Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xperia Play

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Imrahil
    replied
    Ποια λες, δώσε κανα λινκ άμα δε βαριέσαι. Από τα λίγα που ξέρω και ρώτησα το θεώρησα καλή τιμή για smartphone και θεώρησα το gaming orientation extra. Πέρα βέβαια ότι από καιρό μου είχε μπει στο μάτι και αυτό συνήθως με τσιγκλάει περισσότερο, επίκληση στο συναίσθημα.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    BTW έβρισκες και φτηνότερο smartphone με καλύτερα specs και έχωνες και ένα PSX emulator αλλά περί ορέξεως... Με γεια πάντως και πες καμία εντύπωση.

    Leave a comment:


  • Imrahil
    replied
    Thread rez και ελαφρά αντίφαση με προηγούμενο ποστ (που να'ξερα πως θα βρω μπροστά μου την κοροιδία μου προς τον μέγα Crash Bandicoot). Το παρήγγειλα σήμερα σε λογική πλέον τιμή, 330 λίρες με 16gb micro sd, νομίζω θα μου βγει σε καλό καθώς ούτως ή άλλως δεν είχα smartphone μέχρι τώρα (και παραδόξως επιβίωνα ωραιότατα)

    Leave a comment:


  • Imrahil
    replied
    Βλέπω εδώ το βγάζουν γύρω στις 500 λίρες που είναι λίγο λολ για να παίζω Crash Bandicoot. Με προγραμματα ψηλού πάγιου πέφτει βέβαια αρκετά.

    Leave a comment:


  • Kirby
    replied
    Η πλατφόρμα νομίζω δεν παίζει ιδιαίτερο λόγο, και μεταξύ PS3 και PSP έχουμε διαφορετικές πλατφόρμες αλλά τα PSX Classics παίζουν και στις δύο, μια και υποθέτω τα αρχεία έχουν κάποιο συγκεκριμένο φορμάτ και η δουλειά γίνεται μέσω emulation.

    Αλλά ακόμη και αν έχουμε συγκεκριμένες PSP, PS3 εκδόσεις πάλι δεν υπάρχει διαφορά, μια και στην ουσία η υπηρεσία είναι μία και η ιδία και ανάλογα τι πλατφόρμα χρησιμοποιεί ο καθένας κατεβαίνει η αντίστοιχη έκδοση.

    Όπως και να έχει, είτε το ένα, είτε το άλλο δεν αποτελεί κάτι απαγορευτικό που να μην μπορεί να επαναληφθεί και με το Xperia Play.

    Ο λόγος είναι προφανώς πως η Sony δεν πρόκειται να επεκτείνει το PSN και στο Xperia Play, παρά θα ξεκινήσει ένα καινούργιο αυτόνομο «Playstation» δίκτυο εκεί πέρα όπου δεν θα υπάρχει αντιστοιχία των αγορών που έχουν γίνει ήδη από PS3, PSP. Εμένα μου φαίνεται σαν ένα ακόμη πείραμα όπως και με το PSP Go που μάλλον θα προσπαθήσει να πιάσει περισσότερο «άσχετους» παρά να παροτρύνει τους υπάρχοντες χρήστες σε κάποια αναβάθμιση ή έξτρα αγορά hardware.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Τα PSone classics παίζουν κανονικά. Το Crystal Defenders δεν μπορείς να το παίξεις και στα 2;

    Leave a comment:


  • straier
    replied
    Κοίτα και τώρα δε μπορείς να παίξεις τα PS3-PSN παιχνίδια στο PSP και αντίστροφα. Δε μου προκαλεί φοβερή εντύπωση.
    Μπορούμε να φανταστούμε πως δεν απευθύνεται σε αυτούς που έχουν PS3/PSP οπότε δε θα τους πειράξει.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα δεύτερο build για τα ίδια παιχνίδια και ανάλογα την πλατφόρμα να κατεβαίνει το ανάλογο build. Ξέρω ζητάω πολλά αλλά wtf πολλές συσκευές να χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία και να μην υπάρχει συμβατότητα;

    Leave a comment:


  • McSolid
    replied
    Βασικα παιζει να ειναι και all about the platform, δηλαδη ο κωδικας των παιχνιδιων που παιζουν σε PSP/PS3 για το PSN να μην μπορει να λειτουργησει στο Xperia Play. Κατανοητον δε λεω. Αλλα θα ηταν πολυ μεγαλυτερο boost για την συσκευη το πληρες Integration του ηδη αγορασμενου λογισμικου.

    Leave a comment:


  • Kirby
    replied
    It's all about money baby ;)

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    PSA: PlayStation Network content must be re-purchased on Xperia Play

    The Xperia Play will be pre-loaded with an unknown "legendary" PS1 title (psst! -- it's Crash Bandicoot), along with a smattering of launch content -- but it won't be loaded with all that PlayStation Network content you've purchased. Speaking with GameSpot UK, Sony Ericsson UK managing director Nathan Vautier confirmed, "[Xperia Play owners] will have to repurchase the games, so it's not totally integrated."

    Beyond the Android Marketplace, Xperia Play owners will purchase content through the PlayStation Store; access to said store will come via Sony's PlayStation Suite, launching "later this year." Unfortunately, it seems that content you've already purchased -- say, PS1 titles that will also be available for purchase on Xperia Play -- must be repurchased for use on the handheld. We can't say we're super surprised. Or mad, even, really. Just disappointed.
    http://www.joystiq.com/2011/02/14/ps...sed-on-xperia/

    Ξεκινήσαμε . Kαλά είμαστε σοβαροί; Το ζήτημα είναι να υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των διαφόρων πλατφορμών, όχι η καθεμία να λειτουργεί αυτοτελώς. Ελπίζω τουλάχιστον να το κάνουν σωστά όσον αφορά τη συμβατότητα μεταξύ NGP και PS Suite/ PSN.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνει αίσθηση αν γίνει καλή δουλειά στην υλοποίηση του 2.3 (γρήγορο, καλό UI κτλ κτλ) και ταυτόχρονα αν αναπτυχθεί τόσο ώστε να παράγει γραφικά ίδια και καλύτερα από αυτά που έχουμε δει σε iOS4. Ταυτόχρονα φυσικά πρέπει να προσελκύσει και πολύ κόσμο, αν και τα Sony Ericsson γενικά έχουν πέραση. Τι να πω . Πολλά μπορούν να κάνουν, το θέμα είναι τι θα κάνουν στο τέλος. Η Apple πάντως έχει πάρει τα κέρατα της κάνοντας τα πάντα συμβατά σε iPhone 3GS, iPhone 4, iPad και iPod Touch 4g, αν γίνει καλό optimisation, η σουίτα είναι ολοκληρωμένη και γενικά υπάρχουν standards ανάπτυξης, θα μπορούσαν να λανσάρουν 2-3 "Xperia Play" με διαφορετικά specs και τιμές που να παίζουν αν όχι όλα τα παιχνίδια, τουλάχιστον μεγάλο μέρος αυτών. Το emulator του PSone δεν είναι και καμμία σπουδαία υπόθεση, ενώ στη PS suite σίγουρα θα αναπτύσσονται και απλά παιχνίδια.

    Γενικός κανόνας είναι να φτιαχτεί κάτι εύκολο για τον κόσμο, κάτι που δε χρειάζεται να ψάξεις για να το μάθεις, ούτε να μπλέξεις τόσο πολύ με specs και αναλύσεις επί αναλύσεων.

    Θεωρητικά βέβαια όλα αυτά, οι προβληματισμοί σου είναι 100% βάσιμοι και προσωπικά κάπου εκεί νομίζω ότι θα καταλήξει η όλη κατάσταση. Μακάρι πάντως να γίνει κάτι καλό γιατί είναι η πρώτη - φαινομενικά - οργανωμένη προσπάθεια να φτιαχτεί μία συγκεκριμένη πλατφόρμα ανάπτυξης για Android. Άει να δούμε.

    Leave a comment:


  • McSolid
    replied
    Εμενα μου φαινεται σαν μια συσκευη one-of, κατι σαν το Nokia N-Gage αλλα σε καλυτερη μοιρα.

    Οκ, εαν δεν ειχα το Desire λογικα θα εμπαινα στην διαδικασια να σκεφτω μια πιθανη αγορα του εαν χρειαζομουν κινητο, ομως αληθεια, εαν καποιος εχει ηδη μια αρκετα δυνατη συσκευη Android (που κακα τα ψεματα, εχει βουιξει ο κοσμος πλεον) για ποιο λογο να την αντικαταστησει με το Play;

    Και βασικα σε ποιο ακριβως αγοραστικο κοινο απευθυνεται αυτη η συσκευη; Στους νεους οι οποιοι θελουν μια gaming on the go συσκευη και παραλληλα ηρθε η ωρα να αλλαξουν κινητο; Αληθεια ποσο επι τοις εκατο της αγορας ειναι ενα τετοιο κοινο;

    Γιατι η αληθεια ειναι πως το παρον μηχανημα δε θα βρει και πολυ κοσμο στους 35-40+ καταναλωτες, ειτε επειδη εχουν ηδη ενα δυνατο κινητο (ή iPad - iPhone για εκτος Ελλαδας αγορα) ειτε επειδη εαν θελουν οντως ενα Android τηλεφωνο, υπαρχουν ηδη καλυτερες και πιο πρακτικες λυσεις (Desire HD, Galaxy S κλπ).

    Προσωπικα δεν βλεπω να γινεται και χαμος με το συγκεκριμενο μηχανημα, και δεν νομιζω οτι θα εχει και πολυ καλη τυχη στην αγορα, γιατι θεωρω οτι στερειται σαφης ταυτοτητας και target group.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    To συγκεκριμένο δε μου κάνει τόση αίσθηση, έχει potential και η μπαταρία διαβάζω ότι είναι πολύ καλή (5μιση ώρες για gaming = super), αλλά το gaming στο Android δε θα με πείσει μέχρι να δω να συμβαίνει κάτι καλό. Το Xperia Play πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό, αφενός γιατί έχει την υπογραφή της Sony (και του PlayStation), αφετέρου επειδή θα έρθει και το PS Suite που θα θέσει κάποια standards για την ανάπτυξη τίτλων.

    Ως τώρα τα θετικότερα δείγματα είναι το Dungeon Defenders και το ενδιαφέρον που δείχνει η Epic. Άντε να δούμε.

    Leave a comment:


  • Ramparter
    replied
    Ποσα σου δινει η Sony γι αυτα τα topics?

     
    Παιζει παιχνιδια PSP? Μοιαζει πολυ με το Go...

    Leave a comment:

Working...
X