το πηδηξαμε κι αυτο το τοπικ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Handheld Gaming
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by sub_zero View PostΟ καθενας επιλεγει αναλογα με τις προτιμησεις και τις αναγκες του. Απλα εν τελη για το μεγαλυτερο ποσοστο το ολο θεμα γυρναει για το αν θα μπορουν να παιζουν uncharted στο χεσιμο ή στο κτελ που θα ταξιδεψουν μια στο τοσο.) ή απλα εισαι gamer που θες να παιξεις κι αλλα games(μπορει απο μονο αυτο να φτανει και να περισσευει).
Υπαρχουν πολλοι λογοι για να παρεις ενα φορητο.
Comment
-
Φοβερό επιχείρημα. Δλδ. και 10 λεπτά διάρκεια μπαταρίας να έχει είναι φορητότητα.
Τότε με αυτή την λογική:
giati egw mporw na parw opoiadhpote stigmh to ps3 mou kai na paw se allo spiti na paiksw, WRISTE, FORHTOTHTA.
Telos.
Den mporeis na paikseis PS3 eksw sto parko oute gia 1 lepto, ara den yparxei forhtothta.
Ground εσυ εισαι η εξαιρεση, οχι ο κανονας. Αν καποιος θελει να ευχαριστηθει gaming θα παει σε home console. Και αυτο δεν σημαινει οτι τα φορητα ειναι για πεταμα, απλα ειναι αλλες οι δυνατοτητες τους.
Fysika kai den einai ga petama, afto lew tosh wra, einai forhtes kai exoun apokleistika games, aka einai diaforetikou typou konsoles.
Ο καθενας επιλεγει αναλογα με τις προτιμησεις και τις αναγκες του. Απλα εν τελη για το μεγαλυτερο ποσοστο το ολο θεμα γυρναει για το αν θα μπορουν να παιζουν uncharted στο χεσιμο ή στο κτελ που θα ταξιδεψουν μια στο τοσο.
O big boss vevaia volika to agnoei afto.
το πηδηξαμε κι αυτο το τοπικ."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Έλεος ρε παιδιά, στα 15-20 χρόνια που παίζω φορητά η μόνη κονσόλα με την οποία είχα πρόβλημα με τις μπαταρίες ήταν το gameboy. Αν 5 ώρες δε σας φτάνουν για ένα session έχετε πρόβλημα εθισμού, αν βαριέστε να φορτίζετε έχετε πρόβλημα οκνηρίας.
Επίσης το GBASP και το DSLite μού κρατάνε 10-15 ώρες.
Στην τελική κόψτε τα ταξίδια στην Αυστραλία και πηγαίνετε στην Αλεξανδρούπολη με αεροπλάνο.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Έλεος ρε παιδιά, στα 15-20 χρόνια που παίζω φορητά η μόνη κονσόλα με την οποία είχα πρόβλημα με τις μπαταρίες ήταν το gameboy. Αν 5 ώρες δε σας φτάνουν για ένα session έχετε πρόβλημα εθισμού, αν βαριέστε να φορτίζετε έχετε πρόβλημα οκνηρίας.
Επίσης το GBASP και το DSLite μού κρατάνε 10-15 ώρες.
Στην τελική κόψτε τα ταξίδια στην Αυστραλία και πηγαίνετε στην Αλεξανδρούπολη με αεροπλάνο."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Άστους ρε Ground,δεν καταλαβαίνουν.
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα φορητά επιτελούν άλλο σκοπό.Αυτόν του να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου για ένα μικρό χρονικό διάστημα,μέχρι να πας από το σημείο Α στο σημείο Β.Και για αυτό το σκοπό,η διάρκεια ζωής 5 ωρών είναι μια χαρά.Ντε και καλά να τελειώσεις το παιχνίδι σε μία φόρτιση.Μα είναι επιχειρήματα αυτά;
Εγώ πάντως με φορητά ασχολούμαι μόνο στο καράβι,και διάολε,στο καράβι πάντα βρίσκω μπρίζες.Επίσης σε σπίτια όταν είμαι διακοπές,διάολε και τα σπίτια έχουν μπρίζες.Επίσης στο στρατό έπαιζα,και ναι όλως περιέργως κι εκεί υπάρχουν μπρίζες.Και πλέον που δεν κάνω τίποτα από αυτά,αράζω στο κρεβάτι,παίρνω το DS και λιώνω χαλαρά.Κι αν τελειώσει η μπαταρία,σπίτι μου είμαι,δε χαλιέμαι,θα το φορτίσω και θα παίζω ταυτόχρονα.Και δεν έχετε ιδέα πόσο το ευχαριστιέμαι να παίζω με την touch screen.Ούτε δαχτυλιές ούτε τίποτα.Στην τηλεόρασή μου δεν τολμάω να το κάνω αυτό.
Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσω το ότι παίζω τίτλους που δεν υπάρχουν στις επιτραπέζιες κονσόλες.
Ορίστε λόγοι για αγορά φορητής κονσόλας.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View PostTi na kanoume prepei na kathomaste na ekshgoume kai ta aftonohta se kapoious.
δεν χαλάσαμε κανένα τοπικ απλως ανοιξαμε ουσιαστικά μια νέα συζήτηση, home gaming vs portable gaming ή κατι τέτοιο, τα ποστς μπορούνε να μεταφερθούνε σε ανάλογο τοπικ.
Comment
-
ποια αυτονόητα; αυτά που λες;ας μην ειμαστε δογματικοι"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Post
δεν χαλάσαμε κανένα τοπικ απλως ανοιξαμε ουσιαστικά μια νέα συζήτηση, home gaming vs portable gaming ή κατι τέτοιο, τα ποστς μπορούνε να μεταφερθούνε σε ανάλογο τοπικ.
Υπαρχει η αναγκη για φορητα οπως υπαρχει αναγκη και για τις κονσολες.Τα νουμερα μιλανε απο μονα τους.Δες πωλησεις ds και psp.
Αν αυτα που λες ηταν πραγματικοτητες και facts,δεν θα υπηρχαν φορητα σημερα.
Comment
-
Symfwnw me Hideo, den katalavainw giati apeileiste apo to forhto gaming, pes oti egw pistevw oti ta forhta tha antikatastisoun ta stathera kapoia stigmh, an eseis den to pistevete afto einai gnwmh sas kai gnwmh mou, den amfisvhtw thn apopsh sas edw.
VS se afta ta 2 den yphrxe pote pantws, eseis to dimoiourgeite."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Αυτό που λέει ο BB είναι γιατί κάποιος που έχει πχ ένα PS3 να πάρει και ένα PSVita.
Δεν την λέω βέβαια σε όσους το αγοράσανε απλώς φαντάζομαι αυτή είναι η απορία του και συμφωνώ με αυτή.
Η φορητοτητα ειναι πολυ σημαντικο πραγμα στις μερες μας ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι πλεον χρειαζεται ολοκληρο στησιμο μετα την αγορα οικιακης συσκευης (κονσολα- HD τηλεοραση, ηχοσυστημα κλπ) το οποιο προφανως δεν μπορει να μεταφερθει απο μερος σε μερος (οι εποχες που πηγαινες στο χωριο και εβαζες το megadrive στην 14αρα τηλεοραση της γιαγιας εχουν περασει)... Η σημασια της φορητοτητας εγκειται στο οτι το vita για παραδειγμα (ή οποια αλλη αντιστοιχη συσκευη) προσφερει on the go και ανα πασα στιγμη πραγματα που οικιακες κονσολες θελουν ολοκληρο εξοπλισμο προκειμενου να δωσουν (σε αντιστοιχη ποιοτητα). Μαζευει τις λειτουργιες πολλων συσκευων σε μια που μαλιστα χωραει στην παλαμη σου (δεν εχει σημασια αν εισαι σπιτι ή στο δρομο κλπ).
Οσο για το θεμα αυτονομιας, θα πω και εγω οτι με το psp ποτε δεν ειχα προβλημα, επιπλεον αυτο με τις 15 ωρες φορτηση δεν ισχυει σε καμια περιπτωση...
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View PostSymfwnw me Hideo, den katalavainw giati apeileiste apo to forhto gaming, pes oti egw pistevw oti ta forhta tha antikatastisoun ta stathera kapoia stigmh, an eseis den to pistevete afto einai gnwmh sas kai gnwmh mou, den amfisvhtw thn apopsh sas edw.
VS se afta ta 2 den yphrxe pote pantws, eseis to dimoiourgeite.
Δηλαδή αν εσύ από αυτά που έγραψα νομίζεις ότι απειλούμαι από τις φορητές κονσόλες τότε τι να πω.. Να λοιπόν που έγινα και fanboy των home consoles.
Τώρα τα αυτονόητα δεν τα καταλαβαίνεις εσύ και όχι εμείς. Άντε να πούμε σε κάθε thread έχουμε τον GZ να μας την λέει.
Για σένα φορητότητα είναι να παίζεις χωρίς καλώδια έστω και λίγο, για μένα είναι να μην ανησυχείς για τα καλώδια όλη την ώρα. Και κάτι λογικές ''όσοι δεν το φορτίζουν κάθε μέρα είναι θέμα οκνηρίας'' εντάξει τι να πω.
Comment
-
Τώρα τα αυτονόητα δεν τα καταλαβαίνεις εσύ και όχι εμείς. Άντε να πούμε σε κάθε thread έχουμε τον GZ να μας την λέει.
Eksalou kai esy den prospathises na mou thn peis? Giati vgazeis ton eafto sou apeksw?
Epimeneis akomh dhladh pws otidipote me bataria me aftonomia ligotero apo 15 wres den kanei to mhxanhma "forhto"?
Ti na sou pw...
Για σένα φορητότητα είναι να παίζεις χωρίς καλώδια έστω και λίγο, για μένα είναι να μην ανησυχείς για τα καλώδια όλη την ώρα. Και κάτι λογικές ''όσοι δεν το φορτίζουν κάθε μέρα είναι θέμα οκνηρίας'' εντάξει τι να πω
Enweitai oti me thn forhtothta den anyshxeis gia kalwdia olh thn wra, afto einai apo ta aftonohta pou legame prin."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Originally posted by Ground_zeroAma se kathe thread leei o kathenas akyra pragmata, aftos pou ton diorthwnei tou thn leei?
Epimeneis akomh dhladh pws otidipote me bataria me aftonomia ligotero apo 15 wres den einai "forhto"?
Ti na sou pw...
Den einai ligo to eipame kai poio panw afto.
Enweitai oti me thn forhtothta den anyshxeis gia kalwdia olh thn wra, afto einai apo ta aftonohta pou legame prin.
Και ποιος σου λέει δλδ. ότι αυτά που λέω εγώ και ο BB είναι άκυρα και όχι αυτά που λες εσύ; Δηλαδή η άποψη σου είναι σωστή και η δικιά μου λάθος; Και μετά περιμένεις να μιλήσει κανείς στα σοβαρά μαζί σου;
Ναι εξακολουθώ να πιστεύω ότι φορητά με 4 ώρες διάρκεια μπαταρίας δεν είναι φορητά. Κυριολεκτικά είναι, πρακτικά δεν είναι. Άποψη μου είναι εσύ τι ζόρι τραβάς που θα μου πεις κι όλας ότι δεν καταλαβαίνω τα αυτονόητα;
Πάρε και ένα αυτονόητο. Και το Game Gear φορητό ήταν και όλοι με τον μετασχηματιστή παίζανε.
edit: Εγώ δεν στην είπα. Εσύ μου λες ότι μου εξηγείς τα αυτονόητα.
Comment
-
Και ποιος σου λέει δλδ. ότι αυτά που λέω εγώ και ο BB είναι άκυρα και όχι αυτά που λες εσύ; Δηλαδή η άποψη σου είναι σωστή και η δικιά μου λάθος; Και μετά περιμένεις να μιλήσει κανείς στα σοβαρά μαζί σου;
Epipleon oi forhtes konsoles exoun kai dikous tous exclusive titlous, oxi mono ports, kati to opoio einai epishs gegonos kai oxi apopsh.
Telos to oti aftoi pou exoun forhtes paixnidomhxanes theloun na paiksoun paixnidia ypshlhs poiothtas sta forhta tous kai oxi mono fidaki opws nomizei o Big Boss einai gegonos.
Afta einai ta merh sta opoia diafwnoume kai kanena apo afta den einai thema apopshs.
Ναι εξακολουθώ να πιστεύω ότι φορητά με 4 ώρες διάρκεια μπαταρίας δεν είναι φορητά. Κυριολεκτικά είναι, πρακτικά δεν είναι. Άποψη μου είναι εσύ τι ζόρι τραβάς που θα μου πεις κι όλας ότι δεν καταλαβαίνω τα αυτονόητα;
Πάρε και ένα αυτονόητο. Και το Game Gear φορητό ήταν και όλοι με τον μετασχηματιστή παίζανε.
Εγώ δεν στην είπα. Εσύ μου λες ότι μου εξηγείς τα αυτονόητα.
EDIT: Entaksei paradexomai oti ama den exeis asxolithei me forhta mporei na mhn einai aftonohta gia sena, alla den xreiazetai na tsadizesai ama den ksereis."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment