατακας που Ξεστομισα Σε Παιχνιδι: VIVA LA PERICOLOSAMENTE ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ (Backstabing - Assassin's Creed II)

Βραβειο Ατακας που Ακουστηκε σε Multiplayer: "Εγω οτι σκατα πετανε στον ανεμηστηρα τα τρωω" - Imrahil - HALO 3 (μπορει να ηταν και περυσι, αν και νομιζω οτι ηταν φετος στην αρχη του χρονου)

Βραβειο Καλυτερου Χειροτερου Παιχνιδιου με Παρεα: Alone in the Dark

Βραβειο Καλυτερης Χειροτερης Ατακας σε παιχνιδι: AND FUCK YOU ANYWAY - Alone in the Dark (εναλλακτικα: LAUUUUUURA - D)

Βραβειο Πιο Ενοχλητικων Bugs που Τελικα Δεν Κατεστρεψαν Ενα Παιχνιδι: F1 2010

Βραβειο Σαβουρτας: Skate 3
Working...
X