Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγαπημένο genre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τελικα εβαλα Platform κυριως εχοντας στο μυαλο μου το Galaxy 2. Μ' αρεσει το κραμα action/adventure/platform - βλεπε Banjo Kazooie, Jak & Daxter, DK64 - αλλα που τετοια games πια...

Σκεφτηκα λιγο και τη κατηγορια WRPG λογω Fallout 3 & Skyrim αλλα δεν ειναι καθαροαιμα αυτα, με τα hardcore rpg δε τα παω καθολου καλα.
    Do a barrel roll!

Comment

survival horror

Comment

First Person Shooters , biatches.
        (Ακολουθουν με μικρη διαφορα τα εξης : Third Person Shooters,Action/Adventures και Sport Games)

Comment

Νομίζω πως είναι δύσκολο να μαντέψετε τι ψήφισα!
          https://www.emulator-zone.com
          I am an iteration closer to my desired solution!
          The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
          Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
          Hyperdimension Neptunia

Comment

Εγώ γουστάρω τα adventure τα action και τα action/adventure και όλα τα sub-genre (πχ survival horror,stealth κτλ). Μέτα πάνε τα rpg και τα platform. Γενικά γουστάρω τα games που δεν ανήκουν σε ένα μόνο είδος αλλά έχουν διάφορα στοιχειά, για αυτό ψήφησα action/adventure που είναι το πιο υβριδικό genre.

Comment

RPG εννοείται, αλλά γιατί ο διαχωρισμός ανάμεσα σε Western και Japanese?
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

sigpic

Comment

Originally posted by Titus View Post
                  RPG εννοείται, αλλά γιατί ο διαχωρισμός ανάμεσα σε Western και Japanese?
                  Στην αρχή σκέφτηκα να είναι μόνο μία κατηγορία, αλλά τελευταία στιγμή λέω ας τα διαχωρίσωνα δούμε πως θα πάνε οι ψήφοι.

Comment

Ε ειναι διαφορετικα genres οπως και να το κανεις. Καταρχην και μονο τη ποιοτητα αντιπροσωπευτικων τιτλων να συγκρινεις, υπαρχει τεραστειο χασμα.
                    Do a barrel roll!

Comment

Συμφωνώ με τιτο,καλύτερα θα ήταν να μην γινόταν διαχωρισμός σε jrpg/crpg γιατί υπάρχουν πολλά άτομα που ασχολούνται και με τα 2.Εγώ για παράδειγμα.

Αγαπημένα είδη τα rpg,platorm και action adventure.Μια που πρέπει να επιλέξουμε μόνο ένα θα βάλω rpg και συγκεκριμένα jrpg.Γουστάρω κάργα baldurs gate,icewind dale και τα συναφή αλλά τα jrpg είναι ένα κλικ πάνω για εμένα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

Και πολλά άλλα ακόμα

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

respect για gex και croc...

Comment

Γιατί δεν υπάρχει adventure κατηγορία;
                            Τελοσπάντων, μάλλον JRPG, adventure και action/adventure. Fighting για διπλό και platform πιο παλιά (πλέον τα περισσότερα μου φαίνονται πολύ δύσκολα).
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Προστεθηκε...
                              Do a barrel roll!

Comment

Δεν εχω αγαπημενο genre,παλιοτερα ισως ναι.Πλεον μπορω να παιξω τα παντα εκτος απο fighting(μεχρι τα 32bitα επαιζα και απο αυτα:p)

Comment

Working...
                                X