Announcement

Collapse
No announcement yet.

10 χρόνια Game Boy Advance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    Δεν ειχα την τυχη να εχω καποιο Game Boy στην κατοχη μου οταν αυτα κυκλοφορουσαν (Game Gear ειχα σαν πρωτη κονσολα, SEGA fan αλλωστε τοτε...) αλλα κατα καιρους δανειζομουν το GBA ενος πολυ καλου φιλου με Mario Kart και Golden Sun (τα εχω τερματισει και τα δυο, εξαιρετικα παιχνιδια). Μετα απο πολλα χρονια βρηκα ενα SP μαυρο και ενα σωρο παιχνιδια με 25 ευρω απο ενα παλικαρι στον στρατό. Bargain απο τα λιγα.

Αν και το πρωτο GBA ηταν αρκετα "ασχημο" σαν κονσολα (εκτος απο τον σχεδιασμο ειχε και πολυ μετρια οθονη χωρις backlight εαν δεν με απατα η μνημη μου, I could be wrong), εν τουτοις τα παιχνιδια που ειχε ηταν αβλεπι οτι καλυτερο για φορητο.

Ευτυχως εχουμε την τυχη να μπορουμε ακομα να παιζουμε καποια εξαιρετικα παιχνιδια του GBA ειτε original (στο DS) ειτε μεσω του παρα πολυ καλου emulation που εχει η κονσολα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai egw to ashmenio exw, epeita phra kai ena mavro.

Leave a comment:

• Vetus
    started a topic 10 χρόνια Game Boy Advance

10 χρόνια Game Boy Advance

Ελληνική Κοινότητα Nintendo

10 χρόνια Game Boy Advance, ε; Πως περνάει ο καιρός. Ακόμα έχω ένα ασημένιο Game Boy Advance SP πρόχειρο στο συρτάρι μου (μιας κι όταν ήταν ν' αγοράσω Nintendo DS είχα πλέον δουλειά οπότε δεν χρειαζόταν να πουλήσω το το GBA SP) με διάφορα παιχνίδια όπως το Astro Boy - Omega Factor και το Super Puzzle Fighter II Turbo αραδιασμένα στο ράφι με τα videogames μου. Κι ενώ κυκλοφορεί ήδη το 3DS στην αγορά (για τ' οποίο θα περιμένω να μαζευτούν αρκετοί ενδιαφέρον τίτλοι μέχρι να τ' αγοράσω) ψήθηκα τώρα για ένα Game Boy Micro που παλιότερα το θεωρούσα άχρηστη αγορά.
Working...
X