Announcement

Collapse
No announcement yet.

Airtrip to E3 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Ok θέλω να έρθω αλλα εννοείτε τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν είμαι πλέον και ο μεγαλύτερος fan τον VideoGames, όμως θα μ'άρεσε κάτι τέτοιο. Count me in, και αν κάτσει θα έρθω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ θεωρητικά ψήνομαι, πρακτικά όμως μάλλον δύσκολο . Όπως είπε ο Κώστας θα κοστίσει γύρω στα 2000€, ποσό που πολύ δύσκολα το δίνει κάποιος, πόσο μάλιστα όταν τα άμεσα σχέδιά του περιλαμβάνουν σπουδές στο εξωτερικό.

Χρόνο έχουμε ακόμα βέβαια, οπότε το συζητάμε. Περισσότερο πάντως δε με ψήνει η Ε3 όσο το να πάμε όλοι μαζί ένα ταξίδι κάπου, θα ήταν ιδανική ευκαιριά να γνωριστούμε.

Η ιδέα πάντως είναι super .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Somari, το ξέρουμε και ξέρουμε ότι θα πάρει λιγότερο από 24 ώρες να φτάσουμε εκεί.

Ρε παιδιά, για μία βδομάδα λέτε να μείνουμε εκεί ? Βάλτε με στην λίστα των "ίσως", γιατί παίζει να δουλέυω αμέσως μετά την σχολή ή και όχι, αλλά θα κρατάω οικονομία για του χρόνου. Συγκεκριμένα πόσο κάνουν συνολικά τα διάφορα(ξενοδοχείο, εισητήρια, Ε3 εισητήρια κ.α.) ? Όλα τα άλλα είναι προσωπικά έξοδα που θα τα φάμε, όταν πάμε μία βόλτα στο Λος Άντζελες. Ειδικά στα αεροπορικά εισητήρια, βρείτε προσφορές μπας και μπορέσουμε να πάμε κάπως φθηνά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    To ξέρετε βέβαια ότι είναι ΔΥΟ ταξίδια έτσι; ATH-NYC, NYC-LAC?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Kαλη τυχη σε οποιον το καταφερει, δεν ενδιαφερομαι αλλα οκ, φιλοδοξο εγχειρημα σιγουρα.
    Budget κατω απο 2000ε απλα δεν παιζει, γιατι οκ αν παει κανεις εκει καλο ειναι να δει και τιποτα αλλο, εκτος αν καποιος θα σκαγε τετοια ποσα για ενα 3ημερο και μονο (οκ τοτε θα βγαινε το ολο θεμα και με 1000-1500ε με early booking για εισιτηρια και ξενοδοχεια).

Για το L.A. τωρα μην εχετε προσδοκιες, ειναι απο τις πιο ασχημες/kitsch πολεις της Αμερικης. Το San Fransisco δεν ειναι και τοσο μακρια και ειναι μακραν η καλυτερη πολη για να δει κανεις στην California, ισως και στις ΗΠΑ. Για κατι πιο κοντινο San Diego ftw.

Ειμαι περιεργος να δω αν κανεις θα καταφερει οντως να παει εν τελει. Τα χαιρετισματα μου στον Arnold.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai gia tou xronou, gia fetos einai adynaton distyxws.
    Opws eipes afta ta pragmata xreiazontai sxediasmo kai ta eisithria prepei na kleisoun nwris.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Βασικά το Googlara και είδα οτι είναι 7-9 Ιουνίου οπότε εισιτήρια πρέπει να κλείσουμε σχετικά σύντομα για να μην πάνε τα μεταφορικά στον θεό. Πάντως προσωπικά είναι όνειρο μου να πάω LA (και γενικά Αμερική) και είμαι τεράστιος φαν των ταξιδιών οπότε θα κάνω ό,τι περνάει απο το χέρι μου.

υγ: λολ, τώρα είδα οτι μιλάμε για του χρόνου.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H hmeromhnia tha einai sthn Epomenh E3 (se kana xrono apo twra) opote exoume para poly kairo sthn diathesh mas na to skeftoume kai na mazepsoume ta xrhmata mas.
    Twra gia fraga ksekina esy me 2000 evrw gia stoxo kai oso tha mazevoume perissoteres plhrofories tha ginetai poio sygkrimeno to poso.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Chris είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε ημερομηνίες ή/και χρήματα.Ούτε μια ώρα δεν έχει που το συζητήσαμε.Αλλά μέσα στην βδομάδα θα έχω περισσότερες πληροφορίες.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Πείτε ημερομηνίες και για πόσα φράγκα μιλάμε μπας και γίνει το θαύμα.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Οπως ειπα και στον Altair περιμενω να δω αντιδρασεις και πραγματικα ευελπιστω στο να τα καταφερουμε και να πραγματοποιησουμε το ταξιδι. Θεωρω οτι τα ταξιδια ειναι οι καλυτερες επενδυσεις που μπορεις να κανεις και πιστευω γενικοτερα οτι θα ειναι καταπληκτικη εμπειρια. Εχουμε παρα πολυ καιρο να το συζητησουμε και να ετοιμαστουμε και ελπιζω η συζητηση να ξεκινησει με χαβαλε, σχολιασμο και ιδεες που στην πορεια θα υλοποιηθουν.

Προσωπικα και κρινοντας με τα σημερινα δεδομενα ειμαι 1000% μεσα, αν πανε ολα καλα θα τελειωνω με το μεταπτυχιακο (γραφοντας διπλωματικη και χωρις εξεταστικη) και σε οτι αφορα τη δουλεια τα πραγματα ειναι αρκετα ελαστικα και δεν θα εχω καποιο προβλημα. Τα χρηματα αν μπει στοχος ειμαι αισιοδοξος οτι θα μαζευτουν.

Εγω για τετοια σκηνικα εχω τρελη ορεξη και ελπιζω ολα να πανε καλα και να πραγματοποιηθει τελικα το trip. Πολυ ωραια ιδεα παιδια... fingers crossed .

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Count you out;
    Nαι θα εργάζομαι :/

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είπα ποιοι είναι μέσα ρε συ.Το τι θα καταφέρουμε από δω κι έπειτα έχουμε καιρό για να το δούμε.Εγώ 99% θα δουλεύω τότε,αλλά εντάξει,παίρνω άδεια πες και το κανονίζω.Μπορεί και όχι.Ας το κυνηγήσουμε και όπου πάει.;)

edit:Οκ Travis.

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Βάλε με μεσα στην λιστα Altair είμαι στανταρακι!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kalytera na allakseis thn lista se osous theloun na pane men, alla tipote den exoun sigouro mexri stigmhs de.
    Giati kala eimaste giouxou twra pou mas pernei alla mporei na doulevoume tw kairw ekeino
    Pantws einai mia kalh idea kai aksizei na ksekinhsoume na mazevoume lefta apo twra vgei den vgei to taksidi.
    Toulaxiston tha mas meinei to kompodema.

Leave a comment:

Working...
X