Announcement

Collapse
No announcement yet.

Airtrip to E3 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Airtrip to E3 2012

Ξέρω ότι κάποιοι παραξενεύεστε με τον τίτλο, αλλά μετά από σχετική κουβέντα μεταξύ σoβαρού και αστείου στο chatbox,είπαμε να κανονίσουμε ταξιδάκι στην Ε3 του 2012.
    Ναι,σίγουρα είναι αρκετά δαπανηρό και ειδικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας,αλλά,αν το κανονίσουμε ομαδικώς και κλείσουμε όλοι μαζί εισιτήρια,ξενοδοχεία κλπ,όλο και κάτι θα γλιτώσουμε.Άσε που όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο,για τις τιμές που θα βρούμε και κάπως ευκολότερο να προγραμματίσουμε τα έξοδά μας και τις ανάγκες μας,ώστε να μας βγει το πρόγραμμα.
    Για ποιους λόγους να πάμε το 2012 και να μην περιμένουμε επόμενη Ε3;
    1)Θα πλησιάζει το launch του Wii 2.
    2)Το 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος,οπότε ας προλάβουμε να δούμε κι εμείς από κοντά μια Ε3.Αστειάκι.
    3)Αν τελικά το παραπάνω δεν ισχύει,τo 2013 ακούγεται γρουσούζικο μπροστά στο 2012.
    4)Μέχρι τότε η οικονομική μας κατάσταση παίζει να είναι ακόμα χειρότερη,οπότε ας πάμε τότε που θα μπορούμε (κουτσά στραβά).

Θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε μια νέα Ήπειρο και γενικά θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Δηλώστε συμμετοχές μάγκες άμα είναι να κανονίσουμε.

Προτείνω να γίνει pinned και αν θέλετε να αλλάξετε τίτλο ελεύθερα.

Βάζω εδώ ποιοι είμαστε ήδη μέσα,και θα ανανεώνω το ποστ μετά από κάθε δήλωση.

Altair
    Bartman
    Ground Zero
    Nooto
    TravisGR
    Tanno
    Evans
    Aion

Τα παιδιά τα έβαλα μετά από σχετικά ποστς στο chatbox,αν αλλάξει κάτι μιλήστε.
    Carpe diem

Και γαμώ τις ιδέες! Μάγκες μακάρι να το καταφέρετε, live report από Gamers Odyssey UBER ALLES!
    sigpic

Comment

Count you out;
      Carpe diem

Comment

Kalytera na allakseis thn lista se osous theloun na pane men, alla tipote den exoun sigouro mexri stigmhs de.
        Giati kala eimaste giouxou twra pou mas pernei alla mporei na doulevoume tw kairw ekeino
        Pantws einai mia kalh idea kai aksizei na ksekinhsoume na mazevoume lefta apo twra vgei den vgei to taksidi.
        Toulaxiston tha mas meinei to kompodema.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Βάλε με μεσα στην λιστα Altair είμαι στανταρακι!

Comment

Είπα ποιοι είναι μέσα ρε συ.Το τι θα καταφέρουμε από δω κι έπειτα έχουμε καιρό για να το δούμε.Εγώ 99% θα δουλεύω τότε,αλλά εντάξει,παίρνω άδεια πες και το κανονίζω.Μπορεί και όχι.Ας το κυνηγήσουμε και όπου πάει.;)

edit:Οκ Travis.
            Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
              Count you out;
              Nαι θα εργάζομαι :/
              sigpic

Comment

Οπως ειπα και στον Altair περιμενω να δω αντιδρασεις και πραγματικα ευελπιστω στο να τα καταφερουμε και να πραγματοποιησουμε το ταξιδι. Θεωρω οτι τα ταξιδια ειναι οι καλυτερες επενδυσεις που μπορεις να κανεις και πιστευω γενικοτερα οτι θα ειναι καταπληκτικη εμπειρια. Εχουμε παρα πολυ καιρο να το συζητησουμε και να ετοιμαστουμε και ελπιζω η συζητηση να ξεκινησει με χαβαλε, σχολιασμο και ιδεες που στην πορεια θα υλοποιηθουν.

Προσωπικα και κρινοντας με τα σημερινα δεδομενα ειμαι 1000% μεσα, αν πανε ολα καλα θα τελειωνω με το μεταπτυχιακο (γραφοντας διπλωματικη και χωρις εξεταστικη) και σε οτι αφορα τη δουλεια τα πραγματα ειναι αρκετα ελαστικα και δεν θα εχω καποιο προβλημα. Τα χρηματα αν μπει στοχος ειμαι αισιοδοξος οτι θα μαζευτουν.

Εγω για τετοια σκηνικα εχω τρελη ορεξη και ελπιζω ολα να πανε καλα και να πραγματοποιηθει τελικα το trip. Πολυ ωραια ιδεα παιδια... fingers crossed .

Comment

Πείτε ημερομηνίες και για πόσα φράγκα μιλάμε μπας και γίνει το θαύμα.

Comment

Chris είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε ημερομηνίες ή/και χρήματα.Ούτε μια ώρα δεν έχει που το συζητήσαμε.Αλλά μέσα στην βδομάδα θα έχω περισσότερες πληροφορίες.
                    Carpe diem

Comment

H hmeromhnia tha einai sthn Epomenh E3 (se kana xrono apo twra) opote exoume para poly kairo sthn diathesh mas na to skeftoume kai na mazepsoume ta xrhmata mas.
                      Twra gia fraga ksekina esy me 2000 evrw gia stoxo kai oso tha mazevoume perissoteres plhrofories tha ginetai poio sygkrimeno to poso.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

Βασικά το Googlara και είδα οτι είναι 7-9 Ιουνίου οπότε εισιτήρια πρέπει να κλείσουμε σχετικά σύντομα για να μην πάνε τα μεταφορικά στον θεό. Πάντως προσωπικά είναι όνειρο μου να πάω LA (και γενικά Αμερική) και είμαι τεράστιος φαν των ταξιδιών οπότε θα κάνω ό,τι περνάει απο το χέρι μου.

υγ: λολ, τώρα είδα οτι μιλάμε για του χρόνου.

Comment

Nai gia tou xronou, gia fetos einai adynaton distyxws.
                          Opws eipes afta ta pragmata xreiazontai sxediasmo kai ta eisithria prepei na kleisoun nwris.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

Kαλη τυχη σε οποιον το καταφερει, δεν ενδιαφερομαι αλλα οκ, φιλοδοξο εγχειρημα σιγουρα.
                            Budget κατω απο 2000ε απλα δεν παιζει, γιατι οκ αν παει κανεις εκει καλο ειναι να δει και τιποτα αλλο, εκτος αν καποιος θα σκαγε τετοια ποσα για ενα 3ημερο και μονο (οκ τοτε θα βγαινε το ολο θεμα και με 1000-1500ε με early booking για εισιτηρια και ξενοδοχεια).

Για το L.A. τωρα μην εχετε προσδοκιες, ειναι απο τις πιο ασχημες/kitsch πολεις της Αμερικης. Το San Fransisco δεν ειναι και τοσο μακρια και ειναι μακραν η καλυτερη πολη για να δει κανεις στην California, ισως και στις ΗΠΑ. Για κατι πιο κοντινο San Diego ftw.

Ειμαι περιεργος να δω αν κανεις θα καταφερει οντως να παει εν τελει. Τα χαιρετισματα μου στον Arnold.

Comment

To ξέρετε βέβαια ότι είναι ΔΥΟ ταξίδια έτσι; ATH-NYC, NYC-LAC?
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                              X