Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ε3 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Gelio tha exei!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Προσοχη, το παρακατω video ειναι in game footage:

[YOUTUBEHD]tNjuv5Y_oA8[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Polygamia.pl????

Leave a comment:

• Spahar
    replied
    Πληροφορίες για το Ruin και ένα μικρό preview:

Αυτά που διάβασα στην 2η παράγραφο τα βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Το όλο σκηνικό που στήνεις το δικό σου dungeon πιστεύω θα είναι πολύ εθιστικό. Επίσης καλή η σκέψη που καταρρέει αν σταματήσεις να παίζεις.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Witcher 2 X360 Version

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ti akrivws einai to orizontio ipad?
    Ta ipad einai katheta?
    Kai ti enwouses otan eleges oti tha allazei layout me to game?

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ο ένας και μοναδικός winner του forum είμαι εγώ.

Δυο μήνες πριν μάγκες. Δυο μήνες πριν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Giati ti ginetai sto telos?

EDIT:
    Akyro eida oloklhro to video, wraios hthopoios o trelos.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όποιος δεν είδε την PC της Ubisoft,ας το δει το παραπάνω λινκ.Για μας που το έχουμε ήδη δει,να πω πως όσο το έβλεπα μου θύμισε πολύ το πρώτο Far Cry.Σε όλα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πωπω καλά τι να λέμε τώρα.Εισαγωγή αλά half life 2 και gameplay με ωραία animations.Δεν περίμενα να το πω αυτό αλλά το παιχνίδι προβλέπεται να είναι ο ορισμός του καλού fps.To τέλος απλά wtf!Σε ταινία τρόμου είμαστε?

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Καλό αλλα τα γραφικά μου θυμίζουν την πλαστικούρα του uncharted και δεν με τρελαινουν.. Επισης αν ειναι σαν το 2 οντως θα πεσει πολυς υπνος...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βιντεο!!!!!! Δειτε το ολοι μεχρι το τελος!!!!

Credits Titus δεν το ειχα προσεξει!!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Αν είναι σαν το 2 όμως προβλέπονται πολοίιιιιιιιιι ύπνοι

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Έχει δει κανείς το gamepaly trailer του Far Cry 3???

Δείτε το και τα λέμε...ΚΟΡΥΦΑΙΟ animation και stealth kills χωρίς χαζά animations αλλά ΠΟΛΥ εντυπωσιακά!!!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    καλά ναι και ο Κοτζίμας έλεγε πως με το MGS4 πέτυχε το απόλυτο στο ps3 και μέρικοι τον πίστευαν και λέγαμε ουάου με το τελικό αποτέλεσμα. Αν όμως βάλεις το MGS4 δίπλα στο Uncharted 3 μπορείς να πεις πως ίσως και να μιλάμε για διοφορετικές γενιές κονσολών.

Το τι μπορούσε να βγάλει εξ αρχής το ps3 είναι πολύ γενικόλο, αυτό μου θυμίζει το αυγό του Κολόμβου, κανείς δεν μπορούσε να στήσει όρθιο ένα βρασμένο αυγό στο τραπέζι και τελικά κάποιος σκέφθηκε να σπάσει το κάτω μέρος του αυγού ώστε να γίνει "επίπεδη επιφάνεια" και το αυγό να στερεωθεί. Έτσι και με το Uncharted 3, είναι και θέμα ικανότητας και ταλέντου και όχι μόνο του τι θεωρητικά θα μπορούσε να δώσει το ps3, μην σου πω πως πολλοί δεν πιστεύουν στα μάτια τους με αυτά που κάνουν οι της ND με το ps3.
    Μα αυτό δεν λέω;

Το PS3 ήταν ικανό εξαρχής να βγάλει γραφικά σαν του U3. Το hardware του ps3 δεν άλλαξε, όπως ήταν είναι. Το παν είναι στην μαγκιά και το ταλέντο των devs.

Leave a comment:

Working...
X