Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Δεν ξερω για τι αποκλισεις τιμων μιλαμε στο PSN, αλλα και τα 2πλασια να δωσεις αξιζει αν ειναι να παρεις ενα καλο παιχνιδι αντι 2 μετριων.
    Αλλωστε μερικα απο αυτα κρατανε προφανως παρα πολλες ωρες, τουλαχιστον να το χαρεις οσο κρατησει.

Κακα παιχνιδια δεν πρεπει να ειναι ολα αυτα, απλα σιγουρα υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες.
    Το 1ο persona παντως σιγουρα δεν απευθυνεται στη μαζα, σε αντιθεση με το 3 portable ας πουμε που ειναι πολυ πιο βατο και "mainstream".

Leave a comment:

• hideo
    replied
    χμμ thanks.Διαβασα βεβαια και καποια reviews και σε γενικες γραμμες λενε καλα λογια για τα games του προηγουμενου ποστ μου.

Σιγουρα για τα Ys διαβαζω τα καλυτερα.Οπως και για τα επομενα persona μετα το 1.
    Θα δω τιμες και θα αποφασισω.:p

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το the warriors δεν το ξερω καν.
    Lunar μακρια, κακο remake imo. Δε νομιζω πως ασχολεισαι και τοσο πολυ με RPGs, οποτε αν σου ρθει ποτε η ορεξη δες κατι καλυτερο.
    SMT: Persona (αν μιλαμε για το 1), προσωπικα το θεωρω unplayable μονο και μονο επειδη ειναι first person.
    Μετα απο 1 ωρα απλα το σβησα, δεν αντεξα.

Τα Ys εχουν αποσπασει πολυ θετικα σχολια.. Μιλαμε για μια αγνωστη σειρα εκτος Ιαπωνιας που με τις κυκλοφοριες καποιων τιτλων στο PSP, εγινε ενα μπαμ οσο να ναι στη δυτικη αγορα. Μεταξυ 3 και 7 πρεπει να αποφασισεις αν θες κατι μικρο σε διαρκεια, old school και challenging (Oath), ή κατι πιο προσιτο και λιγο πιο συγχρονο (Seven).

Επειδη το ψαχνω κι εγω το θεμα τελευταια, οι περισσοτεροι λενε πως μερικα απο τα καλυτερα PSP RPGs ειναι τα ακολουθα: Tactics Ogre, Persona 3 Portable, FF Tactics, KH: BBS, Ys και αλλα.
    Πιο αναλυτικα παρε ιδεες/γνωμες απο εδω:

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Εκπτώσεις στα PSP games.
    Σελίδα Uh oh ... it's a 404! (Page Not Found) - Ο πιο έγκυρος προορισμός για την αγορά των videogames, του hardware, του κινηματογράφου και των gadgets.

Δεν εχω δει τιμες αλλα απο αυτη τη λιστα θα κοιταζα για vita τα

Lunar: Silver Star Harmony
    Shin Megami Tensei: Persona
    The Warriors
    Ys Seven
    Ys: The Oath in Felghana

Τα εχει παιξει κανεις?Υπαρχει αλλη προταση απο την λιστα?:p

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το Ρ4 με ενδιαφέρει, όπως και το MGS Collection, αν και ξέρω τι να περιμένω και από τα δύο. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι αξιόλογες προσθήκες στη βιβλιοθήκη του Vita, τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Κάτι είδα και για FF Type-0, όπως και Monster Hunter.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Δεν νομίζω να ισχύει αυτό για την δύση, απλά όπως και στην ps3 έκδοση, στην Ιαπωνία το Peace Walker θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά ;) .

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Δυστυχώς για τη MGS Collection του Vita ανακοινώθηκε πως δε θα συμπεριλαμβάνεται το Peace Walker. Οπότε θα έχει μόνο τα SoL και Snake Eater...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Μεχρι να τα βρω βεβαια ολα αυτα με προλαβε ο Hideo.
    Persona 4 και MGS δεν τα εγραψα - αυτα εδω καιρο δεν ξεραμε πως θα βγουν στο Vita;
    Noμιζω οτι τα ξεραμε,αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειχαν ανακοινωθει επισημα.
    Υπηρχε παντως υλικο και για τα 2.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το project του Inafune θα έχει ενδιαφέρον. Με τόσο bashing που έχει ρίξει προς το ιαπωνικό development τα τελευταία χρόνια, είμαι περίεργος να δω τι θα φτιάξει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Phantasy Star Online 2
    Mobile Suit Gundam Seed Battle Destiny
    Super Robot Wars
    Heroes Zero no Kiseki Evolution

Επισης κατι ετοιμαζει και ο Inafune που παιζει να το κανει publish η SCE.
    Τα παραπανω παιχνιδια βεβαια προφανως και ανακοινωθηκαν για κυκλοφορια στην Ιαπωνια.

Μεχρι να τα βρω βεβαια ολα αυτα με προλαβε ο Hideo.
    Persona 4 και MGS δεν τα εγραψα - αυτα εδω καιρο δεν ξεραμε πως θα βγουν στο Vita;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    2 παιχνιδια (λινκ)

και

Phantasy Star Online 2
    Super Robot Wars
    Persona 4 The Golden.
    Heroes Zero no Kiseki Evolution rpg
    Gundam Mosou
    MGS HD collection
    new game from Mega Man creator Keiji Inafune.
    Discovery Project

Αυτα.Δεν βλεπω κατι ενδιαφερον,αλλα δεν ξερω κιολας τι παιχνιδια ειναι τα περισσοτερα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άσχετο, τι ανακοινώθηκε τελικά;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Του psvita εννοουσα belmont.Εγραψα καταλαθος psp.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το πηρα ηδη για Vice city nights... Ηθελα να το αποφυγω αλλα αν βγαλει νεο Vice city ειναι αδυνατο...:ming:

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Τα PSP demos δεν παίζουν στο Vita. Υπάρχουν αν πας στο "ALL PSP GAMES".
    Ανανεώνεται την ίδια μέρα με το PS3 απλώς βγαίνουν αρκετά λιγότερα πράγματα.

Leave a comment:

Working...
X