Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Μιας και αναφέρθηκαν κάτι 100-0 κλπ. Οκ, αν είσαι σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο από τον αντίπαλό σου τον αφήνεις να πάρει και μερικά ματσάκια τιμής ένεκεν χωρίς να φανεί πως το κάνεις και εντελώς επίτηδες. Παίζεις με τους φίλους σου για να διασκεδάσεις, όχι για να τους ξυλοφορτώσεις και να κομπάζεις πως την έχεις μεγαλύτερη (την ικανότητα στα fighting παιχνίδια ). Δεν ξέρω πως σκέφτονται οι "προ" παίχτες πάνω σε αυτό το κομμάτι, όμως όταν παίζεις με παρέα και γνωστούς για χαβαλέ, δεν είναι ανάγκη να είσαι πάντα τόσο σοβαρός. Τα παραπάνω δεν τα λέω σε κάποιον συγκεκριμένο με κάποια αφορμή, απλά είναι σκόρπιες σκέψεις που μου ήρθαν από κάποια posts. Ψιλο-offtopic μεν αλλά δεν ήξερα που αλλού να τα πω
θα βρεθεις προ εκπληξεων αν δεις τι τρελοκομειο ειναι οι περισστεροι με την καλη εννοια, τουλαχιστον στο greekdojo
παιδια δεν υπαρχουνε pro fighting gamer παιχτεςστην ελλαδα μη τα λετε αυτα
pro=proffesional=επαγγελματιας
οι περισσοτεροι απλα κανουνε την κα*λα τους
συνηθως περναμε διαφορα σταδια οσοι πεζουμε σοβαρα, φορμαρισματος , ντεφορμαρισματος, τουλαχχιστον εγω δεν θεωρω οτι ειμαι απο τους τοπ ελληνες παιχτες κυριως γιατι παιζω και αλλα ειδη απο videogames και δεν παιζω τοσο συχνα οσο αλλοι και χανω το muscle memory ξεχναω καποιες λεπτομεριες σε setups κτλπ ,τα περισσοτερα παιδια ομως παιζουνε αποκλειστικα μονο fightings πλεον στο dojo, η αλλα competitve games, τις περιοδους που αποφασιζω να παιζω καθημερινα ομως τους φτανω συνηθως
Kai egw san ton Vaynard eimai afth th stigmh panw sto thema orekshs.
Ta teleftaia 2 xronia eimai teleiws ektos formas, akomh psaxnw to Fighting game pou tha me kanei na porothw ksana,
Tha sou pw pws skeftontai panw se afto to thema oi "pro" paixtes an theleis na matheis Phantom.
- Ean paizoun me kapoion pou einai fanero pws den kserei kai den thelei na mathei paizoun adiafora.
- Ean paizoun me kapoion pou den kserei alla thelei na mathei den paizoun pote antagonistika, sxedon panta milame gia tutorial fights, pistepse aftes oi maxes einai oi kalyteres giati einai etsi organwmenes apo ton kalo paixth wste kai na mhn fenetai pws einai ftiaxtes, alla kai na mathainei o antipalos na paizei.
- Ean paizoun me kapoion pou kserei na paizei alla oxi sto idio epipedo tote paizoun gia na nikhsoun.
Ean eimoun sthn thesh aftou pou xanei den tha hthela kati diaforetiko apo 100-0, giati opws eipa exoume kai enan egwismo, an mas afinoun na kairdisoume tote xanoume ton aftosevasmo mas.
- Telos ean paizoun 2 pou kseroun sto idio epipedo den paizei na deis 100-0.
Egw an thes na ksereis eixa to fair share mou apo 50-0, 80-0 kai 100-0.
Mono kalyteros egina.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Εντάξει στο 10-0 που είχα κάποτε,δεν με χάλασε γιατί ο αντίπαλός μου έπαιζε έτσι ώστε να μάθω πράγματα,άλλο που στο τέλος μου έρχινε ownage.Έχω παίξει και με αντιπάλους που είχα σκορ 100-20,αλλά και 11-10 κλπ.Στην πρώτη περίπτωση του είπα αν θέλει να το αφήσουμε μήπως κουράστηκε,αλλά δεν τον ένοιαζε γιατί ήθελε να μάθει,στην άλλη περίπτωση ήμασταν ισάξιοι και πραγματικά το ευχαριστιόμασταν.Ξέραμε και οι 2 κάποια πράγματα,αρκετά για να είμαστε σε ένα καλό επίπεδο,μηδαμινά για να παίξουμε σε τουρνουά κλπ.Ισορροπία,η μαγική λέξη.
οχι ενταξει για mενα δεν ειναι και τοσο το θεμα ορεξης αυτη παντα υπαρχει απλα προτιμω να παιζω videogames γενικα, την φαση μου της αφοσιωσης στα fightings την περασα ποια ,δυσκολα θα ξανακολαγα τοσο αφωσιωμενα τουλαχιστον με τα σημερινα ελληνικα δεδομενα
απο εκει και περα δεν εχω θεμα να παιξω με τους τοπ ελληνες γιατι αν αυτοι βρισκονται στο 10 εγω ειμαι καπου στο 9, το ειπα με αυτη την εννοια
ground το θυμασαι αυτο?
το 10-0 θα γινει 100-10...λογια παλιου μαστερ...φουρικης!!!!!
ήμασταν ισάξιοι και πραγματικά το ευχαριστιόμασταν.
ε φαντασου λοιπον τι ευχαρισιση νοιωθουνε οταν καποιοι που πεζουνε ισαξια ειναι και σε high lvl;)
το 10-0 θα γινει 100-10...λογια παλιου μαστερ...φουρικης!!!!!
Eixe ta elatwmata tou, alla to masteriliki kaneis den tou to arneitai, den yphrxe periptwsh na mhn matheis kati paizontas mazi tou, akomh kai an eisoun esy sto 10 kai aftos sto 9.
Fighting spirit leme!
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
ακομα παιζει..... και βασιλευει tekken 6 αλλα ενταξει περναει και αυτος τις περιοδους του μια το παραταει μια το ξαναπιανει
οι τεκκεναδες της αθηνας φετος εχουνε παει σε δυο τουρνουα στην ευρωπη μια χαρα περνανε
anyway πολυ off topic βγηκαμε ας κανει καποιος mod την καλη να ξεχωρισει τα posts και να ανοιχτει ισως ενα καινουργιο thread με τιτλο the fighter's corner? που θα μπορουσε να γινει και sticky ισως?
εχουνε ποσταριστει ωραια πραγματακια εδω αποψε περι fighting games
Μεταφορά posts, όπως καταλάβατε, μετά τα διάφορα κουλτουριάρικα που επιώθηκαν σε άλλο θέμα...
Σε αυτό το thread, από εδώ και στο εξής, θα ανήκουν όλες οι συζητήσεις σχετικά με pro gaming και high level gaming σε fighting games (beat'em up αλλιώς). Ξέρετε, Street Fighter κι έτσι. Νέα από εξωτερικό, συμβουλές, τουρνουά κλπ, ανήκουν εδώ. Κρατήστε το χώρο καθαρό και πολιτισμένο και κατά τα λοιπά πλακωθείτε ελεύθερα.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Θυμάμαι όταν ρίχναμε 50δρχ για να παίξουμε στο arcade street fighter ωραίες εποχές ομολογώ.
Κάπου αναφέρηθηκε περί fighting spirit και θέλω να εξηγήσω τουλάχιστον πως μου ακούγεται εμενα σαν ορισμός.Όταν είσαι σε ένα ring να κάνεις sparing και νιώσεις τα πόδια σου να βαραίνουνε να μην μπορείς να πάρεις ανάσα και να βλέπεις το ρολοι σε slow motion και να συνεχίζουνε να σε χτυπάνε και εσύ να συνεχίζεις να μένεις όρθιος και να μην περιμένεις να νικήσεις αλλα να μπορείς ακόμα να δεχτείς χτυπήματα και να τα αντέξεις... αυτό για εμενα είναι το fighting spirit ένα συναίσθημα που δε σου το δίνουνε τα virtual fighting games.Εξάλλου στο παραπάνω που περιέγραψα στηρίχτηκαν και τα games του συγκεκριμένου είδους.
Πολλές φορες όταν παίζω παρατηρώ τον εαυτό μου να κάνει σύγκριση του real fighting με το virtual fighting και παράλληλα να κοιτάζω τον αντίπαλο μου.Για μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι δημιουργούνται παρόμοια συναισθήματα όπως και στο να παίζεις πραγματικό αγώνα μέσα σε ring.Να νιώθεις την αγωνια και την ταχυπαλμία ακόμα και να ιδρώνεις μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση τότε.Ακόμα και με φίλους σου να παίζεις ασυναίσθητα υπάρχει ο ανταγωνισμός και το ποιος θα επικρατήσει στο αίμα μας είναι εξάλλου.Σημασία στο τέλος έχει η εμπειρία που αποκόμισες από το συγκεκριμένο αντίπαλο.Δεν έχει σημασία αν έχασες η κέρδισες είμαι της άποψης ότι η διαδρομή μετράει όχι ο προορισμός.Πάντως το μεγαλύτερο λάθος είναι να υποτιμάς τον αντίπαλο σου και σας μιλάω εκ πείρας.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θυμάμαι κάπου το καλοκαίρι του 2008 ήμασταν μια παρέα σε ένα φιλικό σπίτι.Για το χαβαλέ λοιπόν βάλαμε να παίξουμε το τέκκεν 5 στη παρέα υπήρχε ένα παλικάρι που το έπαιζε master στο είδος και με πολύ εριστικό στυλάκι.Να επισημάνω ότι δεν είχα ποτε πολλά πολλά με το τέκκεν και μέχρι τότε είχα να το αγγίξω από εποχές τέκκεν 2 το ενδιαφέρον μου ήτανε σε αλλα fighting games.Όντως το εν λόγο άτομο τους έβγαλε όλους χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.Φτάνει η σειρά μου εντελώς απροετοίμαστος και να έχω περίπου 10 χρονια από την τελευταία φορα που έπαιξα τέκεν.Ξέροντας αυτό φαντάζομαι μέσα του με θεωρούσε εύκολη λεία και με μια δόση υποτίμησης.Και όμως το παιχνίδι τελειωσε σε 3 αγώνες και νίκησα εγώ και τα νεύρα του ήτανε τόσο έντονα που αν πίστευε ότι μπορούσε να με πλακώσει στην πραγματικότητα πιστεύω θα το επιχειρούσε.Ο λόγος που νίκησα είναι επειδή λειτούργησα όπως κάνω όταν μπαίνω στο ring.Δηλαδή πριν μάθεις να επιτεθείς μάθε πρώτα να κανεις άμυνα.Και αυτό έκανα αμυνόμουνα συνεχώς εκείνος επειδή με θεωρούσε εύκολη λία ήθελε να γίνει πιο φιγουρατζής.Ο πρώτος γύρος έληξε υπέρ του επειδή τελειωσε ο χρόνος και είχα εγώ την λιγότερη ενέργεια.Στο δεύτερο γύρο δοκίμαζε κινήσεις να μου σπάνε την άμυνα έληξε και πάλι ο χρόνος αλλα αυτός ο γύρος ήτανε υπέρ μου.Και στο final match εκμεταλλευτικά τον αιφνιδιασμό καθώς με περίμενε αμυντικό.... εκείνος παρέμενε ανοιχτός και με απλές κινήσεις τον νίκησα καθώς δεν είχα το χρόνο ούτε combo να μάθω ούτε να πειραματιστώ.
Είναι πράγματι υπέροχο το πως σε ένα virtual fighting game μπορείς να λειτουργήσεις όπως σε μια πραγματική μάχη.Η μονη διαφορα που υπάρχει είναι ότι στο game δεν έχεις την σωματική κούραση.Κάποια στιγμή θα περάσω στα μέσα του επομενου μηνα από greek dojo καθώς τώρα έχω να πάω στο εξωτερικό για κάποιες μέρες.Θα ήθελα να δω από κοντά το κλίμα της όλης φάσης να χαβαλεδιάσουμε και να παίξουμε κανένα θέμα.Σύμφωνο σε μεγάλο ποσοστό στις αναφορές που έκανε ο Vaynard (brigandine ?) απλά μην περιμένεις ο καθένας να το βλέπει από την δίκια μας την σκοπια.Όπως και να έχει δεν έχει σημασία ο χαμένος η ο νικητής το θέμα είναι να το απολαύσουμε και να αποκομίσουμε την εμπειρία.
καλη φαση που φτιαχτηκε το thread αν και επειδη το ξανασκεφτηκα δεν ξερω αν εχει ιδιαιτερο νοημα στο gamers odyssey ενα τετοιο thread αλλα οκ δεν ενοχλει και κανεναν
παντως μετα λυπης παρατηρησα οτι λειπει ενα ολoκληρο post μου επιπλεον στο πρωτο post του thread θα ορκιζομουνα οτι ειχα γραψει αλλη μια παραγραφο που προτεινα στον vetus να βρεθουμε, δεν ξερω αν κριθηκε σκοπιμο για αγνωστους λογους να σβηστουν η απλα χαθηκανε στη μεταφορα....ουτε ειρωνειες εμπεριεχανε ουτε υβριστικα ητανε ουτε τιποτα ας μενανε τουλαχιστον στο αλλο thread που ανοιξε ο vetus
ghosts of a future lost εισαι επος με ποδια φιλε ,που ανεφερες το brigandine!!:resp:
αδερφε οποτε θες περνα απο το academy, ισως βεβαια ειναι προτιμοτερο να ερθεις σε κανενα gathering, αν και ειναι τα πραγματα καπως μοιρασμενα σε παρεες και κυκλους που παιζουνε διαφορετικα fightings δηλαδη οι streetfightαδες, οι tekkenαδες, και τωρα εχουμε και τους mk αδες καποιοι μενουνε πιστοι σε ενα fighting καποιοι πηγαινοερχονται, ειναι και σχετικο σε τι φαση θα πετυχεις τον καθεναν
αυτό για εμενα είναι το fighting spirit ένα συναίσθημα που δε σου το δίνουνε τα virtual fighting games
Ki omws file, monos sou sthn arxh ths epomenhs paragrafou paradexesai oti dhmiourgountai ta idia synaisthimata me thn pragmatikothta.
To Fighting Spirit den einai kati to opoio yparxei mono sto ring, fighting spirit exei kai kapoios pou paizei skaki, alla kai kapoios pou pernaei dyskola kai den to vazei katw.
Einai h ikanothta tou na antapekserxesai ston antagwnismo, na kaneis synantas kai epeita na ksepernas ta empodia sou wste na vgeis esy o nikhths sto telos.
Toulaxiston afto pistevw egw.
Σημασία στο τέλος έχει η εμπειρία που αποκόμισες από το συγκεκριμένο αντίπαλο.Δεν έχει σημασία αν έχασες η κέρδισες είμαι της άποψης ότι η διαδρομή μετράει όχι ο προορισμός
Tha diafwnisw, paizoume gia na nikame, ean den eisai antagwnistikos tote ti kaneis se ena antagwnhstiko paixnidi?
Den lew pws panta einai etsi, dhladh mporeis na paikseis gia na deikseis kapoia pragmata, h mporeis na paikseis gia na didakseis (kai na didaxteis apo) kapoion, alla apo ekei kai ystera an den paizeis gia thn nikh oute esy tha to efxaristitheis, oute o antipalos sou.
To na xaseis den exei shmasia mono an epaikses gia na nikhseis (den kserw an vgazeis nohma apo afto pou eipa ).
Twra gia thn istoria pou eipes den kserw, mou akougetai kapws periergh
Paiksate mono 1 maxh triwn gyrwn kai to afisate ekei? Ti mpaglamas htan aftos pou epaize mazi sas kai to epaize kai master?
Ean epaizes enantia me opoiondhpote apo ta paidia pou exw synithisei na paizw egw, den yphrxe periptwsh na se afisei sthn mia maxh, tha vlepame to score na anevainei sta 50+ efkola.
Epishs eixes n paikseis apo to Tekken 2, eisoun entelws aproetoimastos kai nikhses kapoion pou "ypotithetai" oti asxoleitai sto Tekken 5 kai malista me amyna?
Non possible IMHO, mallon den hksere pou pane ta 5, den yparxei allh periptwsh.
Tha mporouse na se eixe taraksei stis laves kai ta unblockable aneta.
To tragiko ths ypotheshs einai oti nikhse efkola tous filous sou...
Sigoura to na ypotimas ton antipalo einai asxhmo, alla sthn sygekrimenh periptwsh mallon allh fash tha epaize.
Exw gnwrisei dekades atoma pou to paizoune masters akomh kai otan den kseroun tipote mono kai mono gia thn fash, mporei na htan enas apo aftous.
Ki omws file, monos sou sthn arxh ths epomenhs paragrafou paradexesai oti dhmiourgountai ta idia synaisthimata me thn pragmatikothta.
To Fighting Spirit den einai kati to opoio yparxei mono sto ring, fighting spirit exei kai kapoios pou paizei skaki, alla kai kapoios pou pernaei dyskola kai den to vazei katw.
Einai h ikanothta tou na antapekserxesai ston antagwnismo, na kaneis synantas kai epeita na ksepernas ta empodia sou wste na vgeis esy o nikhths sto telos.
Toulaxiston afto pistevw egw.
Το παραπάνω παράδειγμα που ανέφερα το έβαλα σαν πιο ρεαλιστικό για το λόγο του ότι και τα 2 αποσκοπούνε στο fighting.Γιατί αν αναφερόμουνα σε παραδείγματα όπως αυτό που είπες για την ζωή... πιστεύω ότι θα ξέφευγα σε πολύ φιλοσοφική φάση και δεν ήθελα να επικεντρωθώ εκεί.Απλά το fighting spirit το έχω συνδυάσει με κάτι το οποιο θέλει σωματική και παράλληλα ψυχική κούραση και επίπονες διαδικασίες.Είναι τεραστια κουβέντα αυτό και δυστυχώς δεν είναι το κατάλληλο thread να το αναλύσουμε.Το τελευταίο που θα αναφέρω θα είναι ότι ο καθένας μας του δίνει διαφορετικό βάρος σαν ορο και σημασιολογία.Εν ολίγης είναι καθαρά προσωπικό θέμα το πως αποδίδει σύμφωνα με την δίκια του προσωπική σκέψη.
Ναι παραδέχτηκα ότι σου δημιουργεί κάποια κοινά συναισθήματα αλλα δεν σου δημιουργεί την άλλην επίπονη πλευρά που ανέφερα στην πρώτη παράγραφο στο πρώτο post μου.
Tha diafwnisw, paizoume gia na nikame, ean den eisai antagwnistikos tote ti kaneis se ena antagwnhstiko paixnidi?
Den lew pws panta einai etsi, dhladh mporeis na paikseis gia na deikseis kapoia pragmata, h mporeis na paikseis gia na didakseis (kai na didaxteis apo) kapoion, alla apo ekei kai ystera an den paizeis gia thn nikh oute esy tha to efxaristitheis, oute o antipalos sou.
To na xaseis den exei shmasia mono an epaikses gia na nikhseis (den kserw an vgazeis nohma apo afto pou eipa ).
“It doesn't matter if you win by a second or a mile, winning is winning!” Όπως είχε πει και ο αγαπητός καραφλός ηθοποιός σε μια από τις ταινίες του
Όσον αφορά το θέμα της νίκης σίγουρα ο σκοπός είναι να γίνεις καλύτερος και ανταγωνίσιμος.Πάλι και εδώ έχει να κάνει με το θέμα της βαρύτητας που ανέφερα και πριν.Εννοώ ότι για εμενα προσωπικά ο συγκεκριμένος τομέας είναι μια ψυχαγωγία και μια ευχαρίστηση που το κύριο μέλημα μου δεν είναι η νίκη αλλα ο χαβαλές.Εννοώ ότι προσωπικά εμενα δεν με νοιάζει να νικήσω.
Αλλα καταλαβαίνω πως το εννοείς καθώς σε άλλους τομείς της ζωής μου με ενδιαφέρει η νίκη.
Όπως κατάλαβες πάλι έχει να κάνει με την βαρύτητα που του δίνει ο καθένας μας.
Δεν αποκλείω μελλοντικά ότι μπορεί να το δω πιο ψαγμένα το όλο θέμα με τα fighting's.Αλλα για την ώρα είναι μια αγαπημένη ασχολία.
Twra gia thn istoria pou eipes den kserw, mou akougetai kapws periergh
Paiksate mono 1 maxh triwn gyrwn kai to afisate ekei? Ti mpaglamas htan aftos pou epaize mazi sas kai to epaize kai master?
Ean epaizes enantia me opoiondhpote apo ta paidia pou exw synithisei na paizw egw, den yphrxe periptwsh na se afisei sthn mia maxh, tha vlepame to score na anevainei sta 50+ efkola.
Epishs eixes n paikseis apo to Tekken 2, eisoun entelws aproetoimastos kai nikhses kapoion pou "ypotithetai" oti asxoleitai sto Tekken 5 kai malista me amyna?
Non possible IMHO, mallon den hksere pou pane ta 5, den yparxei allh periptwsh.
Tha mporouse na se eixe taraksei stis laves kai ta unblockable aneta.
To tragiko ths ypotheshs einai oti nikhse efkola tous filous sou...
Sigoura to na ypotimas ton antipalo einai asxhmo, alla sthn sygekrimenh periptwsh mallon allh fash tha epaize.
Exw gnwrisei dekades atoma pou to paizoune masters akomh kai otan den kseroun tipote mono kai mono gia thn fash, mporei na htan enas apo aftous.
Για αυτό φίλτατε ανέφερα εκφράσεις ''το έπαιζε'' καθώς ο΄τι είχε και πολύ εριστικό στυλάκι.
Αυτομάτως εσύ ακούγοντας την λέξη master τον έβαλες σαν έναν άνθρωπο σε παρόμοιο επίπεδο με το δικό σου.Αλλα όπως ανέφερα τα λεγόμενα του ήτανε αυτά εξάλλου στην Ελλάδα έχουμε το κακό φαινόμενο του ότι δηλώσεις είσαι.Και όπως ανέφερα το βάλαμε για χαβαλέ κανεις από τους υπολοιπους δεν είπε ότι ξέρει να παίζει η αν ασχολιόντουσαν συστηματικά με τον συγκεκριμένο τίτλο (πέραν από του ''master'') το ξεκινήσαμε για το χαβαλέ.Όντως έναν αγώνα παίξαμε που πήγε στους 3 γύρους.Δεν το συνεχίσαμε γιατί πολύ απλά είχα και μια φίλη μου μαζί και έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι της.Μπορεί αν παίζαμε ξανά να με έλιωνε αλλα όπως σου είπα σίγουρα δεν περίμενε να αντιδράσω έτσι.Επίσης σίγουρα αν έπαιζα με τα επίπεδα που εσύ συναντάς δεν έχω ουδεμία ψευδαίσθηση του ότι θα μπορούσα έστω ένα πετυχημένο hit να κάνω.
@Vaynard
Έχω αδυναμία στα παλιά καλά TRPG με ασιατικό πάντα άρωμα.
.Πάλι και εδώ έχει να κάνει με το θέμα της βαρύτητας που ανέφερα και πριν.Εννοώ ότι για εμενα προσωπικά ο συγκεκριμένος τομέας είναι μια ψυχαγωγία και μια ευχαρίστηση που το κύριο μέλημα μου δεν είναι η νίκη αλλα ο χαβαλές
Panta yparxei o xavales, den enwousa afto, allou rixnoun perissoterh varythta sto thema giati etsi diaskedazoun perissotero.
Omws ean den htheles na nikhseis, den tha se enoxlouse toso poly pou htan eristikos o typos sto Tekken 5 etsi?
Akomh kai gia ton megalytero xavale an paizeis, an den einai epeidiksh h eksaskhsh tote thes na nikhseis.
Για αυτό φίλτατε ανέφερα εκφράσεις ''το έπαιζε'' καθώς ο΄τι είχε και πολύ εριστικό στυλάκι.
Αυτομάτως εσύ ακούγοντας την λέξη master τον έβαλες σαν έναν άνθρωπο σε παρόμοιο επίπεδο με το δικό σου.Αλλα όπως ανέφερα τα λεγόμενα του ήτανε αυτά εξάλλου στην Ελλάδα έχουμε το κακό φαινόμενο του ότι δηλώσεις είσαι.Και όπως ανέφερα το βάλαμε για χαβαλέ κανεις από τους υπολοιπους δεν είπε ότι ξέρει να παίζει η αν ασχολιόντουσαν συστηματικά με τον συγκεκριμένο τίτλο (πέραν από του ''master'') το ξεκινήσαμε για το χαβαλέ.Όντως έναν αγώνα παίξαμε που πήγε στους 3 γύρους.Δεν το συνεχίσαμε γιατί πολύ απλά είχα και μια φίλη μου μαζί και έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι της.Μπορεί αν παίζαμε ξανά να με έλιωνε αλλα όπως σου είπα σίγουρα δεν περίμενε να αντιδράσω έτσι.Επίσης σίγουρα αν έπαιζα με τα επίπεδα που εσύ συναντάς δεν έχω ουδεμία ψευδαίσθηση του ότι θα μπορούσα έστω ένα πετυχημένο hit να κάνω.
@Vaynard
Έχω αδυναμία στα παλιά καλά TRPG με ασιατικό πάντα άρωμα.
To diko mou epipedo exei edw kai 2-3 xronia pou exei skouriasei apistefta, alla akomh kai sthn top forma mou, den katafera na nikhsw kapoia atoma otan xreiasthke.
Thelw na pistevw oti eimoun apo tous kalous paixtes omws, akomh perimenw to fighting game pou tha me kanei na ksanasxolithw.
Thelw na pw oti den to paizw istoria afth th stigmh, aplws sou milaw apo tis dikies mou empeiries kai thn leksh "Master" thn xrhsimopoiw me thn enoia twn tainwn polemikwn texnwn
Exoume kai kapoia koultoura apo pisw lol.
Anyway einai poly endiaferon na akous istories gia fighting games, toulaxiston gia mena, olo kai kati wraio tha exoun mesa
Comment