Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μικροί χαρακτήρες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εννοείς στο πρώτο του PS (ένα βγήκε) στο οποίο ήταν ένα boss, έκανε τα βασανιστήρια και στο τέλος άκουγες τη φωνή του να μιλάει με τον πρόεδρο (Solidus Snake αν θυμάμαι καλά); Όχι και μικρό ρόλο .
    Να σου πω δεν τα θυμάμαι και όλα. Αλλά σε σχέση με το Liquid Snake ή τη Sniper Wolf ή ακόμα και το Νιτζα δε μου εντυπώθηκε ιδιαίτερα ως χαρακτήρας.
    Είπα πρώτο του PS για να το ξεχωρίσω από τα προηγούμενα σε MSX, NES.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Σωστά τα λέει ο Evans. Και γω τα έγραψα εδώ http://mgsgreekfans.blogspot.com/201...er-ocelot.html
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στο topic, οι καλύτεροι secondary characters EVER είναι:

Τα υπόλοιπα είναι πατατόπιτες.-

EDIT:

Για αυτούς που ξέρουν .

Comment

EDIT:

Για αυτούς που ξέρουν .
          Δεν κατάλαβες τον τίτλο του θέματος. Δεν εννοεί μικροί σε μέγεθος. Το βρωμοπόντικο του Minsk είναι αυτό που σου έπιανε και χώρο στο inventory;

Τα υπόλοιπα είναι πατατόπιτες.-
          Αυτά είναι αυτονόητα, αν και δεν είναι ακριβώς μικροί χαρακτήρες.

Μόνο εγώ δε συγκινήθηκα που έκαψα μια κυβική βλακεία με καρδούλες;
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
            Μόνο εγώ δε συγκινήθηκα που έκαψα μια κυβική βλακεία με καρδούλες;
            Ούτε κι εγώ και την έστειλα την βλακεία στον Sorrow να πάει να την τρελάνει στην παράνοια !:xp:
            sigpic

Comment

Tanno όχι ο Big Boss δεν ήταν αυτός νομίζω είχε πεθάνει στο MGS1

Δεν θα τον έβαζα ως "μικρό" , αλλά είδα που έβαλε τον Campbell ο G0 και έβαλα και τον OCELOT.

Comment

Originally posted by Linkmastersword View Post
                Tanno όχι ο Big Boss δεν ήταν αυτός νομίζω είχε πεθάνει στο MGS1
                Και που το ξες ? Ακόμη και στα επόμενα MGS γι' αυτόν έλεγαν... Ας μας διαφωτίσει ο BigBOSS που ζει ακόμα !
                sigpic

Comment

Πωπω δεν αντέχω άλλο :xp: .

Comment

Respect @ Evans για Chocobo,Companion Cube & Gumshoe (ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χαρακτήρας).Ας προσθέσω εδώ και τον Cid.Αν θυμάμαι καλά από το FF2 κι έπειτα τον συναντάς συνέχεια.
                    Carpe diem

Comment

Originally posted by Evans View Post

Για αυτούς που ξέρουν .
                      Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!

Οι ατάκες του Minsk είναι πυρηνικών προδιαγραφών...
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ας μας διαφωτίσει ο BigBOSS που ζει ακόμα !
                        BigBoss ζεις εσύ μας οδηγείς!!!
                        Originally posted by 丹野

Comment

5 παρα 20 το πρωι και εχω πεθανει με τα σχολια για Metal Gear

To καλυτερο ξερετε ποιο ειναι; Οτι ο Ground δεν απαντησε τιποτα αργοτερα, χωρις σχολια τελειως :xp:
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Και ακόμα καλύτερο, Azrael, είναι ότι ο LMS ο noob δεν έχει παίξει ΚΑΝΕΝΑ από τα MG series εκτός το πρώτο... Γιαυτό τον ρώτησα έτσι !
                            sigpic

Comment

Ενώ εσύ που έχεις παίξει φαίνεται πόσο τα κατέχεις .

Comment

Pethana kai me auto btw

Originally posted by Evans View Post
                                Πωπω δεν αντέχω άλλο :xp: .
                                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Working...
                                X