Announcement
Collapse
No announcement yet.
Best RPG(Action RPG) of 2011
Collapse
X
-
Πολύ βιαστική διατύπωση εκ μέρους μου. Είχα κατά νου πως το Dark Souls δεν είχε και τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Demons Souls, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχω ακούσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως το καλύτερο από αυτά που έχω παίξει είναι το Bastion.
-
Δεν βγάζω άκρη.Το Dark Souls είναι sequel και γι'αυτό δεν το βάζεις,ενώ το Witcher 2,το οποίο βάζεις είναι τι;:kill:Originally posted by Titus View PostΚακώς κείμενα = σφάλματα, λάθη. Είναι έκφραση
Το Dark souls είναι action RPG και όχι RPG, νομίζω το πιο σωστό είναι να μιλάμε για δύο κατηγορίες.
Οι δικές μου ψήφοι
RPG - Witcher 2 χωρίς καν να περιμένω το Skyrim
action - RPG έτσι τιμής ένεκεν θα βάλω το Bastion, αφού δεν έχω παίξει το Dark Souls που έτσι κι αλλιώς όμως είναι sequel.
Leave a comment:
-
Κακώς κείμενα = σφάλματα, λάθη. Είναι έκφραση
Το Dark souls είναι action RPG και όχι RPG, νομίζω το πιο σωστό είναι να μιλάμε για δύο κατηγορίες.
Οι δικές μου ψήφοι
RPG - Witcher 2 χωρίς καν να περιμένω το Skyrim
action - RPG έτσι τιμής ένεκεν θα βάλω το Bastion, αφού δεν έχω παίξει το Dark Souls που έτσι κι αλλιώς όμως είναι sequel.
Leave a comment:
-
εχω την αισθηση οτι θα αποθεωθει απο τον τυπο, επι της ουσιας ομως αν δεν διωρθωνουν τα αγκαθια και τα κακως κειμενα του oblivion θα παει χαμενη μια μοναδικη ευκαιρια και θα πρεπει να περιμενουνε 3-4 χρονια παλι
Leave a comment:
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Οι fan tou DA περίμεναν πολλά περισσότερα από το sequel και στο τέλος ξενέρωσαν και άρχισαν να το κράζουν εμένα από την άλλη δεν με χάλασε απλά θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις.Κάτι άλλο πιστεύτε οτι απο το Skyrim περιμένουμε πολλά; ή μας υποσχέθηκαν πολλά;
Leave a comment:
-
κανε δυο μετανιες και τρεις προσευχες στο avatar σου γι'αυτο που μολις ειπες...Originally posted by Dragonickus View PostΕμένα πάντως μου άρεσε και το Dragon Age 2
lol σε πειραζω φυσικα, και μενα μου αρεσε το dragonage 2 ενταξει δεν ητανε και το καλυτερο δυνατο sequel αλλα οχι δεν αξιζε και το κραξιμο που εφαγε απο τον τυπο και τον κοσμο , ηταν κομματακι υπερβολικο, οι μεγαλες προσδοκιες καμια φορα θολωνουνε την κριση
Leave a comment:
-
Εμένα πάντως μου άρεσε και το Dragon Age 2 όχι όσο το Origins όμως
Leave a comment:
-
Εγώ περιμένω Skyrim δεν έχω παίξει ακόμα κάποιο φετινό RPG. Αχ να είχαμε ένα Tales of Xillia....
Leave a comment:
-
Kai h dikh mou psifos sto Witcher 2 paei BTW.
To Dark Souls to epaiksa poly ligo gia na krinw.
Leave a comment:
-
:kill:......Nάι παίζει να έκανα βλακεία έπρεπε να βάλω αλλού το topic αυτό....
Leave a comment:
-
action rpg? hmm με την ευρυτερη εννοια του ορου οπως την αντιλαμβανεται ο καθενας
θα ελεγα για φετος
darksouls>>>witcher2>>>>>>>bastion>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>rest
το xenoblade δεν θα το εβαζα σε αυτη την κατηγορια αν και θα επρεπε κανονικα
αλλα εχουμε και το skyrim για να δουμε
ειναι λιγο ξεκαρφωτο το topic η μου φαινεται?
Leave a comment:
-
The Witcher II!
Αν και δεν το έχω ακόμα, θεωρείται το καλύτερο RPG στην καρδιά μου.
Leave a comment:
Leave a comment: