Announcement

Collapse
No announcement yet.

Handheld Gaming

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Brainless ειναι το topic μαλλον και οχι οι early adopters, οποτε λουκετο για λιγο μπας και αναλογιστειτε τι γραφετε και η συνεχεια στο επομενο επεισοδιο.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Άλλο οι multiplayer σειρές που μπορεί να είναι πορωμένος κανείς και γι'αυτό παίρνει τις συνέχειές τους απλά για να πάει στο επόμενο στάδιο.Τεσπά ακόμα είναι αρχή για το Vita και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαστε πιο επιοικείς με αυτό απ΄ότι ήμασταν με το 3ds στο ξεκίνημά του.Πάνω κάτω στην ίδια μετριότητα είναι(άντε λίγο παραπάνω λόγω uncharted).Στην πορεία θα φανεί το τι αξίζει.Πάντως το early adopting πραγματικά σε αυτή την περίπτωση(όπως και για το 3ds στο ξεκίνημά του) είναι εντελώς brainless(εκτός αν έχεις αρκετά για ξόδεμα που εκεί πραγματικά δεν τους κατηγορώ γιατί δεν υπάρχει λόγος).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μας δουλεύεις έτσι;Πήρες 3ds για το Mario Kart που λίγο πολύ το έχεις ξαναδεί σε snes,gba,gc,ds,wii.FFS δηλαδή.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Fanboy δεν είμαι.Το uncharted λίγο πολύ το έχουμε-έχετε δει στο ps3.Για τα άλλα που αναφέρεις δεν ξέρω και δεν ξέρω την ποιότητά τους ώστε να κάτσει κάποιος να πάρει psvita και να σκάσει τόσα λεφτά μόνο γι'αυτά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σοβαρά;Και νόμιζα ότι δεν είσαι fanboy πια.Κρίμα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ακριβώς...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ο παιχτης νομιζει οτι τα launch line ups των vita και 3ds ειναι ισαξια, τι ψαχνεις;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Εδώ συμφωνώ με BigBOSS απόλυτα.Οι τιμές των apple προιόντων είναι εξωφρενικά μεγάλες και η τιμή του vita δεν δικαιολογεί την early adopting αγορά του.Τα games είναι φτωχά ως επί το πλείστον και κάποιος που έχει ps3 δεν βρίσκω το λόγο να δώσει άλλα 300e για να πάρει τα ίδια games.Κοινώς ή περιμένεις να πέσει η τιμή ή το παίρνεις όταν βγουν αποκλειστικά games για την κονσόλα.
    Uncharted Golden Abyss,Escape Plan,Shinobido 2,Army Corps of Hell...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εδώ συμφωνώ με BigBOSS απόλυτα.Οι τιμές των apple προιόντων είναι εξωφρενικά μεγάλες και η τιμή του vita δεν δικαιολογεί την early adopting αγορά του.Τα games είναι φτωχά ως επί το πλείστον και κάποιος που έχει ps3 δεν βρίσκω το λόγο να δώσει άλλα 300e για να πάρει τα ίδια games.Κοινώς ή περιμένεις να πέσει η τιμή ή το παίρνεις όταν βγουν αποκλειστικά games για την κονσόλα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ryu διαφωνώ.Το Dragon Sword μου άρεσε πιο πολύ από το κανονικό NG.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Re Big Boss malliase to stoma mas na leei pws to PSP den fortizei gia 15 wres alla entaksei ti na pw.... BAOK!

βάζω στοιχημα πως απο την συντριπτική πλειοψηφεία αυτό γίνεται έχοντας συνδεδεμένο το psp ή psv με ενα καλώδιο στην πριζα, για να μη χρειάζεται φορτισμα καθε λιγο.
    Pws tha apodeikseis an exeis dikio, h oxi?
    To pws tha epaizes esy den allazei oute to oti h konsola paramenei forhth, oute to pws paizei o kathenas me afthn.

συγκινητική διαπίστωση, GZ εννοείται πως εδώ οτι γράφετε πρώτα εκφράζει αυτόν που το γράφει, τι πάει να πει "δεν έγραψα κατά την αποψή μου;"
    An afto "ennoeitai" tote mhn ksanadiavasw tipote sxolia tou typou "o GZ thelei na mas thn pei" h "einai apolytos".

Επίσης GZ δεν κατέχεις την απόλυτη αλήθεια αλλά αυτή βρίσκεται κάπου στη μέση όπως πάντα.
    H alhtheia einai oti panta tha yparxoun logoi na pareis mia forhth konsola.
    Eite kapoioi tous dexontai eite oxi.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Και γω είμαι υπέρ της κονσολάρας. Εννοείται παιχνίδια όπως ο raymanos, uncharted, wipeout τα βάζεις στις κονσόλες και τα χαίρεσαι στο μέγιστο. Όμως υπάρχουν games που βγαίνουν μόνο για portables και χρησιμοποιούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους (οθόνη αφής, γυροσκόπιο, stereoscopy χωρίς πολλά έξοδα κ.ά.). Εκεί μπορεί να δεις κάτι πιο ξεχωριστό από αυτό που βλέπεις στις κονσόλες, όχι βέβαια σε θέμα γραφικών, γιατί "οι μεγάλοι" είναι πάντα πιο μπροστά.

Εγώ π.χ. έχω dsάκι, να βάλω να παίξω εκεί π.χ. ninja gaiden δεν έχει και τόσο νόημα, βάζω το 1 στην xboxάρα και γίνεται πανικός. ΟΚ, βασικά το έχω παίξει στο ds αλλά η εμπειρία προφανώς ήταν χλυαρή. Στο dsάκι προσπαθώ να παίζω games που μπορεί να σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό ή είναι αποκλειστικά και βλέπω ότι μ' αρέσουν, ή και τα 2, όπως το ghost trick.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    παιδιά λέγοντας home gaming vs handled πάνω στην βιασύνη μου προφανώς και δεν εννούσα πως υπάρχει κοντρα μεταξύ των δύο ούτε βέβαια θεωρώ πως το ένα θα εξαλείψει το άλλο, συγκεκριμένα το handled gaming θα εξαφανήσει το home όπως υποστηρίζει ο GZ. Hideo αν προσεξες έγραψα αυτό

Originally posted by BigBOSS View Post
    Μα αν κατάλαβες δεν υποστηρίζω πως τα φορητά δεν πρέπει να υπάρχουν ή η ύπαρξη του ενός αναιρεί την ύπαρξη του άλλου. Και τα δύο χρειάζονται γιατί φτιάχνονται για συγκεκριμένους λόγους. Εγω προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιoν σοβαρό pc gamer που να έχει ως gaming σύστημα ένα laptop ούτε κάποιον που για τον xψ λόγο χρειάζεται και ένα λάπτοπ και δεν το έχει ή δεν σχεδιάζει να το αποκτήσει. Και για τα δύο υπάρχει λογος ύπαρξης
    ε τι άλλο να γράψω δηλαδή;

ούτε ο enpsty ή sub zero ειπαν πως δεν υπάρχει λογος ύπαρξης φορητών, δηλαδή αν ειναι δυνατόν ας ριχνεται και καμιά ματιά στα γραφόμενα των άλλων και μην παρεξηγειται το παραμικρό. Εγώ απλώς υποστηρίζω πως ακόμη δεν βλέπω τον λογο για να πάρω ή να πάρει κάποιος psv, πως το handled δεν προκειται να αφανίσει το home gaming και τρίτον συμφώνησα με τον enpsty σχετικά με την μικρή αυτονομία των πέντε ώρων λειτουργίας μακριά απο την πρίζα και των τριπλάσιων ωρών με την βοήθεια της πριζας.

Originally posted by Enpsty View Post
    Το να πάρω μία φορητή κονσόλα για να παίζω στο σπίτι
    βάζω στοιχημα πως απο την συντριπτική πλειοψηφεία αυτό γίνεται έχοντας συνδεδεμένο το psp ή psv με ενα καλώδιο στην πριζα, για να μη χρειάζεται φορτισμα καθε λιγο.

Originally posted by Ground_zero View Post
    1: O Tropos pou to les einai apolytos, den eida pouthena na les "kata thn apopsh mou".
    συγκινητική διαπίστωση, GZ εννοείται πως εδώ οτι γράφετε πρώτα εκφράζει αυτόν που το γράφει, τι πάει να πει "δεν έγραψα κατά την αποψή μου;"

Επίσης GZ δεν κατέχεις την απόλυτη αλήθεια αλλά αυτή βρίσκεται κάπου στη μέση όπως πάντα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Αφού αυτά που γράφω τα γράφω εγώ είναι αυτομάτως άποψη μου. Αυτονόητο όπως θα έλεγες κι εσύ.
    Ara perne afta pou grafw ws apopsh mou kai mhn mou les oti ginomai apolytos.

Μόνο που αυτά που γράφω 2 σελίδες τώρα δεν έχουν σχέση με αυτό που λες. Κοινώς δεν κατάλαβες τίποτα απ'όσα λέω και όσα έχεις γράψει είναι άκυρα.
    Egw mono apantisa se oti egrapses, an enwouses alla as egrafes afta pou enwouses.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Αφού αυτά που γράφω τα γράφω εγώ είναι αυτομάτως άποψη μου. Αυτονόητο όπως θα έλεγες κι εσύ.

Originally posted by Ground_zero View Post
    1
    - Egw paizw 20 wres thn hmera kai gia mena 5 wres forhothta isoutai me katholou forhtothta giati den mou ftanei me tipote gia na termatisw to Final fantasy me mia fortish.

Μόνο που αυτά που γράφω 2 σελίδες τώρα δεν έχουν σχέση με αυτό που λες. Κοινώς δεν κατάλαβες τίποτα απ'όσα λέω και όσα έχεις γράψει είναι άκυρα.

Leave a comment:

Working...
X