Λόγω της επικείμενης μετακόμισης μου στη Θεσσαλονίκη *megaton*, ρίχνω ένα συνολικό πακετάρισμα σε κούτες, ξεσκαρτάρισμα και άδειασμα του δωματίου μου, και αναγκάζομαι να πετάξω πολλά πράγματα που θεωρώ άχρηστα, κρατώντας παράλληλα δυστυχώς πολλή σαβούρα και πάλι, μόνο και μόνο για να πα πετάξω όταν θα τα ξαναβρω σε καμιά αποθήκη σε καμιά δεκαριά χρόνια. Anyway... το θέμα είναι ότι έφτασε η ώρα να αδειάσω ένα ράφι με περιοδικά για videogames και το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο μιας και κάθε φορά που παίρνω μερικά στα χέρια μου για να τα πάω ανακύκλωση καταλήγω να τα ξεφυλλίζω και να περνάει η ώρα αέρα διαβάζοντας παλιά reviews/previews, βλέποντας εικόνες και βαθμολογίες, θέματα, οδηγούς... και χωρίς να αποκομίζω τίποτα ουσιαστικό όποτε το κάνω, είναι γαμώτο τρομερά απολαυστικό, ενδιαφέρον και χαλαρωτικό για κάποιο λόγο... Είναι ένας τεράστιος όγκος από άχρηστα περιοδικά επί της ουσίας αλλά μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα πετάξω λολ. Από τη μια άνοιξα το θέμα μήπως θέλει κανείς να πάρει από μένα αυτό το φορτίο και από την άλλη για να εξιχνιάσουμε αυτό το μυστήριο της δύναμης των "παλιών περιοδικών videgames" ή να πει ο καθένας ποιο θυμάται ως αγαπημένο κτλ.
τα περιοδικά που έχω είναι:
N64 magazine (21~37) το πιο δύσκολο να αποχωριστώ
Cube magazine (βρίσκεται σχεδόν στην πόρτα για πέταγμα αυτό οκ)
Nintendo World (όλα)
Gamepro (εκτός των τευχών που έχω γράψει)
και μερικά καινούργια edge που μπορεί να πετάξω
τα περιοδικά που έχω είναι:
N64 magazine (21~37) το πιο δύσκολο να αποχωριστώ
Cube magazine (βρίσκεται σχεδόν στην πόρτα για πέταγμα αυτό οκ)
Nintendo World (όλα)
Gamepro (εκτός των τευχών που έχω γράψει)
και μερικά καινούργια edge που μπορεί να πετάξω
Comment