Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το PC Gaming σήμερα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τα mods τα total conversion και γενικα η παραμετροποιηση που μπορει να υπαρξει σε ενα pc game δεν ειναι διαφορες "λεπτομερειας" , υπαρχουν mod που θα πληρωνα λεφτα αμα μου το ζηταγανε οι δημιουργοι τους, σε αντιθεση με τις κονσολες που οποτε βλεπω να πουλανε για MS points καπελα ρουχαλακια 4 χαρτες κλπ βαζω τα γελια, δυστηχως τα παραπανω τεινουν να γινουν ολο και πιο σπανια γιατι ολο και καποια δικαιολογια βρισκει το studio και δεν δινει ουτε τα εργαλεια μετα ουτε επενδυει στην δημιουργια μιας σοβαρης μηχανης γραφικων, κρεμεται απτα παπακια της epic και οτι βγει. ( ελπιζω με την cry engine 3 να αλλαξει αυτο )

Ουτε ειναι διαφορες "λεπτομερειας" το πως παιζονται τα fps και γενικα τα action σε ενα pc, και ναι ενα χιλιαρικο για να παιξεις crysis 2 αξιζει γιατι περα απτο οτι παραμετροποιεις τα γραφικα οπως γουσταρεις ( εγω πχ σιχαινομαι το υπερβολικο bloom ) και ο χειρισμος ειναι πολυ πιο ανθρωπινος μπορεις να το παιξεις σε 3D vision surround ή eyefinity, πραγματα που δεν υπαρχουν στην τωρινη γενια κονσολων οπως και στην τωρινη γενια του pc gaming δεν υπαρχει εγγενης υποστηριξη για κατι παρομοιο με το kinect ή το wiimote, ok υπαρχουν τιτλοι που λειτουργουν με το trackIR αλλα αυτα απευθυνονται στους hardcore simer οχι στην κυρα μαρια που θελει να παιξει bowling με τον αντρα της.

Προφανως για να εχω και wii 4 χρονια και 360 εστω και κοψωχρονια απτον προπροηγουμενο αυγουστο σημαινει πως δεν γινεται ενα gaming pc να στα παρεχει ολα εκτος αμα εχεις πολυ συγκεκριμενα γουστα κ τα διαμαντια οπως το halo reach το deadly premonition κλπ να σε αφηνουν παγερα αδιαφορο, τις κονσολες αυτης της γεννιας τις πηρα για τα exclusives και τπτ αλλο, τωρα αμα κατι δεν ειναι φτιαγμενο για mouse+keyboard οπως το driving κομματι του mafia συνδεω το 360 controller στην usb και καθαρισα, μπορει να ρημαξε η microsoft το pc gaming ( GFWL - κλεισιμο studio που δεν βγαζανε games για κονσολες ) αλλα τουλαχιστον χαρη σε αυτη εχουμε native support για 360 controller στο 99% των console port που παιζουμε σημερα

Και ναι, οπως εχει γινει η κατασταση πλεον, ενα δυνατο pc που εχτισε καποιος το 2007 ( core 2 duo στα 3ghz τουλαχιστον / 8800gt / 4GB RAM ) τραβαει μια χαρα ακομα και σημερα ειδικα αμα δεν εχει πολλες απαιτησεις ( βλεπε τα ζωακια που αμα δεν μπορεσουν βαλουν 8x AA και ολα τα υπολοιπα στο ultra τους πιανει κομπλεξ )

Comment

Η σύγκριση κονσόλας-πισι είναι άτοπη γιατί το δεύτερο είναι εργαλείο,πολύ πιο σύνθετο και πολύπλοκο από την κονσόλα,το οποίο μπορεί να παίξει ΚΑΙ παιχνίδια.

Εγώ πάντως από pc games γουστάρω κάργα civilization,baldurs gate καθώς και κάποια κλασσικά crpgs όπως wizardry και might and magic τα οποία δυστυχώς έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.Το μόνο από τα σύγχρονα pc games που θα με έψηνε να ασχοληθώ είναι το witcher και ίσως κάποιο total war.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

Να αναφέρω εδώ πως το gaming PC μου βγήκε φθηνότερο από το 1o 360 που είχα πάρει και φυσικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση στα γραφικά.
        Αν βάλουμε στο κόστος και το 2ο 360 η διάφορα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.
        I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Originally posted by NickTG View Post
          Να αναφέρω εδώ πως το gaming PC μου βγήκε φθηνότερο από το 1o 360 που είχα πάρει και φυσικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση στα γραφικά.
          Αν βάλουμε στο κόστος και το 2ο 360 η διάφορα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Comment

αρχηγε φωναζε με και μενα στις συναλλαγες σου να παιρνω το επομενο

Comment

Θέλω να ανακαλεσω την προηγούμενη δήλωση. Τελικά μετά απο κάποιες πράξεις που έκανα έχω τα πραγματικά νούμερα:

Gaming PC : 460€
                Xbox 360: 420€

Αλλά όπως είπα παραπάνω με αρκετά μεγαλύτερη δύναμη το PC ενώ 360 αναγκάστηκα να αγοράσω και δεύτερο οπότε είναι + 175€.
                Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να βάλω και κομμάτια με τις τιμές που τα πήρα.

Επίσης όπως λέει και ο Evans στην ουσία το παραπάνω έξοδο είναι η κάρτα γραφικών αφού τα υπόλοιπα κομμάτια θα ήταν τα ίδια ακόμα και αν τον αγόραζα για απλή χρήση. Οπότε απο αυτή την άποψη πιστεύω αξίζει τον κόπο.

Comment

μπορει να ρημαξε η microsoft το pc gaming ( GFWL - κλεισιμο studio που δεν βγαζανε games για κονσολες ) αλλα τουλαχιστον χαρη σε αυτη εχουμε native support για 360 controller στο 99% των console port που παιζουμε σημερα

Και ναι, οπως εχει γινει η κατασταση πλεον, ενα δυνατο pc που εχτισε καποιος το 2007 ( core 2 duo στα 3ghz τουλαχιστον / 8800gt / 4GB RAM ) τραβαει μια χαρα ακομα και σημερα ειδικα αμα δεν εχει πολλες απαιτησεις ( βλεπε τα ζωακια που αμα δεν μπορεσουν βαλουν 8x AA και ολα τα υπολοιπα στο ultra τους πιανει κομπλεξ )
                  Χαίρομαι που κάποιος είπε το πρώτο, το ανέφερα έμμεσα 2 σελίδες πριν ("Το console gaming του σήμερα είναι το PC gaming του χτες" ), όσο για το δεύτερο είναι κάτι που φωνάζω εδώ και 2-3 posts. Είναι μάλιστα λίγο οξύμωρο να υποστηρίζεται γενικά ότι τα γραφικά δεν είναι το παν αλλά να υπάρχει γκρίνια όταν δεν μπορεί κάποιος να βάλει τις full ρυθμίσεις.

NickTG σκέψου ότι οι κάρτες που πήρα (5850 και μία μικρή g-force για physx μόνο) μου κόστισαν 290€ σε ένα PC που συνολικά μου βγήκε 600€ (χωρίς κουτί, είχα ).

Comment

Έχω πολύ δυνατό εξοπλισμό, όμως δυστυχώς ακόμα να τον χρησιμοποιήσω για gaming. Πάντως μέχρι τώρα, το Gears Of War, τουλάχιστον οτπικά, ίσος και να μου φάνηκε το ανώτερο.

Comment

Επίσης όπως λέει και ο Evans στην ουσία το παραπάνω έξοδο είναι η κάρτα γραφικών αφού τα υπόλοιπα κομμάτια θα ήταν τα ίδια ακόμα και αν τον αγόραζα για απλή χρήση. Οπότε απο αυτή την άποψη πιστεύω αξίζει τον κόπο.
                      Καλά μη το λές αυτό, αν θες ένα πολύ καλό gaming pc πρέπει να είναι καλά όλα τα εξαρτήματα, έτσι άλλώστε έχει και πολύ μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Άμα θες να τρέχεις κάναν φυλλομετρητή ή το office δεν χρειάζεται να πάρεις έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές ή τις ταχύτερες ram, πόσο μάλλον κάρτες γραφικών.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Θέλω να ανακαλεσω την προηγούμενη δήλωση. Τελικά μετά απο κάποιες πράξεις που έκανα έχω τα πραγματικά νούμερα:

Gaming PC : 460€
                        Xbox 360: 420€
                        To θεμα δεν ειναι τα χρηματα,αλλα η απαντηση στην παρακατω ερωτηση.
                        Αν διαλεγες ενα απο τα 2 σε αυτη την γενια,ποιο θα ηταν αυτο?

Το 360,για να παιξεις τα exclusives του + τα αμετρητα ps360-console exclusives + to 99% των παιχνιδιων που βγηκαν σε pc σε αυτην την γενια?
                        ή
                        Το pc,για να παιζεις καποια απο τα παραπανω με περισσοτερα pixels και frames?

Comment

Εσύ hideo γιατί διάλεξες PS3 και όχι 360 ;

Καμμία σχέση πάντως με το 99%, το PC έχει πάρα πάρα πολλά exclusives.

Comment

Originally posted by Evans View Post
                            Εσύ hideo γιατί διάλεξες PS3 και όχι 360 ;

Καμμία σχέση πάντως με το 99%, το PC έχει πάρα πάρα πολλά exclusives.
                            Γιατι το ps3 θεωρω οτι εχει ακομα περισσοτερα exclusives.
                            Αν ηθελα να επιλεξω ενα εκ των pc και 360,σιγουρα θα επελεγα το 2ο.

Ναι ρε μην μενεις στο 99%
                            Τα περισσοτερα(απο τα σημαντικοτερα τουλαχιστον) ερχονται και στις κονσολες σε αυτη την γενια.

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
                              Καλά μη το λές αυτό, αν θες ένα πολύ καλό gaming πρέπει να είναι καλά όλα τα εξαρτήματα, έτσι άλλώστε έχει και πολύ μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Άμα θες να τρέχεις κάναν φυλλομετρητή ή το office δεν χρειάζεται να πάρεις έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές ή τις ταχύτερες ram, πόσο μάλλον κάρτες γραφικών.

Ούτε για τα παιχνίδια χρειάζεσαι τον καλύτερο επεξεργαστη. Την περισσότερη δουλειά η κάρτα γραφικών την κάνει.
                              Απο τις RAM άντε να γλιτωνα 20-30€ αφού τις δικές μου τις είχα πάρει σε καλή τιμή.

Comment

Originally posted by hideo View Post
                                To θεμα δεν ειναι τα χρηματα,αλλα η απαντηση στην παρακατω ερωτηση.
                                Αν διαλεγες ενα απο τα 2 σε αυτη την γενια,ποιο θα ηταν αυτο?

Το 360,για να παιξεις τα exclusives του + τα αμετρητα ps360-console exclusives + to 99% των παιχνιδιων που βγηκαν σε pc σε αυτην την γενια?
                                ή
                                Το pc,για να παιζεις καποια απο τα παραπανω με περισσοτερα pixels και frames?

Αν είχα λεφτά μόνο για 1 απο τα 2 θα αγόραζαν PC αφού με το 360 ούτε Ίντερνετ θα μπορούσα να μπω ούτε εργασίες να κάνω.

Το PC μου στοίχισε περίπου 100€ παραπάνω απ´οτι θα πλήρωνα αν το αγόραζα για απλή χρήση. Δεν είναι και κανένα τραγικό πόσο.

Comment

Working...
                                X