Μέχρι στιγμής το Dark Souls.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Best RPG(Action RPG) of 2011
Collapse
X
-
Originally posted by Titus View PostΚακώς κείμενα = σφάλματα, λάθη. Είναι έκφραση
Το Dark souls είναι action RPG και όχι RPG, νομίζω το πιο σωστό είναι να μιλάμε για δύο κατηγορίες.
Οι δικές μου ψήφοι
RPG - Witcher 2 χωρίς καν να περιμένω το Skyrim
action - RPG έτσι τιμής ένεκεν θα βάλω το Bastion, αφού δεν έχω παίξει το Dark Souls που έτσι κι αλλιώς όμως είναι sequel.Carpe diem
Comment
-
Πολύ βιαστική διατύπωση εκ μέρους μου. Είχα κατά νου πως το Dark Souls δεν είχε και τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Demons Souls, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχω ακούσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως το καλύτερο από αυτά που έχω παίξει είναι το Bastion.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Κανένας δεν ανέφερε το νέο Lord of the rings:War in the north(ούτε έιδα topic πάνω σε αυτό το game) λέτε να ναι μάπα; ή για να το διατιπώσω πιο ωράια περιμένουμε παρα πολλά απο τον τίτλο και δεν πρόκειται να ανταπεξέλθει;But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!
Comment
-
Originally posted by Dragonickus View PostΚανένας δεν ανέφερε το νέο Lord of the rings:War in the north(ούτε έιδα topic πάνω σε αυτό το game) λέτε να ναι μάπα; ή για να το διατιπώσω πιο ωράια περιμένουμε παρα πολλά απο τον τίτλο και δεν πρόκειται να ανταπεξέλθει;sigpic
Comment
-
Το War in the North δεν είναι τίποτα άλλο από ένα hack n' slash game με προκαθορισμένα μονοπάτια, περιορισμούς και μία σπαστική επανάληψη ιδεών που σπάει κόκκαλα. Μοιάζει πάρα πολύ στους 2 τίτλους του Άρχοντα των Δακτυλιδιών που έβγαλε η ΕΑ στην προηγούμενη γενιά κονσόλων. Αποτελεί μία ικανοποιητική προσπάθεια για να περάσει η ώρα αν σκυλοβαριέσαι αλλά για κάτι παραπάνω δεν αξίζει καν πόσο μάλλον για contenter rpg της χρονιάς. Αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμισα την μιάμιση ώρα που το έπαιξα σε φίλο. Προσωπικά, δεν πρόκειται να το πάρω ποτέ.
Χώστε ένα Dark Souls για να είμαστε μέσα στο θέμα κι αν βγει το Skyrim και αποδειχτεί γαμηστερότατο ε τότε μπαίνει κι αυτό για να μην υπάρχει κανένα παράπονο.
Comment
-
παντως επειδη το δοκιμασα και εγω το war in the north , ας πουμε οτι μου αρεσε περισσοτερο απο το dungeon siege 3 που βγηκε και αυτο φετος ειναι διασκεδαστικο σε αυτο που κανει και αυτο μετραει στα loot hack and slash rpgs imo, σαφως και δεν διεκδικει δαφνες, βραβεια και λοιπα αλλα ειναι πιστευω το καλυτερο lotr game (πλην του mmo) που εχει κυκλοφορησει so far
Ειναι διαφοροποιημενο απο τις action προσπαθιες της ΕΑ την περασμενη γενια, θα παιχτει σιγουρα μεσα στο 2011 απο μενα
in my book, το linearity και η επαναληψη ιδεων δεν χαραχτηριζονται μειονεχτηματα απαραιτητα εξαρταται σαφως απο την περιπτωση παντα και την ποιοτητα, ειδικα σε πετυχημενες συνταγες gameplay που απολαμβανω, οπως αυτη των loot hack and slash rpgs
γενικα μου φαινεται κλισε και στερεοτυπο οτι στο μυαλο των περισσοτερων ενα rpg ανεξαρτητως προελευσης πρεπει να ειναι ντε και καλα open world και non linear για να χαραχτηριστει πετυχημενο
Comment
-
Εμένα δεν μπορώ να πω ότι το War In the North δεν μου άρεσε καθόλου ούτε ότι δεν αξίζει τίποτα απλά δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω μπορέι να το νοικίασω για να κάνω ένα playthrough αλλά μέχρι εκεί.Το Dark Souls όντος είναι τόσο καλό ;Επίσης άλλη μια ερώτηση το Witcher 2 θα βγεί και σε κονσόλες;But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!
Comment
-
Κανείς δεν είπε ότι ο τίτλος της Snowblind studios δεν αξίζει τίποτα. Αν από την μεριά μου άφησα κάτι τέτοιο να εννοηθεί συγχωρέστε με που δεν ήμουν σαφής. Όπως είπα και προηγουμένως το War in the North είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να διασκεδάσει τον ενασχοληθέντα. Το δυστυχές γεγονός είναι ότι το game κυκλοφόρησε σε μία περίοδο που υπάρχει πλήθος από ΑΑΑ τίτλων που μεσουρανούν και αξίζουν περισσότερο την προσοχή των καταναλωτών. Επακολούθως, το WitN δικαιολογημένα θα κάνει πολύ κόσμο να αδιαφορήσει μαζί του και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εκδότρια εταιρεία Warner Bros αδικαιολόγητα αποφάσισε να βγάλει τον τίτλο σε αυτήν την καυτή περίοδο που διανύουμε κάθε χρόνο. Τι ελπίδες έχει για να κάνει απόσβεση των εξόδων και πόσο μάλλον να καταστήσει κερδόφόρα την I.P. της όταν ο ανταγωνισμός βασίζεται σε δυνατά χαρτιά λέγε με Batman, Skyrim, Modern Warfare, Battlefield;
Να θεωρήσω σύμπτωση ότι το War in the North δεν συνέβαλλε στην απόλυση δεκάδων υπαλλήλων της εταιρείας επειδή οι χρηματολάγνοι publishers βλέπουν μπροστά τους μόνο χρήματα και βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα release dates, το προσωπικό, το μη εκτενές playtesting για χάρη του κάθε fiscal year? Πόσες φορές πρέπει να επαναληφθεί το ίδιο έργο για να κατανοήσει ο publisher ότι το να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του είναι ασύμφορο τόσο γι'αυτόν όσο και για τη developer team.
Comment
-
Το Uncharted είναι RPG;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment