Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Επισης , η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα , ειδικα με το web browsing χαλαει αμεσως.
    Λολ, εμένα μου κρατάει ολόκληρη βδομάδα και...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Αα μπερδευτηκα altair.
    Αλλα οπως και να χει απλα συμπληρωσα το ποστ σου.Αυτο ηθελα να κανω απο την αρχη.

Εvans μπες σε καθε παιχνιδι ξεχωριστα εκει που υπαρχoυν προς πωληση στο store.Θα βρεις περισσοτερα demos.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Hideo o Solid είπε ότι μόνο τα ντέμο αξίζουν κι εγώ απλά παρέθεσα τίτλους που έχουν ήδη βγει και ΙΜΟ αξίζουν,ανάλογα τα γούστα κιόλας.;)

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Originally posted by hideo
    Μου θυμισε πολυ τον χειρισμο του Uncharted 3 πριν το patch:p
    Αλλα ενταξει μετα απο λιγο μια χαρα.
    Το Gyroscope Aiming βοηθαει αρκετα οταν εχεις ηδη με τον αναλογικο κοντα στον στοχο σου τον αντιπαλο,αλλα θελει λιγο εξασκηση.

Ναι συνηθιζετε σιγουρα απλα στην αρχη μου φανηκε λιγο καπως μεχρι να βολευτω.
    Επαιξα και εγω fifa demo , πολυ καλο και ο στοχος του αντιπαλου τερματος με την πισω οθονη αφης ωραια ιδεα.
    Εχω παθει πορωση με το Rayman , ψηνομαι με το που τελειωσω το uncharted να το πουλησω για να παρω αυτο

Επισης , η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα , ειδικα με το web browsing χαλαει αμεσως.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Για το δευτερο δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα .Δεν στοχευεις με το gyroscope.Ειναι βοηθητικο στην περιοχη κοντα στον αντιπαλο που εχεις ηδη σημαδεψει με τον αναλογικο.
    Δεν λειτουργει για εντυπωσιασμο,αλλα πραγματικα σε βοηθαει.
    Grapse lathos tote.

Leave a comment:

Working...
X