Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tα χειρότερα fightings που έχετε δει ή παίξει

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Παντως περα απο τη πλακα εχω τερματισει το Kasumi Ninja και ηταν οχι απλα το χειροτερο fighting αλλα απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω παιξει γενικα... Βεβαια ωφειλω να αναγνωρισω οτι ηταν playable. Αλλα πραγματικα δεν ειχε κανενα νοημα. Επαιρνα εναν ninja και τελικα κατεληγα να κανω συνεχεια αλμα και κλωτσια στον αντιπαλο μεχρι να τον τελειωσω. Ισως απο κει μου εμεινε το κουσουρι και κανω το ιδιο οταν παιζω με Chun li

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Xmmm ena apo ta xeirotra pou exw dei kai exw paiksei....

Though Mace had stunning graphics, the gameplay itself was not without its critics. Jeff Gerstmann of GameSpot said Mace "looked fantastic but still played poorly."[3] Critics also said the combos and attacks were very unimpressive, and unoriginal. On average, Mace: The Dark Age only got middling reviews, but some critics, namely IGN[4] and GamePro magazine, gave it credit as the best N64 fighting game at the time of its release, though openly acknowledging that the pool of good fighting games available for the N64 at the time was quite shallow.

Mace the dark age (n64) From the creators of Mortal kombat comes Mace the dark age, a fast paced 3D fighting game for the nintendo 64. Violent and gory was the keywords for this game and I was so looking forward to play it. Sure it was violent and there was a huge amount of blood and gore in it, so far so good, right? WRONG! Except for the violence of the game, the rest sucked so hard, you couldn't even eat it with a spoon! Talk about a badly produced game, the adverticement said it was going to be a fluid game, with smooth animations. That was so not the case, not only was the animations stiffer than a dead corpse, but the framerate was anything than fluid, with dips down to 10-15 fps which is pretty much unplayable. And the character roster was a joke with fighter's like an execusioner, a viking, a bellydancer and a red knight with a gint sword. A piece of advice for all of you who haven't played this game; don't play it! Ever!

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Πραγματική σαπίλα, όχι αστεία. Ωραίο εύρημα. Ειδικά ο ελεφαντάνθρωπος είναι όλα τα λεφτά. Και μιας κι ορισμένοι αναφέρονται σε σάπια fightings (που τουλάχιστον είναι playable ή τουλάχιστον φαίνονται playable) ας αναφέρω άλλα δύο σάπια fightings:

Time Killers
    http://www.youtube.com/watch?v=W2_hzLmkpHs

Time Slaughter
    http://www.youtube.com/watch?v=4Jxag5Q53FE
    http://www.youtube.com/watch?v=Z1vg7NdPXDI

Δεν ξέρω για το Time Killers (που μου φαίνεται αρκετά generic) αλλά το Time Slaughter είναι όλα τα λέφτα. Όπως πολύ σωστά είχε πει ένα άλλο μέλος που μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι: "So bad it's actually good". Kαι τύφλα να 'χει το Mortal Kombat (που αν κι ωραία τα πρώτα δύο είναι από τα πιο overrated fightings)!

Βtw, γιατί όταν προσπαθώ να βάλω YouTube tab στα YouTube links που ποστάρω μου βγάζει την ένδειξη "broken" (ακόμα κι όταν βάζω τα tabs χειροκίνητα αντί πατώντας το ανάλογο κουμπί) ;

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    /ον τοπικ, μικρός στο Mega Drive είχα αυτό το παιχνίδι και ΛΙΩΝΑΜΕ.

Ναι είναι σαπίλα τώρα που το βλέπω.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Eίμαστε επιρρεπής στo trolling και τις μπύρες, συγκνώμη !:cheers:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οκ κι επίσημα το κάψατε.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Tekken 1, 2, 3

Στο Ν64 κυκλοφορουσαν επικα fightings και σε απιστευτη ποικιλια. Mace The Dark Age, Fighter's Destiny 1 & 2, MK 4, Killer Instict Gold, Bio Freaks κλπ ηταν μερικες απο τις δεκαδες επιλογες για οποιον εψαχνε κατι πιο κλασικο και ποιοτικο ενω και αυτοι που θελαν κατι πιο ποιοτικο και ιδιαιτερο, τιτλοι οπως Dual Heroes, Clayfighter, GASP, Rakuga Kids κα δε γινοταν να τους απογοητευσουν. Δυστυχως στο PSone τα Tekken παιζαν μπαλα μονα τους και οπως ειναι φυσικο, στους τυφλους ξεχωριζει ο μονοφθαλμος. Καθε ασχετος ειχε παρει Playstation επειδη ηταν cool και νομιζε οτι ειχε μαθει το Gaming με overrated trash (FFVII, Tomb Raider, Crash Bandicoot...). Μια τετοια περιπτωση ηταν και το Tekken. Ακομη και σημερα βλεπω ασχετους σχετικους να λενε ποσο γαμαγανε τα Tekken. Που πας ρε τσουτσεκι, εμεις εδω εχουμε λιωσει παντελονια...
    Τεσπα δε θελω να προσβαλλω κανεναν στη τελικη απλα να προβληματισω λιγο τους παλιους και να διδαξω τους νεους.
    Σωστός! Να συμπληρώσω ότι τα Virtua Fighter 2 και λίγο αργότερα το 3 συν του Soul Calibur βάζει κάτω όλη τη σαβούρα που παρέλασε στο post σου. Mη σου πω και το Powerstone μόνο του.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ramparter EPIC FAIL!!!
    Vetus πολύ καλό θέμα,θα δω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και τα βίντεο.
    Loggo το Kensei ήταν ένας πάρα πολύ καλός κι ευχάριστος κλώνος του Tekken.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μπράβο σου ρε Ραμπ, μπράβο.

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Το ενδιαφέρον είναι ότι τα fightings είναι το μοναδικό είδος που μπορεί να ασχοληθώ με τις μούφες. Ίσως λόγω καλτίλας δεν ξέρω.
    Mια απ' τα ίδια κι εγώ. Γι' αυτό κι άνοιξα το thread. Aν και πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει και κοινό που ασχολείται και με παμπάλαια kusoge jrpg σε τέτοιο βαθμό που να μεταφράζουν κι ορισμένα απ' αυτά ή να φτιάχνουν βελτιωμένες εκδόσεις τους. Για του λόγου το αληθές:

Πάντως τώρα που ένας φίλος μου αγόρασε arcade καμπίνα και κατάφερε να την κάνει να τρέξει (χθες την δοκίμασα κι εγώ) μιας και του 'χω αποθημένο από χθες που παίζαμε μονάχα fightings όπως SFA3, Darkstalkers, MvC και τα συναφή (λες και δεν παίζουμε fightings και στις κονσόλες όπου παίζουμε τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά και ξανά) την επόμενη φορά θα του φέρω όλα τα arcade shitty fightings του thread και θα τον βάλω να τα παίξουμε με το ζόρι θέλει δεν θέλει. :whip:

Originally posted by Enpsty View Post
    Σου ξέφυγε το θεϊκό G.A.S.P.

το άλλο τεράστιο Dangerous Streets

και το υπέρτατο Criticom
    Το G.A.S.P. και το Crticom μια χαρά μου φαίνεται. Το Dangerous Streets από την άλλη είναι φοβερή ανακάλυψη. Μπράβο σου! ;) (Σημειωτέον πότε δεν ήμουν Αμιγκάκιας και γι' αυτό το μόνο exclusive που θυμάμαι γι' αυτό είναι το Shadow Fighter που μπορεί τότε να το λιώναμε με τον φίλο μου που είχε Amiga αλλά τώρα το βλέπω κι απορώ πως διασκεδάζαμε μ' αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=0tZQJdOjHo0 )

Originally posted by Ramparter View Post
    Tekken 1, 2, 3

Στο Ν64 κυκλοφορουσαν επικα fightings και σε απιστευτη ποικιλια. Mace The Dark Age, Fighter's Destiny 1 & 2, MK 4, Killer Instict Gold, Bio Freaks κλπ ηταν μερικες απο τις δεκαδες επιλογες για οποιον εψαχνε κατι πιο κλασικο και ποιοτικο ενω και αυτοι που θελαν κατι πιο ποιοτικο και ιδιαιτερο, τιτλοι οπως Dual Heroes, Clayfighter, GASP, Rakuga Kids κα δε γινοταν να τους απογοητευσουν. Δυστυχως στο PSone τα Tekken παιζαν μπαλα μονα τους και οπως ειναι φυσικο, στους τυφλους ξεχωριζει ο μονοφθαλμος. Καθε ασχετος ειχε παρει Playstation επειδη ηταν cool και νομιζε οτι ειχε μαθει το Gaming με overrated trash (FFVII, Tomb Raider, Crash Bandicoot...). Μια τετοια περιπτωση ηταν και το Tekken. Ακομη και σημερα βλεπω ασχετους σχετικους να λενε ποσο γαμαγανε τα Tekken. Που πας ρε τσουτσεκι, εμεις εδω εχουμε λιωσει παντελονια...
    Τεσπα δε θελω να προσβαλλω κανεναν στη τελικη απλα να προβληματισω λιγο τους παλιους και να διδαξω τους νεους.
    Thumb up για από μένα το post σου. Αλλά μην τα λες έτσι απότομα γιατί θα σε ακούσει κανάς Ground Zero και θ' αρχίσει το debate.

Αν και τα overrated trash που αναφέρεις για PSX δεν τα λες και trash αλλά για το overrated δεν θα διαφωνήσω. Aν και μικρός είχα πορωθεί με τα δύο πρώτα Tomb Raider και με την Lara Croft (και μετά ακολούθησε το γνωστό άρμεγμα και μονάχα με το 2 είχα ασχοληθεί στο PC) κι είχα ρίξει τρελό λιώσιμο στα τρία πρώτα Crash Bandicoot (που είχε φτιάξει η Naughty Dog κι ήταν τα καλύτερα της σειράς μέχρι που εξαγόρασε το francise η Vivendi πιο μετά κι η σειρά όχι μόνο πήρε τον κατήφορο αλλά είχε μπαγατέψει ήδη) και τα τρία πρώτα Tekken (τα δύο πρώτα στα arcades και το τρίτο στο PSX, από το τέταρτο και μετά το βαρέθηκα κι η σειρά δεν είχε τίποτα το συνταρακτικό να μου προσφέρει) κοιτούσα τα καταπληκτικά 3D platforms που έβγαζε το N64 κι έκαναν οποιεδήποτε απόπειρες του PSX (Croc, Spyro the Dragon) να μοιάζουν με κακόγουστο αστείο και πορωνόμουν πιο πολύ με το Virtua Fighter που είχα παίξει πολύ πιο πριν το Tekken (συγκεκριμένα το πρώτο μου VF ήταν το 2 στα arcades που με είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό). Kαι για το Tomb Raider να προσθέσω ότι το έβρισκα αρκετά γελείο που αρκετοί άσχετοι ή fanboys τότε το ανέφεραν ως φοβερή αποκλειστικότητα του PSX άσχετα που είχε βγει πρώτα για Saturn και μετά βγήκε και για PC.

Και μπορεί το N64 να μην ήταν η πρώτη επιλογή για τους fightings maniacs αλλά δεν μπορούσες να πεις ότι ήταν και παντελώς παραμελημένο με φοβερές αποκλειστικότητες όπως το Killer Instic Gold και το Mace the Dark Age (που αρκετοί το κράζουν και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί μιας κι ήταν ένας απίστευτος συνδυασμός Soul Blade με Mortal Kombat και με αρκετά, δικά του στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει και γι' αυτό χάρηκα που βρήκα επιτέλους ένα άτομο να το εκτιμά όπως κι εγώ). Το Rakuga Kids αν και δεν με ξετρέλανε τουλάχιστον έχει την πλάκα του κι είναι πιο αξιοπρεπές από τις περισσότερες overrated fighting σαβούρες που κυκλοφορούσαν τότε. Eπίσης, και για το Dual Heroes έχει πέσει γενικά αρκετά κράξιμο αλλά κι από κόντα που το είχα δει τότε και τώρα που το βλέπω στο YouTube μια χαρά μου φαίνεται. Σε κάποια φάση θέλω να το δοκιμάσω. Για άλλη μια φόρα μπράβο σου που το εκτιμάς.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το Tattoo Assassins έχει 2196 fatalities.
    Σοβαρά.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Μπράβο βετους,φοβερό θέμα και άψογο αρχικό ποστ.Αρχίζω να τα βλέπω.

Το tatoo assassins πάντως είναι :kill:Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα με το kasumi ninja και το shaq fu.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    ClayFighter 63⅓

EPIC WIN
    Ακόμα γελάω με την επική ιδέα του 63⅓.

Έτσι έπρεπε να είχαν ονομαστεί όλες οι σαβούρες στο Nintendo 64.

Btw, έχω να προσθέσω στο thread το Kensei στο PS1. Κάπως, κάπου, κάποτε είχε βρεθεί στα χέρια μου σε κόπια. Θυμάμαι μάλιστα μια φίλη μου το γούσταρε πάρα πολύ.

Magic moments.

EDIT
    Getta it sucks

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Tekken 1, 2, 3

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Χαχα κορυφή το θέμα Vetus.
    Το ενδιαφέρον είναι ότι τα fightings είναι το μοναδικό είδος που μπορεί να ασχοληθώ με τις μούφες. Ίσως λόγω καλτίλας δεν ξέρω.

Σου ξέφυγε το θεϊκό G.A.S.P.

το άλλο τεράστιο Dangerous Streets

και το υπέρτατο Criticom

Τώρα το Clayfighter 63 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται τόσο χάλια. Εντάξει χαβαλεδιάρικο ήταν με ωραία γραφικά, εμένα θυμάμαι μου άρεσε.

Επίσης το Rise Of The Robots όταν είχε πρωτοβγεί είχε κάνει πολύ θόρυβο και οι κριτικές του ήταν καλές. Το 2 ήταν που όλοι το θάψανε (τότε). :xp:

Leave a comment:

Working...
X