Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predictor - NGP / PSP2 Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sain't
    replied
    Originally posted by hideo
    sain't μπορεις να μου εξηγησεις ποιος ο λογος να μην υπαρχει ενθουσιασμος για ενα τετοιο μηχανημα?
    Δλδ υπαρχει φυσιολογικος gamer που δεν θα ηθελε να πετυχει αυτο το φορητο,εφοσον γνωριζει οτι οντως υπαρχει μια Α προοπτικη για να δουμε καλα πραγματα?

Δεν μιλαμε για ενα ακομα psp οπου οι περισσοτεροι εχουμε δει τα αρνητικα του(και ευτυχως απο οτι φαινεται και η sony) και για μενα ειναι το χειροτερο gaming συστημα της sony.

Δεν καταλαβαινω πραγματικα.
    Η δική μου ένσταση είναι στο ότι σε ουσιαστικό επίπεδο δεν έχει φανεί ακόμα σχεδόν τίποτα. Και μιλάω για το πως θα γίνει χρήση αυτού του hardware. τα specs δεν μου λένε κάτι προσωπικά, η δημιουργηκότητα και οι προοπτικές ελάχιστη σχέση έχουν με την επεξεργαστική ισχύ ενός συστήματος, το έχουμε δει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές αυτό στην πράξη. Επίσης ούτε και στο PSP φαινόντουσαν τα αρνητικά του σε τόσο πρώιμη φάση όπως αυτή τώρα για το NGP, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είναι αψεγάδιαστο και ότι όλα θα πάνε τέλεια σε αντίθεση με τον προκάτοχο του; Τεσπα. Εγώ πιστεύω πως είναι απλά πολύ νωρίς για ότι γράφεται, και δεν εννοώ αποκλειστικά το NGP. Και με το 3DS να γινόταν όλος αυτός ο ντόρος πάλι το ίδιο θα πίστευα (εκεί τουλάχιστον όμως υπήρχαν πιο χειροπιαστά πράγματα από την πρώτη κιόλας μέρα)

Originally posted by Laharl View Post
    Θα ήθελα να δω αντιδράσεις αν έβγαζε τέτοιο μηχάνημα η Nintendo...oh wait nintedon't
    Laharl δεν είναι θέμα Nintendo πλέον... χωρίς πλάκα όμως, πραγματικά δεν είναι ΠΟΙΟΣ βγάζει το μηχάνημα, αλλά τι έχει να δείξει, σε ουσιαστικό επίπεδο! Αν μη τι άλλο, εδώ και χρόνια ΔΕΝ ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με τη Nintendo. Δε μπορεί κάθε φορά που κάποιος διατυπώνει μια αντίθετη άποψη να το γυρνάμε στις διαμάχες μεταξύ εταιριών.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Θα ήθελα να δω αντιδράσεις αν έβγαζε τέτοιο μηχάνημα η Nintendo...oh wait nintedon't

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by sain't
    Εγώ μίλησα για το παρόν τόπικ, γι αυτό άλλωστε και απάντησα εδώ. Συμφωνώ στο άλλο topic είναι πολύ πιο νορμάλ τα πράγματα. Εδώ όμως, οι προβλέψεις γίνονται πάνω σε τελείως υποθετική βάση, σε όλους τους τομείς (από το software ως την ημερομηνία κυκλοφορίας και το πως θα αξιοποιηθεί το hardware) και φυσικά έπαιξαν μπηχτές που παραπέμπουν σε console wars... είναι εμφανές από ποιους και σε ποια posts.

Evans αμφιβάλλω ότι ο δικός σου ενθουσιασμός απορρέει από την γενικότερη ενασχόληση σου με τα τεχνολογικά θέματα και μόνο αλλά ok ότι πεις
    sain't μπορεις να μου εξηγησεις ποιος ο λογος να μην υπαρχει ενθουσιασμος για ενα τετοιο μηχανημα?
    Δλδ υπαρχει φυσιολογικος gamer που δεν θα ηθελε να πετυχει αυτο το φορητο,εφοσον γνωριζει οτι οντως υπαρχει μια Α προοπτικη για να δουμε καλα πραγματα?

Δεν μιλαμε για ενα ακομα psp οπου οι περισσοτεροι εχουμε δει τα αρνητικα του(και ευτυχως απο οτι φαινεται και η sony) και για μενα ειναι το χειροτερο gaming συστημα της sony.

Δεν καταλαβαινω πραγματικα.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Originally posted by Evans
    Ώπα ρε, ξέρεις με τι ασχολούμαι τους τελευταίους 3-4 μήνες;
    Όχι. Ξέρω όμως με τι ασχολείσαι τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Evans αμφιβάλλω ότι ο δικός σου ενθουσιασμός απορρέει από την γενικότερη ενασχόληση σου με τα τεχνολογικά θέματα και μόνο αλλά ok ότι πεις
    Ώπα ρε, ξέρεις με τι ασχολούμαι τους τελευταίους 3-4 μήνες;

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Εγώ μίλησα για το παρόν τόπικ, γι αυτό άλλωστε και απάντησα εδώ. Συμφωνώ στο άλλο topic είναι πολύ πιο νορμάλ τα πράγματα. Εδώ όμως, οι προβλέψεις γίνονται πάνω σε τελείως υποθετική βάση, σε όλους τους τομείς (από το software ως την ημερομηνία κυκλοφορίας και το πως θα αξιοποιηθεί το hardware) και φυσικά έπαιξαν μπηχτές που παραπέμπουν σε console wars... είναι εμφανές από ποιους και σε ποια posts.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Καλα δεν συμφωνω με το post του sain't, δηλαδη ενταξει, καινουργια κονσολα ανακοινωθηκε δεν ειναι λογικο για καποιο διαστημα να γινουν συζητησεις πανω σε αυτο το θεμα και τα φωτα να πεσουν εκει? Gaming forum ειμαστε...

Επισης και στο κεντρικο topic, εγω δεν ειδα κανενα post που να το πηγαινει σε console wars, ουτε καν για τα γραφικα δεν μιλησαμε, το μεγαλυτερο μερος της συζητησης αφορα στο potentional και τις παρεχομενες απο το μηχανημα δυνατοτητες. Δεν ειναι λογικες τετοιου ειδους συζητησεις?

Και με το 3DS παρομοιες κουβεντες εγιναν και με το kinect το ιδιο (που εκει μαλιστα ηταν και καθαρο κραξιμο ανα τα topics, επισης χωρις να εχουμε δει τιποτα) και δεν ειδα κανεναν να παραπονιεται...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    O ενθουσιασμός είναι απόρροια της ενασχόλησής μας με τεχνολογικά θέματα και εξελίξεις σε χώρους που προφανώς οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται. Ok αν είσαι άσχετος, δεν μπορείς να καταλάβεις από που πηγάζει .

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Το να πιστεύει κάποιος που βρίσκεται τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ ότι υπάρχει πιθανότητα ο Ramparter να ζηλεύει ένα προϊόν σαν το PSP είναι πραγματικά κατόρθωμα, σημαίνει αν μη τι άλλο, ότι ο ίδιος βρίσκεται στην κοσμάρα του και ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή τι πιστέυετε, ότι γουστάρει σαν τρελός να έχει PSP αλλά φοβάται να το αγοράσει? ήμαρτον!!

Χωρίς πλάκα τώρα... Είναι υπερβολικά όλα αυτά τα threads και οι συζητήσεις για ένα μηχάνημα το οποίο ακόμα δεν έχει δείξει ΤΙΠΟΤΑ. Και όπως βλέπετε έχουν πέσει ήδη στο επίπεδο του να γίνονται για να φανούν οι υποστηρικτές από τους υπόλοιπους, ανούσιες λογομαχίες και ανύπαρκτα console wars που νομίζαμε ότι τα μέλη αυτού του φόρουμ τουλάχιστον (που είναι και μιας κάποιας ηλικίας αν μη τι άλλο, και όχι δεκαεξάχρονα) είχαν ξεπεράσει. Λογικό θα μου πείτε αφού εξαντλήθηκαν ήδη αυτά που είχατε να πείτε για το NGP, τι άλλο μένει πραγματικά, είμαι πολύ περίεργος για το πόση ακόμα ανάλυση μπορεί να βγει από το τίποτα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post

Λίγο off topic αλλά τώρα που έβλεπα κάτι βιντεάκια φοβάμαι μήπως παραείναι ευαίσθητο.
    Touch οθόνη μπροστά (και τι οθόνη), touch panel πίσω, αναλογικοί που εξέχουν.
    Αυτό θα φοβάσαι να το πιάσεις μην το γρατσουνίσεις.
    Σε ένα βαθμό γινόταν και με το παλαιό psp, θυμάμαι τον sain't που φοβόταν να μας το δώσει μη φτύσουμε την οθόνη.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Πιστεύω ότι στην αρχή δεν θα πουλήσει αρκετά. Τουλάχιστον όχι σαν τρελό.

Πολλοί όντως θα το δουν σαν ένα φορητό ps3 και όταν έχεις κάνει αμάν να πάρεις το ps3 (κοινώς περίμενες και περίμενες μέχρι να φτάσει τα 300 ευρώ) τότε μάλλον δεν θα πας για day one.
    Πιστεύω ότι θα αρχίσει να πουλάει σαν τρελό όταν πέσει η τιμή του και φυσικά όταν σπάσει.

Λίγο off topic αλλά τώρα που έβλεπα κάτι βιντεάκια φοβάμαι μήπως παραείναι ευαίσθητο.
    Touch οθόνη μπροστά (και τι οθόνη), touch panel πίσω, αναλογικοί που εξέχουν.
    Αυτό θα φοβάσαι να το πιάσεις μην το γρατσουνίσεις.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post

ΥΓ: Ποτε δε καταλαβα πως γινεται να τρολλαρει καποιος μια συσκευη/εταιρια/game και οι αλλοι να το παιρνουν προσωπικα
    ΥΓ2: Ε οχι και χοντρος, λιγα παραπανω κιλα εχω....
    α)Ρώτα τους φίλους σου τα φανμπόιζ της μαμάς
    β)

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οντως βαριεμαι να μαι mod, τη θεση admin την εχω για τεχνικη υποστηριξη, η αληθεια ειναι πως καιρο εχω να βοηθησω σε κατι τεχνικης φυσεως, πραγματικα δε με νοιαζει καθολου αυτη τη στιγμη και να φευγα...

Και ναι dj αφησα το ποστ σου επιτηδες αμονταριστο για να σε φερω σε δυσκολη θεση, ειναι βλεπεις πολυ ντροπιαστικο σε gaming forum οπου σχεδον ολα τα ενεργα μελη τα ξερεις προσωπικα να εκτιθεσαι με αυτον το τροπο... (πραγματικα ωρες ωρες δε πιστευω τι διαβαζω εδω μεσα)

ΥΓ: Ποτε δε καταλαβα πως γινεται να τρολλαρει καποιος μια συσκευη/εταιρια/game και οι αλλοι να το παιρνουν προσωπικα
    ΥΓ2: Ε οχι και χοντρος, λιγα παραπανω κιλα εχω....

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σκέψου τότε πόσο σε ζήλευαν τα άλλα παιδάκια. Για ρώτα τους τώρα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Evans οχι, καθως εγω ημουν μπροστα. Οταν εγω ειχα σπορτεξ επαναφορτιζομενα με usb οι αλλοι φοραγαν παντοφλες ακομα

Dj-καλα τα λες.

Leave a comment:

Working...
X