Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • belmont
    replied
    Τελικά η πτώση τιμής είναι μόνο για τη Γαλλία!!!!!!


    Βάζω τώρα demos από Gravity Rush και Resistance να τσεκάρω. Το Resistance το είχα και σε PSP αλλά παρότι τεχνικά ήταν καλό ήταν κάπως βαρετό. Το demo του Resistance BS είναι 3GB!!

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Καλα δε νομιζω οτι όσοι το αγόρασαν day one να το μετανιωσαν ήνα αισθάνονται οτι τους κοροϊδεύουν (τουλαχιστον εγω σιγουρα δεν το αισθάνομαι). Αντε να δουμε τι θα παίξει Ε3 βεβαια.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Προσωρινο price drop (wtf) στο Vita απο 1/6 μεχρι 15/7.
    Η τιμη θα μειωθει κατα €50.



    Δηλαδη ριχνουν την τιμη, troll-αρουν early adopters και μετα την ξανανεβαζουν;
    Τουλαχιστον να ανακοινωσουν κανα σοβαρο bundle στην E3 (με μια 16αρα καρτα τουλαχιστον), αν θελουν να δουν προκοπη στα 250.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied

    I am impressed.

    Leave a comment:


  • belmont
    replied
    Αφού βαρέθηκα να τρώω ξύλο στο blazblue κατέβασα Mortal Kombat και τρελλάθηκα, το παιχνίδι είναι ίδιο με την PS3 έκδοση με τη διαφορά ότι όταν οι παίκτες είναι στατικοί είναι εμφανής η διαφορά στα γραφικά. Υπάρχει ένα καινούργιο challenge tower που χρησιμοποιείς την οθόνη αφής, το γυροσκόπιο και τις άλλες ιδιότητες του vita.

    Πάντως στο store έχει Modnatio, Reality Fighters και Golf με 15 ευρώ για όσους ενδιαφέρονται.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Άχρηστε! Σχολη δεν είχες;

    Leave a comment:


  • Laharl
    replied
    Είδες?Δεν ευθυνόμουν εγώ τελικά!

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Βρήκα λύση: Κάνεις backup το παιχνίδι στον υπολογιστή, βρίσκεις τα savedata και τα κάνεις copy/paste σε έναν άλλο φάκελο και σβήνεις το παιχνίδι από το PS Vita. Αφού τελειώσει η απεγκατάσταση, ανοίγεις το παιχνίδι χωρίς να κάνεις κανένα update και το κλείνεις όταν φορτώσει την αρχική οθόνη. Κάνεις ξανά backup στον υπολογιστή, ώστε να γίνει overwrite το παλιό (με την έκδοση 1.02) και στο νέο backup τοποθετείς το savedata που έκανες copy κάπου αλλού. Όλα αυτά τα κάνεις import στο Vita και, θεωρητικά, το παιχνίδι θα παίζει κανονικά.

    Long story short, έριξα την έκδοση του παιχνιδιού από 1,02 σε 1,00 με τα saves της 1,02 και παίζει κανονικά. Δοκιμαστικά, έβαλα την 1.02 και μου έβγαζε το ίδιο error. Way to go Sony, προσέλαβε Apple ή όποιον άλλον software developer να κάνει τη δουλειά για σένα, γιατί από αξιοπιστία άλλο τίποτα.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Εμενα σημερα το wipeout μου εμφάνισε ενα εκπληκτικό προβλημα που δε μου επιτρέπει να παιξω καθολου το παιχνιδι και πιθανότατα να εγιναν corrupt τα saves μου. Εκανα format και τωρα επαναφέρω το backup. Bravo sony για τα λογισμικό που φτιαχνεις, πανω απο ολα αξιόπιστα.

    Edit

    Corrupted data πρακτικα, τοσες ωρες για πέταμα, καλα το vita επεσε απειρα σκαλιά στα ματια μου. Πολλα συγχαρητηρια στη Sony, φτιαχνει την καλυτερη συσκευη που υπαρχει και την πεταει στα σκουπίδια. Αντε και εις ανώτερα.

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Τι να σου πω, προσωπικά ο σταυρός του πρώτου DS μου καθόταν μια χαρά. Βέβαια, δεν έπαιξα ποτέ fighting game στο DS, αλλά ακόμη και σήμερα όταν είναι να παίξω platform τίτλο( πχ MegaMan ZX ή κάποιον GBA τίτλο) χρησιμοποιώ το Phat. O σταυρός( d-pad) στο Lite όπως και στο 3DS δε με βολεύουν ιδιαίτερα να πω την αλήθεια.

    EDIT:
    Μάλλον έπρεπε να γράψω καλύτερο και από του πρώτου DS

    Leave a comment:


  • Ground_zero
    replied
    ίσως καλύτερο και από του πρώτου DS
    Plaka kaneis safws.

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Έβαλα χθες το Marvel vs Capcom στο Vita και έχω γράψει αρκετές ώρες και 3-4 ranking matches. Παράλληλα είδα μέσω του next πως το έχουν και άλλα τρία άτομα στην περιοχή. Δεν δοκίμασα καθόλου το χειρισμό με touch και ούτε πρόκειται.
    Λοιπόν, το d-pad του Vita είναι χρόνια μπροστά από οτιδήποτε φορητό έχω πιάσει τα τελευταία χρόνια- ίσως καλύτερο και από του πρώτου DS. Καμμία σχέση με το d-pad του slim Vita, όπου με αρκετές qcp και λοιπές κινήσεις είχα πρόβλημα- πχ στο MegaMan X όπου το hadoken δεν έβγαινε με τπτ... Eπίσης το button layout για το συγκεκριμένο game είναι μια χαρά. H, M, L και Special Attacks στα τεσσερα face buttons και τα assist στα L, R. Προσωπικά το συγκεκριμένο layout με βόλεψε μιας και έβγαλα όλα σχεδόν- εκτός από τα δύο τελευταία που προσπαθώ- τα trials του Ghost Rider χωρίς να ιδρώσω ιδιαίτερα.
    Τεχνικά το game είναι χάρμα οφθαλμών. 60fps, πανέμορφα μοντέλα χαρακτήρων, απίστευτα ζωντανά χρώματα. Ο μόνος συμβιβασμός σε σχέση με τις κονσόλες πρέπει να είναι τα backgrounds όπου οι χαρακτήρες που βλέπουν το match είναι στατικοί.
    Έπαιξα και κάποια ματσάκια με έναν Καναδό- που το κατείχε πολύ το άθλημα και με έκανε του αλατιού . Τελικά έτσι απλά μετά τα ματσάκια ανταλλάξαμε μνμ και με έκανε add σαν friend. Δυστυχώς δεν υπάρχει και πολύς κόσμος online αλλά όσα match έπαιξα ήταν lag free κάτι που μου έκανε εντύπωση- με any region σαν επιλογή.
    Προστέθηκε ένα μεγάλο patch που βάζει το mode Ηeroes VS Heralds όπου αντιμετωπίζεις διάφορες ομάδες από χαρακτήρες, ξεκλειδώνεις cards που δίνουν abilities στην team και χτίζεις deck... Πολύ περιεχόμενο, ουφ. Eίχα διαβάσει άψογα σχόλια και κριτικές αλλά δεν το περίμενα με τπτ τόσο καλό... Αν το βρείτε σε καλό deal και ψήνεστε για ένα πλήρες φορητό fighting game επενδύστε άφοβα.
    Σαν τελευταία υποσημείωση. Το game δεν περιέχει manual με τη μορφή booklet. Αντ'αυτού υπάρχει σε digital μορφή και το ξεφυλλίζεις από το vita, κάτι που δε με χάλασε στο ελάχιστο ομολογώ.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Με κάλυψε ο προηγούμενος.

    Leave a comment:


  • Vaynard
    replied
    :jd:

    Leave a comment:

Working...
X