Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wii VS PS3 (The Battle of the Month !)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Wii VS PS3 (The Battle of the Month !)

Μετά τη προηγούμενη επιτυχή μάχη έρχεται η νέα ανάμεσα στους δεύτερους αυτής της γενιάς... μία γενιά που άνηκε στο ΧΒΟΧ360 και την αναμφίβολη επικράτησή του σε κάθε τομέα...

Τι γίνεται όμως ανάμεσα στις δύο κονσόλες που μείναν πίσω ποιά θεωρείτε ότι πρόσφερε πιο καινοτόμες εμπειρίες και ανεξάρτητα το τεχνικό τομέα ποιά θεωρείτε ότι άφησε ποιο έντονο το μελάνι της σφραγίδας της στη γενιά που περνάει...?
    0
    Wii !!!
    0%
    0
    PS3 ...
    0%
    0

Ψηφισα Wii, σε ταχυτητα επεξεργαστη το PS3 ειναι μαλλον καλυτερη κονσολα ομως το Wii εχει δυνατοτερη καρτα γραφικων αποδιδοντας γραφικα που τα βλεπεις και λες WOW ενω η online υπηρεσια της κονσολας ειναι αρκετα πιο ολοκληρωμενη παρεχοντας στο χρηστη τη δυνατοτητα να συμμετεχει σε παγκοσμιου βεληνεκους ψηφοφοριες (Everybody Votes Channel), να διαγωνιζεται στη δημιουργια Miis (Mii Contest Channel) κ.α. Η βιβλιοθηκη του Wii ειναι επισης πιο δυνατη με μοναδικους τιτλους για ολες τις ομαδες ανθρωπων (μαμαδες, γιαγιαδες, παππουδες κλπ) και τιτλοι οπως το Pippa Funel αναδεικνυουν το τεραστειο potential της κονσολας.
    Do a barrel roll!

Comment

:cunao:

Comment

Και επειδή συμφωνώ απολύτως με τη δήλωση του Hideo, λουκέτο.
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Εγω λεω να του δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια...

ΥΓ: Στα παραπανω επιχειρηματα ξεχασα να πω οτι η ισχυς του Wii του επιτρεπει να αποδωσει 50.000.000 jaggies το δευτερολεπτο, σε αντιθεση με το PS3 που τα jaggies ειναι σχεδον ανυπαρκτα και θες μεγεθυντικο φακο για να τα δεις.
          Do a barrel roll!

Comment

Working...
          X