Announcement

Collapse
No announcement yet.

Handheld Gaming

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Καμια σχέση altair αυτά που λες με αυτά που είπα εγώ.

Εγώ δεν βρίσκω κανέναν λογο να αγοράσω μια φορητή κονσόλα η οποία ουσιαστικά αυτή την περίοδο έχει ελάχιστα games τα οποία ήδη υπάρχουν στην επιτράπεζια κονσόλα, uncharted στο ps3 άντε uncharted και στο psv, wipeout στο ps3 wipeout και στο psv, killzone στο ps3 killzone και στο psv και ου το καθεξής, ε συγγνώμη εγώ μια φορητή κονσόλα που έχει τιμή 250 ευρώ δεν θα την πάρω για να παιζω games των οποίων το gameplay υπάρχει ήδη στο ps3, καλύτερα να πάρω ακόμη και wii που λέει ο λογος. Αλλά φαινεται πως η sony αντι να φτιάξει κάτι νέο με gameplay που να ταιριάζει καλύτερα στην φύση της φορητής κονσόλας επιλέγει την εύκολη λύση της αρπαχτής και ουσιαστικά πάλι κάνει αυτό που επι το πλείστον έκανε και στο psp, franchise επιτραπέζιας κονσόλας τα μεταφέρει στην φορητή. Αυτό κάνει προς το παρόν, δεν αποκλείω αυτή η τακτική να αλλάξει στην συνέχεια.

Επίσης πολλές φορές εδώ μέσα λέμε "τι να τις κάνουμε τις νέες επιτράπεζιες κονσόλες, εδώ έχουμε τόσα games ακόμη να παιξουμε σε ps3/xbox 360" ε αυτό δεν ισχύει και για το psvita απο την στιγμή μάλιστα που δεν έχει να προσφέρει κάποιο game που δεν υπάρχει στο ps3;;

ο καθένας έχει δικαίωμα να αγοράζει οτι θέλει αλλά και ο καθένας έχει δικαιωμα να λέει την γνώμη του και να ασκεί κριτική πάνω σε προιόντα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Με το σκεπτικό σου BigBoss γιατί κάποιος να πάρει μια κονσόλα να παίξει Fifa και να μην πάει έξω σε μια αλάνα να κλωτσήσει το τόπι;Γιατί να μπω στο ίντερνετ να ψάξω κάτι,αντί να πάω στη βιβλιοθήκη;Ακραία παραδείγματα αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως με κάθε νέο προϊόν δημιουργούνται νέες ανάγκες που μέχρι πρότινος δεν τις είχαμε.Το αν θα τις ασπαστούμε ή όχι είναι καθαρά θέμα επιλογής.Και μένα τα tablets μου φαίνονται άχρηστα/αχρείαστα,αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να απασχολεί τον άλλον που το γουστάρει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γιατι θελει ρε bigboss, τι γιατι; Και το ¨κατα πολλους¨ στην περιπτωση του iPad τι σημαινει; Ας μιλησουν αυτοι που το χρησιμοποιουν και τους χρειαζεται, οχι αυτοι που τους ειναι αδιαφορο.

Leave a comment:

• BigBOSS
    started a topic Handheld Gaming

Handheld Gaming

κατά πάρα πολλούς το ipad ειναι απο τις μεγαλύτερες apple πατάτες ever που πήραν ως επι το πλείστον οι κολλημένοι με την apple η οποία τιμολογεί τα προιόντα της με τιμές σαν να ήταν χρυσός. Όπως και να χει ο ίδιος αρνητισμός σίγουρα δεν υπήρχε για το iphone το οποίο είναι εξαίσιο αλλά δεν δίνω 400 ευρώ για ένα ξύπνιο κινητο τηλέφωνο (τιμές apple).

όσο για το psvita δεν καταλαβαίνω γιατι να δώσει κάποιος 250 ευρώ για να πάρει μια φορητή κονσόλα με ελάχιστα games το gameplay των οποίων υπάρχει ήδη στο ps3, uncharted, wipeout, rayman, fifa;;να σερφάρεις στο ιντερνετ;;(!!) συγγνωμη αλλά έλεος. H sony φαίνεται πως κάνει πάνω κάτω τα ίδια που εκανε και με το psp.
Working...
X