Περα απο τη πλακα αυτη ειναι ισως η ουσια του θεματος, καποιος πολυ πιο ευκολα θα κανει τη κινηση να δωσει 1€ για ενα game και τελικα μπορει να καταληξει να παρει πολυ περισσοτερα απο 40...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Poll: 1x40 ή 40x1;
Collapse
X
-
Η αληθεια ειναι οτι πιο ευκολα θα αγοραζα 1 game των 40€, παρα 40 games του 1€. Βεβαια ακομη πιο ευκολα θα αγοραζα ενα game του 1€
Περα απο τη πλακα αυτη ειναι ισως η ουσια του θεματος, καποιος πολυ πιο ευκολα θα κανει τη κινηση να δωσει 1€ για ενα game και τελικα μπορει να καταληξει να παρει πολυ περισσοτερα απο 40...
-
Συνύπαρξη και των δύο, τα μεν και τα δε δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Το κακό θα ήταν το παιχνίδι του 1 ευρώ να μας δίνεται στα 40. Κάτι Cut the Rope, Collision Effect, Angry Birds είναι για on the go καταστάσεις, βαρεμάρα στο metro αν θες, στο παγκάκι ενώ περιμένεις φίλο/γκόμενα, στο λεωφορείο κτλ.
Leave a comment:
-
Πιστεύεις δηλαδή ότι σε 20 χρονια θα συζητούν δυο τις ηλικίας μας και θα μιλάνε για τα παιχνίδια τον 1 Ευρώ όπως μιλάμε εμείς για ιστορικά παιχνίδια που έχουν γίνει κομμάτι τις εφηβείας μας?
Ότι πληρώνεις παίρνεις, αυτό συμβαίνει συνήθως.
Τα 2-3 από τα 40 πιστεύεις θα είναι σε Braid style η κάτι? Μπα...
Βασικά, εξαρτάται και τι θέλει κάποιος. Για παράδειγμα, πολλοί παίζουν παιχνίδια στο facebook, ενώ στις κονσόλες σχεδόν δεν τα αγγίζουν. Με την εννιά του "Βαριέμαι να παίζω παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν αλλα μπορώ να λιώσω αρκετά της ώρας όταν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω ή είμαι στο λεωφορείο ή θέλω να σπάσω το score του κολλητού μου για να νιώσω καλύτερα." τότε κάτι γίνετε, θα πάρουν τα λεφτά τους αυτοί που θα τα κάνουν. Επίσης:
Παιχνιδάκια τις ώρας που είναι accessible από τον καθένα + Ανταγωνισμός για γέλια + Μικρό μέγεθος = Χαρά = Λεφτά
Πιστεύω το να περιμένουμε κάτι το γιγαντιαίο (όχι σε μέγεθος) από τέτοια παιχνίδια και μάλιστα πολλαπλές φορες είναι αστείο. Βεβαια, αν κάνω λάθος, μπορεί και να ασχοληθώ μαζί τους, ποτε δεν ξέρεις.
Leave a comment:
-
Egw eimai tou 1 game twn 40 evrw.
Synithws epilegw eite paixnidia poly megalhs diarkeias pou tha mou parei poly kairo gia na teleiwsw, eite games me terasteio replay value (opws fighting games).
Paixnidia pou einai ftiagmena na me krathsoun 1 wra apasxolhmeno einai para poly pithano na mhn me krathsoun oute giafthn thn wra epeidh variemai grhgora kai to xeirotero einai pws afou ta paiksw mia fora einai 90% sigouro pws den tha ta ksanapaiksw pote.
Leave a comment:
-
Poll: 1x40 ή 40x1;
01 core game των 40 ευρω0%040 casual mini games του 1 ευρω0%0Διαβαζοντας την γνωμη του Shane Shatersfiled (editor in chief του GameTrailers) για το αν το console gaming απειλειται απο τα παιχνιδια του iPhone/iPad/Android http://www.gametrailers.com/users/GT...ment_head_text
παρατηρησα μια φραση την οποια θα ηθελα να δω και σαν γνωμη ολων μας:
Τι θα προτιμουσατε να αγορασετε;
α) Ενα παιχνιδι των 40 ευρω
β) 40 παιχνιδια του 1 ευρω (App store - Android Market)
Η ερωτηση εχει φυσικα ριζα στην κατασταση που επικρατει στο gaming αυτη την στιγμη και στην επιθεση του Iwata προς την Apple και τους developers που δημιουργουν "μικρα παιχνιδια" (οπως επισης και οι δηλωσεις του Reggie Fils-Aime λιγες μερες μετα περι "devs του καναπε" http://www.develop-online.net/news/3...age-developers )
Προσωπικα, οσο core gamer κι αν ειμαι, θα προτιμουσα τα 40 παιχνιδια του ενος ευρω για το iPhone ή Android κινητο μου, κι αυτο γιατι στα 40 αυτα παιχνιδια θα υπαρξουν σιγουρα μερικα των οποιων η αξια θα ειναι μαλλον μεγαλυτερη του 1ευρω αναλογικα με το ποσες ωρες διασκεδασης μπορουν να μου προσφερουν. Επισης θα υπαρχουν καποιες φρεσκιες ιδεες ή προσεγγισεις τις οποιες ενα core console game πιθανον να μην μπορει να εχει (ή να μη συμφαιρει οικονομικα τον dev και κυριως τον publisher).
Εσεις τι θα επιλεγατε και για ποιο λογο; Και τι πιστευετε οτι τελικα συμβαινει; Κανουν καλο τα μικρα casual mobile games ή οχι;Tags: None
Leave a comment: