Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Όποιος δεν έχει παίξει το Stranger's Wrath και δε το πάρει, πρέπει να φάει ban από το forum...για πάντα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δεν είχε παιχνίδια, για αυτό.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    lol γαματη η sony.Επελεξε να μην δειξει τιποτα για vita στην conference.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    E3 2012: Sony Conference May Have Skipped the Vita But E3 Didn’t
    http://www.ps3blog.net/2012/06/06/e3...-but-e3-didnt/

Assassins Creed III: Liberation

Persona 4: The Golden

Malicious Rebirth

Guacamelee

Dokuro

Dust 514

Retro City Rampage

Oddworld: Stranger's Wrath

Silent Hill: Book of Memories

Sly Cooper: Thieves in Time

Sunflowers

Super Monkey Ball

Smart As

Jet Set Radio

Frobisher Says

Sine Mora

Snapshot

Orgarythm

Metal Gear HD Collection

When Vikings Attack

Street Fighter X Tekken

Hatsune Miku

Foosball

Lego Batman 2: DC Superheroes

New Little King’s Story

Little Big Planet

PulzAR

Soul Sacrifice

Spy Hunter

Playstation All-Stars

Ακόμα έχουμε:
    Need For Speed: Most Wanted
    Fifa 13
    Sonic & All-Stars Racing Transformed
    Call of Duty: Black Ops Declassified
    PS One Classics

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Παντως υπαρχουν δυνατοτητες να δημιουργησουν ωραια fps.Ο χειρισμος μου αρεσε περισσοτερο απο το uncharted.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Να σου πω την αλήθεια δε μου φάνηκε μάπα το παιχνίδι, απλά του λείπουν βασικά στοιχεία που θα έκαναν τη διαφορά. Ένα από αυτά είναι η ατμόσφαιρα. Τα γραφικά είναι τελείως αδιάφορα και η χρωματική παλέτα μουντή και με μηδαμινή αντίθεση. Τα controls βέβαια είναι απόλυτα λειτουργικά. Για μένα είναι απλώς το "proof of concept," αλλά υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Απλά θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μία προσαρμογή του είδους στις ανάγκες του μηχανήματος, γιατί, όπως και να το κάνουμε, η άνεση των κινήσεων είναι ελαφρώς πιο περιορισμένη από ότι στις κονσόλες. Με ένα καλύτερο concept πάντως ίσως και να με ενδιέφερε.

Το Gravity Rush τι να λέμε, με το ζόρι κρατιέμαι από το να σκάσω τα 30 quid .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Μονο αυτο evans.Περισσοτερο δειχνει τι μπορουμε να δουμε απο μελλοντικα fps.
    Το ιδιο το παιχνιδι μου φαινεται δυστυχως πολυ μετριο.
    Κριμα γιατι το Resistance 3 μου αρεσε παρα πολυ.

Το demo του gravity Rush απο την αλλη ηταν πολυ καλο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Επαιξα το demo του resistance burning skies και αυτο που εχω να πω ειναι οτι τα FPS στο vita οντως δουλεύουν. Εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος απο το control scheme, κατι για το οποιο αμφεβάλλα στην αρχή. Χρειαζεται να συνηθιζεις για λιγο τα μικρα αναλογικά με τις περιορισμένες κινησεις, αλλα οταν το κανεις μπορεις να αρχίσεις να παιζεις χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Βεβαια δεν ειναι τοσο άνετος χειρισμός οσο στις κονσόλες, αλλα πιστευω οτι με ενα calibration σε μετέπειτα τίτλους θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομη για τους μοχλούς του μηχανηματος.

Το πάιχνιδι ως παιχνιδι δεν ειναι κατι που θα έπαιζα και σιγουρα δε μου τράβηξε το ενδιαφερον. Τα γραφικα ειμαι σιγουρος οτι μπορούν να ειναι απειρως καλυτερα, αλλα εινα νωρις ακομα (μαλλον). Ηνοθονη αφής αξιοποιειται με ωραιο τροπο και ενω αρχικά μου κακοφανηκε το secondary fire, στην πορεία μπηκα στη λογικη του και το χρησιμοποιούσα με απόλυτη άνεση. Το slow motion βοηθάει παρα πολυ, μια που αφηνεις το αναλογικό για να στοχευσεις με το χερι, οποτε ενας μηχανισμός που να επιτρέπει τη μετάβαση ηταν απαραίτητος. Επισης το cover system υλοποιήθηκε εξαιρετικα. Σιγουρα δεν αισθανόμουν να ζοριζομαι στο να κανω το οτιδηποτε, εστω και αν ολες αυτες οι κινησεις αποτελούν κατι το αρκετα περίπλοκο για φορητό μηχανημα. Το demo ηταν πολυ μεγαλο και περιείχε αρκετα σκηνικά, οπως και ενα boss fight.

Εν κατακλείδι, εμεινα εντυπωσιασμένος με αυτο που ειδα, κυρίως γιατι μου απέδειξαν οτι το vita οντως μπορει να προσφερει μια shooting εμπειρια που να πλησιάζει τις κονσόλες. Θεωρώ οτι με καλιμπραρισμα των μηχανισμών και του aiming ειδικότερα και βρίσκοντας ισως ενα νεο "ιδανικο" pacing (οπως εκανε η bungie ουσιαστικα με το halo) θα δουμε ωραια πραγματα. Απο την αλλη βεβαια... Οχι αλλα shooters .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Επιβάλλεται να πάρει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Assassin's creed με γκόμενα στο Vita (altair καιρός να αγοράσεις αδελφέ):

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πριν λίγες μέρες βάλαν ένα app για βίντεα το niconico το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές στην Ιαπωνία και νομίζω είχε βγει εδώ και μήνες στο ιαπωνικό store.
    Προσωπικά δεν το είχα ξανακούσει και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί θέλει login.
    Επιτέλους για το youtube app, καιρός ήταν. Λέει πάντως πως δε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Επίσης, δοκίμασα κι εγώ το ντέμο του Gravity Rush. Πάρα πολύ καλό μου φάνηκε σε όλους τους τομείς αλλά το ντέμο παραήταν μικρό. Μέχρι να μάθεις το χειρισμό τελείωσε...

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Θα κυκλοφορήσει application για youtube στο vita.

Eπιτέλους,ήταν κάτι που έλειπε από το μηχάνημα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βάζω τώρα demos από Gravity Rush και Resistance να τσεκάρω. Το Resistance το είχα και σε PSP αλλά παρότι τεχνικά ήταν καλό ήταν κάπως βαρετό. Το demo του Resistance BS είναι 3GB!!
    To Gravity Rush μου άρεσε πάρα πολύ, αν και ο χειρισμός θέλει λίγη εξάσκηση. Μόνο περίεργο είναι το dash που γίνεται με slide στην οθόνη. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν gimmick χειρισμούς. Δεν ήταν τόσο τραγικό βέβαια, μια που το συνηθίζεις πάρα πολύ γρήγορα. Απλά θα ήταν απείρως πιο άνετο να μπορούσες να εκτελέσεις αυτήν την κίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού, ή με slide της πίσω επιφάνειας.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Mα και 200ε να κανει ασυμφορο ειναι για την πλειοψηφια, εχουν υπαρξει κατα καιρους καλυτερα deals (ουτως ή αλλως ολοι θελουν τουλαχιστον μια memory card κι ενα παιχνιδι day 1).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Damn,κι έλεγα ότι θα έχω και λεφτά τότε.Άντε να δούμε στην Ε3.

Leave a comment:

Working...
X