Announcement

Collapse
No announcement yet.

Videogame magazines

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

καταρχήν δεν θα τα πετάξω, θα τα ανακυκλώσω, και ύστερα το να τα πάω μοναστηράκι είναι πολύ μπελάς μιας και μεθαύριο θέλω να τα έχω όλα ή συσκευασμένα ή πεταμένα, άσε που πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανείς για N64 magazine και Cube. Τα edge, ότι έχω, τα κράτηαα

Originally posted by Tanno View Post
    Και θα κανονίζουμε και πιο εύκολα συναντήσεις, αντίθετα από τους ανοργάνωτους και αναποφάσιστους Αθηναίους. Ακόμα καλύτερα, θα έχει τσουλάκια πιπίνια, ότι πρέπει για τον sain't.
    Αυτό ακριβώς όμως!

Comment

Δώσε τα gamepro εδώ Θεσ/νίκη.Και τα nintendo world με ενδιαφέρουν αρκετά όπως και τα του n64.
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Είτε τα πετάξεις, είτε τα ανακυκλώσεις, είτε τα κάνεις χαρτοπόλεμο και τα κάψεις πάνω από την Ακρόπολη, το αποτέλεσμα είναι πως θα εξαφανιστούν από προσώπου γης, το οποίο είναι κρίμα. Το έχω σαν αρχή (κυρίως από τα κόμικς που διαβάζω) να μην πετάω οτιδήποτε έντυπο που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον άλλον.

Τουλάχιστον εκεί που θα τα πας για ανακύκλωση, άστα έξω και λίγο πιο μακριά από τον κάδο ώστε να τα πάρει κανένας περαστικός που τυχόν μπορεί να ενδιαφερθεί.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Τα Gamepro τα είχα όλα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τεύχος. Δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου τα πέταξα πριν κάτι χρόνια.

Ναι. Ακόμα το μετανοιώνω.

Comment

Από περιοδικά άλλο τίποτα Έχω γεμίσει ντουλάπες στο χωριό μου. Gamepro, Games, Edge magazine, Ram, Μπλεκ, Ποπάϋ, Μίκυ Μάους, Μίκυ Μυστήριο, Μικρός Καουμπόϋ-Σερίφης-Αρχηγός, Αλμανάκο, Λουκυ Λουκ, Αντιριξ και Συμφωνίξ, ... μάμησέ τα.

Comment

Προσφέρομαι να σου αδειάσω τον χώρο από οτιδήποτε κόμικ έχεις και δεν θέλεις. Δεν κάνω πλάκα, ακόμα και αν δεν τα θέλω εγώ, σίγουρα θα βρω άλλα άτομα που τα θέλουν. Δεδομένου βέβαια του ότι δεν τα θέλεις, αν τα θέλεις πάω πάσο

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Μίας που λέμε για κόμικς, έχες εύκαιρο κάνα κόμικ του Αρκά ?
                sigpic

Comment

Working...
                X