Εnpsty όταν λέω ότι το ζελντα απογοήτευσε δεν εννοώ ότι δεν έιναι καλό παιχνίδι.Ίσα ίσα ,από όσο έπαιξε μου άρεσε πάρα πολύ.Απλά έχει περάσει ενεπιστρεπτί η εποχή που κυκλοφορούσε ζελντα και κατέρρεε το σύμπαν.Τώρα τα ζέλντα έιναι απλώς πολύ καλά παιχνίδια,όχι το επόμενο θαύμα της βιομηχανίας που ήταν κάποτε.Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσεις ΚΑΙ εσύ παίκτη.Είναι γεγονός.Όπως γεγονός ειναι το ότι η νιντεντο έχει σταματήσει να μας δίνει φρέσκα παιχνίδια.
Τέλος θα πρωτοτυπήσω παγκοσμίως υποστηρίζοντας πως το γουι ΕΧΕΙ καλά παιχνίδια.Απλά είναι πολύ πολύ λογότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Το γουιγιου μου αρέσει πολύ σαν μηχάνημα αλλά αν δεν δω killer τιτλους απο third party (αφού την νιντεντο δεν την εμπιστεύομαι) δεν αγοράζω.Το ότι δεν θα είναι τόσο ισχυρό μπορώ να το προσπεράσω,την έλλειψη τίτλων όχι.
Τέλος θα πρωτοτυπήσω παγκοσμίως υποστηρίζοντας πως το γουι ΕΧΕΙ καλά παιχνίδια.Απλά είναι πολύ πολύ λογότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Το γουιγιου μου αρέσει πολύ σαν μηχάνημα αλλά αν δεν δω killer τιτλους απο third party (αφού την νιντεντο δεν την εμπιστεύομαι) δεν αγοράζω.Το ότι δεν θα είναι τόσο ισχυρό μπορώ να το προσπεράσω,την έλλειψη τίτλων όχι.
Comment