Announcement

Collapse
No announcement yet.

Videogame magazines

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Videogame magazines

Λόγω της επικείμενης μετακόμισης μου στη Θεσσαλονίκη *megaton*, ρίχνω ένα συνολικό πακετάρισμα σε κούτες, ξεσκαρτάρισμα και άδειασμα του δωματίου μου, και αναγκάζομαι να πετάξω πολλά πράγματα που θεωρώ άχρηστα, κρατώντας παράλληλα δυστυχώς πολλή σαβούρα και πάλι, μόνο και μόνο για να πα πετάξω όταν θα τα ξαναβρω σε καμιά αποθήκη σε καμιά δεκαριά χρόνια. Anyway... το θέμα είναι ότι έφτασε η ώρα να αδειάσω ένα ράφι με περιοδικά για videogames και το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο μιας και κάθε φορά που παίρνω μερικά στα χέρια μου για να τα πάω ανακύκλωση καταλήγω να τα ξεφυλλίζω και να περνάει η ώρα αέρα διαβάζοντας παλιά reviews/previews, βλέποντας εικόνες και βαθμολογίες, θέματα, οδηγούς... και χωρίς να αποκομίζω τίποτα ουσιαστικό όποτε το κάνω, είναι γαμώτο τρομερά απολαυστικό, ενδιαφέρον και χαλαρωτικό για κάποιο λόγο... Είναι ένας τεράστιος όγκος από άχρηστα περιοδικά επί της ουσίας αλλά μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα πετάξω λολ. Από τη μια άνοιξα το θέμα μήπως θέλει κανείς να πάρει από μένα αυτό το φορτίο και από την άλλη για να εξιχνιάσουμε αυτό το μυστήριο της δύναμης των "παλιών περιοδικών videgames" ή να πει ο καθένας ποιο θυμάται ως αγαπημένο κτλ.

τα περιοδικά που έχω είναι:
    N64 magazine (21~37) το πιο δύσκολο να αποχωριστώ
    Cube magazine (βρίσκεται σχεδόν στην πόρτα για πέταγμα αυτό οκ)
    Nintendo World (όλα)
    Gamepro (εκτός των τευχών που έχω γράψει)
    και μερικά καινούργια edge που μπορεί να πετάξω

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΡΑ

Comment

Τα πρώτα gamepro τα θέλω εγώ.Τα υπόλοιπα ούτε που με νοιάζουν.Το ίδιο λέω να κάνω κι εγώ πάντως γιατί έχω τρελή σαβούρα βλέπε Games,Playstation Magazine κ.ά.Μόνο τα Gamepro θέλω να κρατήσω.
      Αλλά κι εγώ,όποτε πάω να πετάξω κάτι,κάθομαι και τα χαζεύω και τελικά το αφήνω για μια άλλη φορά το ξεσκαρτάρισμα.
      Carpe diem

Comment

Πότε έρχεσαι; Περίμενες να φύγω ε;

Comment

το σάββατο, 17

Comment

Τα τεύχη του gamepro πρέπει να είναι ανεκτίμητα τα πρώτα.Θα ήθελα πολύ να τα έχω.Έχω από τη μέση περίπου και μετά.
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Wait, wat

Τι στο π... θα κανεις Θεσσαλονικη. Δεν εχουν burgers εκει.
              Do a barrel roll!

Comment

Προφανώς δεν έχεις φάει μπουγάτσα με πίκλες.

Comment

Lol!Και φυσικά έχουν burgers.Έλα στα tgi ή στα McDonald's να φας.Eπίσης έχει γύρο με πίτα απ'όλα special.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Gamepro τα πιο παλιά που έχω είναι από το 31 μέχρι το 52. μετά ξαναξεκινάνε από το 72. last call πείτε αν τα θέλει κάποιος μετά το 31 αλλιώς να τα στείλω

Comment

Και θα κανονίζουμε και πιο εύκολα συναντήσεις, αντίθετα από τους ανοργάνωτους και αναποφάσιστους Αθηναίους. Ακόμα καλύτερα, θα έχει τσουλάκια πιπίνια, ότι πρέπει για τον sain't.
                      sigpic

Comment

Είναι κρίμα να πάνε στα σκουπίδια τέτοια πράγματα. Αν δεν τα θέλει κανείς μπορείς να τα δώσεις κάπου όπως το Μοναστηράκι να βγάλεις και κάνα φράγκο (ψιλοπράματα θα σου δώσουν αλλά από το τίποτα).

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Αυτό που λέει ο Phantom Duck είναι το καλύτερο για συναισθηματικούς λόγους, το κάνω κι εγώ με κανένα βιβλίο που πια μου πιάνει σκέτο χώρο και δε βρίσκω να το χαρίσω. Αν τα πας σε ένα βιβλιοπωλείο με μεταχειρισμένα (εκείνο δίπλα στο Jaymes Joyce πχ) μπορεί να πέσουν στα χέρια κανενός συλλέκτη ή ενδιαφερόμενου, και έχεις και την ικανοποίηση ότι δεν τα έστειλες στη χωματερή / ανακύκλωση.
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ, έχω σκεφτεί πολλές φορές να τα πάω όλα μαζί στην ανακύκλωση αλλά σε άσχετα χρονικά διαστήματα τα χαζεύω και αλλάζω γνώμη. Είχα από το τεύχος 5 μέχρι το 100+. Δυστυχώς όμως, κάτι οι μετακομίσεις, κάτι κάποιες κούτες που βράχηκαν, τα περισσότερα τεύχη τα έχω χάσει.

Το ιδανικό θα ήταν να δούμε τι μπορούμε να συγκεντρώσουμε και να τα ανεβάσουμε σε μορφή PDF.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Afto me to PDF einai to teleio tha elega, an mporeite kante kati.
                              Se mia evdomada pou gyrizw spiti tha dw kai egw ti exw kai tha grapsw arithmous.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                              X