Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγαπημένο genre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    RPG εννοείται, αλλά γιατί ο διαχωρισμός ανάμεσα σε Western και Japanese?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εγώ γουστάρω τα adventure τα action και τα action/adventure και όλα τα sub-genre (πχ survival horror,stealth κτλ). Μέτα πάνε τα rpg και τα platform. Γενικά γουστάρω τα games που δεν ανήκουν σε ένα μόνο είδος αλλά έχουν διάφορα στοιχειά, για αυτό ψήφησα action/adventure που είναι το πιο υβριδικό genre.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Νομίζω πως είναι δύσκολο να μαντέψετε τι ψήφισα!

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    First Person Shooters , biatches.
    (Ακολουθουν με μικρη διαφορα τα εξης : Third Person Shooters,Action/Adventures και Sport Games)

Leave a comment:

• wesker
    replied
    survival horror

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τελικα εβαλα Platform κυριως εχοντας στο μυαλο μου το Galaxy 2. Μ' αρεσει το κραμα action/adventure/platform - βλεπε Banjo Kazooie, Jak & Daxter, DK64 - αλλα που τετοια games πια...

Σκεφτηκα λιγο και τη κατηγορια WRPG λογω Fallout 3 & Skyrim αλλα δεν ειναι καθαροαιμα αυτα, με τα hardcore rpg δε τα παω καθολου καλα.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Action Adventure ΦΥΣΙΚΑ! μετα platform και μετα action και καποια fps........

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αγαπημένο είδος αυτό των platformers αλλά με απειροελάχιστη διαφορά από τα Action/Adventures. Ακολουθούν Puzzles, Arcade Racing, RPG και Adventure.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Nai oooouuuuuuuu...Τα RPG βασικά, τα βαριέμαι του θανατά, δε θέλω να παίζω games με το κομπιουτεράκι... για αυτό μου αρέσουν action/adventure με ελάχιστα στοιχεία rpg (βλέπε zelda, fable, etc)
    Γι' αυτό με τρολλάρεις, επειδή παίζω εγώ RPG? :troll:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Jrpg, Action Adventure kai Fighting games prwta, kai epeita Platform kai Adventures

Ante na valw JRPG

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    αυτο ειναι rpg:troll:
    Nai oooouuuuuuuu...Τα RPG βασικά, τα βαριέμαι του θανατά, δε θέλω να παίζω games με το κομπιουτεράκι... για αυτό μου αρέσουν action/adventure με ελάχιστα στοιχεία rpg (βλέπε zelda, fable, etc)

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Αυτό είναι Action/Adventure. :troll:

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    με ξεπαρθένιασμα από OoT

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Platform, αρχαία αγάπη από όταν έπαιξα το πρώτο μου - Adventure Island σε κιτρινοκάσσετο 1400-in-1 κλαψ λυγμ...

Δεύτερο με μικρή διαφορά, Action adventure, για τον λόγο που αναφέρθηκε, με ξεπαρθένιασμα από OoT

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    @ Ταννο

Έβαλα μόνο μάι ψήφο γιατί φανατάζομαι οι περισσότεροι θα τα διάλεγαν σχεδόν όλα.
    Υπάρχουν κάποια είδη που μ' αρέσουν, αλλά μόνο υπό συγκεκριμένες περιπτώσεις...

Αν το έβαζες πολλάπλη επιλογή, θα καταλάβαινες ποία είδη δεν tick-άρω.

Μιλώντας για No1, εγώ έχω πάντα τα RPGs ως νούμερο 1 !

Leave a comment:

Working...
X