Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mods και trainers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mods και trainers

median XL omega για diablo 2 παιξε απλα

ξεχαστε οτι ξερατε για το diablo 2 LOD μετα απο αυτο το mod

και αυτο το trailer ειναι 4 χρονια πριν φανταστειτε που εχει φτασει τωρα

completely new skills new builds new challenges best mod ever

Έκοβα το κεφάλι μου πως υπήρχε κάοπτε αντίστοιχο θέμα αλλά δεν το βρήκα πουθενά. Τέλος πάντων, άνοιξα ένα dedicated thread για mods, trainers και γενικά οτιδήποτε community add on υπάρχει για οποιοδήποτε παιχνίδι.

Επίσης, Vaynard είχες ποστάρει αντίστοιχα mods για το Diablo 1 κάπου, αν μπορείς στείλε μου με ΠΜ ένα λινκ γιατί δε θυμάμαι καθόλου πού είναι.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ωραίο θέμα παιδιά.

Θα 'ηταν καλό να παρατεθούν τα mods hell για το diablo 1 και τα mods για την αυξημένη δυσκολία για το baldurs gate 2.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

το map editor (TEd) για το Shogun 2. Kάποιος μπορεί να φτιάξει πεδία μαχών για τις real time μαχες τοσο για το single player campaing όσο και για MP μάχες. Αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει. Προβλέπεται τρομερή δουλεία απο το community.

επισης ενα mod που προσθέτει ξιφολόγχες στα τουφέκια (ιστορικά σωστό) των στρατιωτών στο Fall of the Samurai.

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Mod του Crysis γίνεται κανονικό παιχνίδι
          To CryZone: Sector 23 ξεκίνησε ως ένα ταπεινό mod του Crysis και μόλις πρόσφατα έκανε τη μετάβαση σε ολοκληρωμένο τίτλο, όπως ανακοίνωσε το στούντιο ανάπτυξης Owl Game Studio. Πρόκειται για ένα "σκοτεινό" FPS, που δημιουργήθηκε με την CryEngine3 και δανείζεται πολλά στοιχεία από το σενάριο της σειράς S.T.A.L.K.Ε.R.
          To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει δωρεάν. Μερικές εικόνες μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενώ το επίσημο site του CryZone: Sector 23 θα το βρείτε εδώ.
          http://www.gameover.gr/news/Mod-%CF%84%CE%BF%CF%85-Crysis-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9.1 9722.html

Comment

το πολυανομενομενο Black Mesa (Half Life δημιουργημένο με την νεοτερη έκδοση της Source engine), θα είναι δωρεάν.

είπαν πως αν χτυπούσε η σχετική σελιδα στο facebook τα 20000 likes θα έδειχναν νέες εικονες

δειτε καταπληκτικη δουλειά

Comment

Comment

είναι φτιαγμένο με τις ευλογιες της Valve, αν ήταν καμια ΕΑ θα το πουλούσε

Comment

Originally posted by Deus View Post
                  Θα 'ηταν καλό να παρατεθούν τα mods hell για το diablo 1 και τα mods για την αυξημένη δυσκολία για το baldurs gate 2.
                  Νάτα!

Είναι τα Tactics και Ascension mods, ενώ χρησιμοποίησα και το Solaufein mod. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

Και εδώ είναι και το Hell mod.

The Hell is concentrated on getting rid of all the initial bugs of Diablo 1, it raises challenge, gives much more variety (monsters, items, spells, boss monsters, unique items, item & environment colors), improves overall difficulty balance of the game...

Ας βάλω και το Complete Rebalance Mod για το Witcher 1.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

ramparter - saint - Xeno(?)

Για να μαζευεστε σιγα σιγα, μεχρι και botmatch βαλανε

Comment

Off topic posts διεγράφησαν για να αποφευχθούν και τα χειρότερα.

Επιστροφή στην κανονική ροή του προγράμματος.

Comment

ραουρ !

Comment

black mesa source στο steam greenlight

ΨΗΦΙΣΤΕ "YES" ΟΛΟΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Κρίμα που χρειάζεται account για να ψηφίσεις...
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Αύριο κυκλοφορεί το Black Mesa και απευθείας μέσω steam

Black Mesa is a re-envisioning video game of the classic science fiction first person shooter, Half-Life.

Comment

Working...
                              X