Ποια λες, δώσε κανα λινκ άμα δε βαριέσαι. Από τα λίγα που ξέρω και ρώτησα το θεώρησα καλή τιμή για smartphone και θεώρησα το gaming orientation extra. Πέρα βέβαια ότι από καιρό μου είχε μπει στο μάτι και αυτό συνήθως με τσιγκλάει περισσότερο, επίκληση στο συναίσθημα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xperia Play
Collapse
X
-
Originally posted by Imrahil View PostΠοια λες, δώσε κανα λινκ άμα δε βαριέσαι. Από τα λίγα που ξέρω και ρώτησα το θεώρησα καλή τιμή για smartphone και θεώρησα το gaming orientation extra. Πέρα βέβαια ότι από καιρό μου είχε μπει στο μάτι και αυτό συνήθως με τσιγκλάει περισσότερο, επίκληση στο συναίσθημα.
Το θέμα είναι πόσο καλά υλοποιημένο Android έχει πάνω του και πόση όρεξη έχες εσύ να ασχοληθείς από εκεί και ύστερα. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα custom rom που είναι φοβερά γρήγορο και σταθερό και ένα Kernel που κάνει overclock την CPU στα 1.4GHz, όπως και την GPU.
Τέλος πάντων, η λύση που προτίμησες είναι η απλούστερη και από τις πιο συμφέρουσες, αν μιλάμε για μία φυσιολογική και όχι πολύ ψαγμένη αγορά. Θα έχεις και official υποστήριξη για PSone, όπως και το joystic, οπότε ίσως και για αυτό που το θες να είναι καλύτερα. Απλά με το Android αξίζει να ρίξεις μία ματιά και τι παίζεται στην mod σκηνή (ψάξε xda-developers αν έχεις όρεξη, στο forum τους), γιατί αυτό που παίρνεις με 200-300-400€ μπορεί να γίνει ισχυρότερο κατά πάρα πολύ, ίσως και να φτάσει νεότερα μοντέλα που κοστίζουν 600€. Να φανταστείς, το kernel που έβαλα κάνει κάτι mods για τον ήχο και τώρα έχω πολύ καλύτερη ποιότητα και ένταση στο headset, καλύτερα μπάσα, δυνατότητα αύξησης των db σε τιμές υψιλότερες από ότι σου επιτρέπει by default το κινητό και άλλα παρόμοια features.
Αυτά, nerd post over.
Comment
-
Ναι, ομολογώ πως δε σκοπεύω να ασχοληθώ όσο εσύ με twinking (αχ νιάτα!) και γι αυτό ήθελα ό,τι πιο σχετικό right out of the box (είναι unlocked btw). Αυτό που αναφέρεις και αρκετά άλλα, φθηνότερα από το Play τα είχα τσεκάρει και ήταν οι λόγοι που δεν είχα πάρει smartphone τόσο καιρό, ωραία μηχανηματάκια, αλλά χωρίς κάτι που να με ελκύει εμένα προσωπικά ιδιαίτερα. Φοβόμουν, ή ήθελα να δω, μήπως μου'χε ξεφύγει κάτι σε Dell Streak στο φθηνότερο ή κάτι τέτοιο γιατί ήταν το μόνο άλλο που μ'ενδιέφερε. Για τους emulators που λες, σκοπεύω να βάλω, ειδικά SNES, γι'αυτό ήθελα και το gamepad, στα pc ποτέ δε με κράτησαν πέρα από ένα full run Super Mario RPG (το PSP τους παει αλλά το πήραν τα χρόνια κι έχω το βαρύ μοντέλο)
Πάντως σκοπεύω να πάρω και το PSVita κι αναρωτιέμαι αν είναι υπερβολικό να'χεις και τα δύο αυτά και γελάει ο κόσμος μαζί μου και μου κάνουν μπούλινγκ στην αυλή οι νιντεντομανιακς
Comment
-
Comment
-
Σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο πολυ σοβαρα την αγορα του συγκεκριμενου κινητου κυριως για τους λογους που ανεφερε ο Imrahil παραπάνω καθως και το οτι το κινητο που εχω τωρα το εχω εδω και 3 χρονια...
Γενικα αν και δεν ειμαι κανας fan του κινητου σαν συσκευη , το χρησιμοποιω ελαχιστα για κλησεις και sms (ισως βεβαια αυτο αλλαξει στο μελλον) το SE-Xperia PLAY το θελω κυριως για πλοηγηση στο internet , για τις multimedia δυνατοτητες και φυσικα για gaming
Το χω βρει απο ebay 315 λίρες με μεταφορικά Unlocked και 8GB mem. card , τι λέτε ;
Comment
-
Εγώ επιμένω στο ότι δεν πολυαξίζει. Έχει joystic και, θεωρητικά, είναι ιδανικό για gaming, η πλειοψηφία όμως των τίτλων για κινητά βασίζονται καθαρά στην αφή και τα PSX classics δεν ξέρω πόσο θα τραβήξουν την προσοχή κάποιου, πόσο μάλιστα όταν δεν ξέρουμε πόσο θα ανοίξει η πλατφόρμα (hack για να παίζεις όποια games θέλεις κτλ). Να αναφέρω ότι ο επεξεργαστής του είναι κυριολεκτικά προηγούμενης γενιάς και γενικά τα specs του απευθύνονται σε περσινά μοντέλα.
Bart αν θέλεις κράτα λεφτά για το HTC Sensation που βγαίνει τώρα, το οποίο έρχεται απευθείας από το διάστημα.
Comment
-
@ Bart
Γιατι να παρεις Xperia Play δεν ξερω, ποσο πιστευεις πως θα σου χρειαστει οταν σιγουρα θα εχεις και ενα Vita ή κατι τετοιο τελοσπαντων..
Δες τι αναγκες εχεις (το internet ειναι πιο ουσιαστικο σιγουρα) και παρε ενα καλο Android ή ενα iPhone (περιμενε να βγει το 5 και παρε π.χ. το 4 που θα πεσει σιγουρα η τιμη του αν δε θες να τα σκασεις big time).
Comment
-
Ο κυριοτερος λογος να πω την αληθεια που με εκανε να σκεφτω την αγορα του εκτος απο αυτους που προανεφερα , ειναι η τιμη η οποια ειναι imo μια αρκετα καλη τιμη για android κινητο κτλ. Βεβαια ο Evans εγραψε πως διαθετει προηγουμενης γενιας επεξεργαστη κατι το οποιο σιγουρα με εβαλε σε σκεψεις...Γενικα ειμαι της αποψης να παρω ενα και καλο να το εχω για 3 χρονια ανετα χωρις να στερηθω αρκετα , το μονο προβλημα που εχω στην παρουσα φαση ειναι τα χρηματα τα οποια ειναι παρα πολλα , βεβαια εχοντας δει σε videos και reviews το τι μπορει να προσφερουν τα ακριβα κινητα (600+ ευρω) android και iphone 4 δικαιολογειται το μεγαλο ποσο και με το παραπανω...
Xeno , δεν εχω τιποτα τρελες αναγκες καλο και ταχύ internet browsing θελω , να ακουω μουσικη , να βλεπω τπτ κατεβασμενο (tv-series κτλ.) και να παιζω κανα παιχνιδακι οταν βαριεμαι xD . Το θεμα ειναι απο οτι καταλαβα οτι με τα απειρα applications που εχει το android market ή το app store στο iphone , δημιουργουνται "αναγκες" που ουτε ηξερες οτι υπαρχουν...
Θα διξει , thanks παντως παιδες
Comment
-
Comment
-
Τι λες κι εσύ τώρα. 200€ για Android = waste of money, εκτός και αν μιλάμε για κανένα Wildfire S (250€) ή κανά variant τύπου Galaxy S Vibrant (όπως το δικό μου δηλαδή). Τα mid-end Android γενικά είναι για γέλια και τότε πραγματικά μιλάμε για πέταμα χρημάτων. Εξάλλου από τη στιγμή που θέλει να επενδύσει κάπου, γιατί να μην πάρει που θα του κρατήσει πολύ καιρό και θα μπορεί να σηκώσει σύγχρονες και απαιτητικές εφαρμογές.
Bart υπομονή για τα καινούρια μοντέλα και price drop των όσων υπάρχουν. Το Galaxy S i9000 κάνει 317€ στο πλαίσιο αν δεν κάνω λάθος και το Galaxy S II με ψάξιμο και υπομονή μπορείς να το βρεις και 400€. Επίσης μην πέσεις θύμα των 600€, τίποτα δε δικαιολογεί αυτές τις τιμές. Πάντως αν πας εξωτερικό, παίζουν συμβόλαια που σου δίνουν τσάμπα τρελά κινητά και με αρκετά καλές παροχές, οπότε κράτα το και αυτό το μυαλό σου. Γενικά, περίμενε.
Comment
-
LG Optimus 2X.
Παίζει στα 360Ε. Δες το.
Comment
-
Originally posted by Evans View Post200€ για Android = waste of money, εκτός και αν μιλάμε για κανένα Wildfire S (250€) ή κανά variant τύπου Galaxy S Vibrant (όπως το δικό μου δηλαδή).
Comment
-
O Evans σαμποτάρει, έστω και μετριοπαθώς, το ίδιο του το thread. Σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια, όποιος ενδιαφέρεται, ας μην το σκέφτεται, δυστυχώς (ευτυχώς γι'αυτούς) κανείς δε σου κάνει σοβαρό συμβόλαιο αν δεν είσαι citizen, student(και γι'αυτούς δύσκολο) κι αν δεν έχεις εγγυημένο εισόδημα και high credit rating. Γενικώς, ειδικά για ό,τι κοστίζει πάνω από 100/150 έχει πολλή διαδικασία, δικλείδες και έλεγχο, όχι όπως εδώ που για μια περίοδο μοίραζαν κινητά (και τώρα ψάχνουν να βρουν που πήγαν).
Bart, αν δεν υπήρχε το PSVita(ή αν δε σκοπεύεις να το πάρεις), εγώ θα σου'λεγα πάρ'το Play γι'αυτά που θες, έμενα αυτό μόνο αυτό με κρατούσε πίσω απ'τη στιγμή που έπεσε η τιμή του και δεν είχα smartphone ούτως ή άλλως.
Comment
Comment