Μαλιστα.
Οποτε σημασια σε αυτο που εγραψα ειχε το γεγονος οτι εκανα ενα λαθος στην επιλογη της γραμματοσειρας και οχι αυτα που ελεγα.
Και εσυ Χρηστο σαν υπευθυνος mod εδω μεσα θεωρησες πρεπον να το παιξεις "λαμογιο" και να φερεις τον αλλο σε δυσκολη θεση (οπως και ο Νικολακης) αντι να κοιταξετε ειτε να πειτε κατι νορμαλ επανω στο ζητημα ειτε απλως να μην ασχοληθειτε εαν δεν σας ενδιαφερει το θεμα, οπως κανει και πολυς αλλος νορμαλ κοσμος.
Και ετσι καταληξαμε να αναλωθουμε σε καμια δεκαρια posts "εξυπναδας",fail, lol, omg iz teh shitz και οτιδηποτε αλλο παρα επανω στο θεμα, οταν καποιοι απο εδω μεσα ευαγγελιζονται την "ταξης και ηθικη" οταν δημιουργουν οι ιδιοι ενα θεμα.
Αλλα ξεχασα, οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια...
Τα συγχαρητηρια μου.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predictor - NGP / PSP2 Edition
Collapse
X
-
Azrael τα παραλές. Απλώς είναι ωραίο να κράζεις κάτι που θα ήθελες να έχεις και δε θα το έχεις. Εσύ δηλαδή όταν ο Σούτσος είχε παπούτσια με φωτάκια κι εσύ είχες τα κοινά, δε ζήλευες;
Leave a comment:
-
Originally posted by Ramparter View PostΕιμαι σπιτι μου, παιζω Uncharted στο PS3 και σκεφτομαι "Ποσο cool θα ηταν να εδινα 350€ για να παρω ενα NGP κι αλλα 50€ για να παρω ξανα το Uncharted στο NGP και να μπορω να παιζω το ιδιο παιχνιδι on the go"...
Τεσπα τα υπολοιπα θα τα πουμε σε ενα χρονο απο τωρα στο τοπικ "Γιατι δε πουλαει το NGP;", μου χουν λειψει απο την gamepro εποχη αυτα....
Χαχαχα πραγματικα ωραιος. Να σου πω κατι ρε χοντρε:
Λοιπον καταρχας το Uncharted, δε θα ειναι port.Καθως θα ειναι ξεχωριστο game.
Αλλα κοιτα να δεις γελιο τωρα. Ποτε βγηκε το NES? Ε να σε, τοτε. Εσεις καθε φορα παιρνετε νεα κονσολα για να παιζετε Zelda, Μario κτλ( βασικα τι "κτλ'' δεν υπαρχουν ΚΑΝ λοιπα, αυτα τα δυο ειναι).
Και οχι μονο αυτο αλλα παιρνετε και φορητη για να παιζετε τα ιδια!
Αχου τα μωρε!
Τους τσουζει!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επισης κατι σοβαρα: Αν καποιοι βαριεστε να ειστε mods πλεον ή το εχετε δει ''μαγκια'' να εχετε τα αρχιδια να αφησετε τη θεση αυτη.
Leave a comment:
-
βσκ δεν μπορω να προσθεσω κατι ,γιατι συμφωνω σχεδον σε ολα με το πρωτο ποστ σου Solid και πανω κατω περιμενω και εγω τα ιδια πραγματα.
Μονο για το monster hunder που εβαλες για day one,θα διαφωνησω,γιατι απο οτι καταλαβα(μπορει να ειμαι λαθος) εδειξαν αυτο του psp και οχι νεο monster hunder.
Leave a comment:
-
Απλα δε βαζεις χρωμα γραμματοσειρας και by default γινεται αυτο που λες.Originally posted by Dj Solid View PostTo φανταστηκα βασικα το προβλημα, διοτι δεν θυμαμαι την επιλογη για την γραμματοσειρα που ειναι μαυρη σε λευκο φοντο και ασπρη στο σκουρο.
ΥΓ: Το πρωτο μου ποστ, ειναι λιγο πολυ η προβλεψη μου. Αν και οπως εχω ξαναπει πραγματικα δεν εχω ιδεα τι θα γινει. Απλα για μενα πιο πιθανο σεναριο ειναι να δυσκολευθει η κονσολα καθως θα παρεχει σε ακριβη τιμη οτι παρεχει το PS3. Θα μου πειτε δεν ειναι μονο PS3 φοβαμαι ομως οτι τελικα ετσι θα το αντιμετωπισει ο κοσμος.
Leave a comment:
-
To φανταστηκα βασικα το προβλημα, διοτι δεν θυμαμαι την επιλογη για την γραμματοσειρα που ειναι μαυρη σε λευκο φοντο και ασπρη στο σκουρο.
Αλλα εδω που τα λεμε, απο οτι βλεπω το θεμα εχει παρει την κατηφορα, ο Ραμπο γενικοτερα τον τελευταιο καιρο εχει μια ταση να θαβει πραγματα και απο οτι βλεπω και κανεις αλλος δεν εχει και πολυ ορεξη για το θεμα, οποτε δεν το σβηνουμε καλυτερα να μην πιανει και πολυτιμα kilobytes;...
Παντως μην απορειτε για καποια "κοινωνικα" ζητηματα εδωμεσα πλεον μερικοι μερικοι...
Leave a comment:
-
Ε ναι πρεπει να μεινει.Το γαματο θα ηταν να γινοταν δευτερολεπτα μετα το ποστ του DJ(μετα ακριβως απο το ''η μπαλα σε εσας''.
)
Leave a comment:
-
Θα του το διορθωνα αλλα περιμενω να το δει ο ιδιος πρωτα (μα ποσο λαμογιο ρε γμτ)...
Leave a comment:
-
Επειδη προκειται για ενα οντως σοβαρο ποστ απο τον Dj Solid,φανταζομαι την φατσα του oταν δει το FAIL.jpg , που θα του πηρε κανα μισαωρο να γραψει οτι εγραψε.:xp:
Leave a comment:
-
Ναι ο καθημερινός mainstream αγοραστής το region lock κοιτάει, όχι την 400άρα που πρέπει να σκάσει (600άρα στο ps3)
Leave a comment:
-
Εδώ που τα λέμε, δεν νομίζω να κάνει πάταγο λόγω τιμής. Κρατάνε και μικρό καλάθι οι (σοβαροί, όπως εμείς)αγοραστές λόγω του region lock. Το ίδιο κάνανε στο PS3 και ήταν πανάκριβο και δεν είχε day 1 ζήτηση. Το ίδιο θα κάνουν κι εδώ. Με λίγα λόγια, αυτοί εκεί είναι ξεροκέφαλοι.
Leave a comment:
-
Πλάκα κάνεις έτσι; Μόνιμα από τότε έτσι απαντάς, η σοβαρότητα θα έπρεπε να σου έχει λείψειΤεσπα τα υπολοιπα θα τα πουμε σε ενα χρονο απο τωρα στο τοπικ "Γιατι δε πουλαει το NGP;", μου χουν λειψει απο την gamepro εποχη αυτα....
.
Leave a comment:
-
Ειμαι σπιτι μου, παιζω Uncharted στο PS3 και σκεφτομαι "Ποσο cool θα ηταν να εδινα 350€ για να παρω ενα NGP κι αλλα 50€ για να παρω ξανα το Uncharted στο NGP και να μπορω να παιζω το ιδιο παιχνιδι on the go"...
Τεσπα τα υπολοιπα θα τα πουμε σε ενα χρονο απο τωρα στο τοπικ "Γιατι δε πουλαει το NGP;", μου χουν λειψει απο την gamepro εποχη αυτα....
Leave a comment:
Leave a comment: