Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εnpsty όταν λέω ότι το ζελντα απογοήτευσε δεν εννοώ ότι δεν έιναι καλό παιχνίδι.Ίσα ίσα ,από όσο έπαιξε μου άρεσε πάρα πολύ.Απλά έχει περάσει ενεπιστρεπτί η εποχή που κυκλοφορούσε ζελντα και κατέρρεε το σύμπαν.Τώρα τα ζέλντα έιναι απλώς πολύ καλά παιχνίδια,όχι το επόμενο θαύμα της βιομηχανίας που ήταν κάποτε.Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσεις ΚΑΙ εσύ παίκτη.Είναι γεγονός.Όπως γεγονός ειναι το ότι η νιντεντο έχει σταματήσει να μας δίνει φρέσκα παιχνίδια.

Τέλος θα πρωτοτυπήσω παγκοσμίως υποστηρίζοντας πως το γουι ΕΧΕΙ καλά παιχνίδια.Απλά είναι πολύ πολύ λογότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το γουιγιου μου αρέσει πολύ σαν μηχάνημα αλλά αν δεν δω killer τιτλους απο third party (αφού την νιντεντο δεν την εμπιστεύομαι) δεν αγοράζω.Το ότι δεν θα είναι τόσο ισχυρό μπορώ να το προσπεράσω,την έλλειψη τίτλων όχι.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

@Enspty έχεις γερό κόλλημα με το ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα για το SS, έτσι;

Η Ν ρε παιδιά στοχεύει εδώ και πολλά χρόνια σε διαφορετικό κοινό. Κάτι το DS, κάτι το Wii και τα motion controls, κάτι το Wii U τώρα και η όλη ιδέα με το game pad (που καλό είναι να την κρίνουμε στο μέλλον)... Το να τη βάζουμε στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες εταιρείες είναι μάλλον άδικο. Αν μη τι άλλο, δίνει έναν προσανατολισμό στα μηχανήματά της που είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Για μένα το 3DS είναι αυτό που δεν έχει λόγο ύπαρξης, όντας μία συσκευή με άχρηστο hardware, gimmick ιδιαιτερότητα και μέτριο design. Το Wii U έχει φοβερό potential με το game pad, αρκεί να υπάρξει ενδιαφέρον από καλούς developers.

Comment

Originally posted by Evans View Post
        @Enspty έχεις γερό κόλλημα με το ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα για το SS, έτσι;
        Έχω, έχω το παραδέχομαι.
        Σόρρυ κι όλας αν ήμουν απότομος.

Να πω και κάτι on topic, κάπου διάβασα μια φήμη ότι η Retro αναπτύσει το νεό Starfox. Δεν μου ακούγεται απίθανο. Ούτως ή άλλως υπήρχαν κάτι κουλές φήμες και για Starfox/Metroid crossover το θυμάστε;
        Η αλήθεια είναι ότι η Nin ξέχασε πολλές σειρές στο Wii. Ούτε Waverace, ούτε F-Zero, ούτε Starfox.

Comment

Originally posted by Evans View Post
          Η Ν ρε παιδιά στοχεύει εδώ και πολλά χρόνια σε διαφορετικό κοινό.
          Αυτό είναι κάτι που πολλοί είτε δυσκολεύονται να το καταλάβουν, είτε απλά δε μπορούν να το χωνέψουν. Η Nintendo δεν απευθύνεται πια στο Gamers Odyssey και στο NeoGAF, απευθύνεται αλλού και, ακριβώς επειδή απευθύνεται αλλού, προσαρμόζει τόσο το hardware της, όσο και το software της, βάσει του δημογραφικού που αποτελεί προτεραιότητά της. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Πάντως, αν και θεωρώ ότι το σχόλιο του Sub Zero έχει βάση, νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως εξελιχθούν τα πράγματα για τη "μοντέρνα" Nintendo σε αυτή τη γενιά. Το 2006, έχοντας ήδη δημιουργήσει τις βάσεις με το DS, η Nintendo έκανε τη στροφή στις home consoles και, παίζοντας μόνη της ουσιαστικά, σάρωσε. Η αγορά του 2012 όμως δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του 2006.

Για να δούμε λοιπόν πως θα τα πάει το Wii U τώρα που, σε αντίθεση με τα motion controls του Wii, δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχου βεληνεκούς novelty πίσω από τη κονσόλα, ενώ φυσικά θα βγει σε μια αγορά όπου το κοινό του Wii έχει πλέον άπειρες διαθέσιμες επιλογές. Επιλογές που ξεκινάνε από το δωρεάν browser games και τελειώνουν στα εκατομμύρια παιχνίδια των 0.99€ σε Android και iOS.

Originally posted by Enpsty View Post
          Έχω, έχω το παραδέχομαι.
          Γιατί;
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Originally posted by Loggo View Post
            Γιατί;
            Για 3 λόγους. Ο πρώτος είναι όπως έχω πει ότι να περιμένουμε από κάθε νέο Zelda να φέρει τα πάνω-κάτω είναι κάτι άτοπο. Τα OOT, MM έμειναν στην ιστορία γιατί κυκλοφόρησαν όταν κυκλοφόρησαν, πλέον παιχνίδι που να φέρνει τα πάνω-κάτω στον τομέα του gameplay δεν νομίζω να ξαναυπάρξει να πω την αλήθεια (εμένα δεν μου έρχεται κανένα). Ούτως ή άλλως ακόμα και το SS κατάφερε να φέρει κάτι το νέο τα motion controls να λειτουργούν όχι ως gimmick αλλά για να βελτιώσουν την εμπειρία.
            2) Γιατί όπως αποδείχθηκε το Wii ήταν ένα ps2 που σημάινει ότι το SS θα πρέπει να κριθεί και με βάση το hardware που αναπτύχθηκε
            3)Γιατί όσο και να λέμε τα Zelda ξεπερασμένα είναι αλήθεια ότι πλέον big budgets zelda clones απλώς δεν υπάρχουν. Το τρίπτυχο action/adventure/puzzle δεν το προσφέρει κάνενα game πλέον, μόνο τα sandbox πλησιάζουν αλλά κεί απουσιάζουν οι γρίφοι, οπότε το zelda μπορεί να μοιάζει σαν απολίθωμα, αλλά οι εναλλακτικές προς σύγκριση απουσιάζουν.

Comment

Darksiders....:fsss:
              Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                Darksiders 2....:fsss:
                FIXED

Comment

πλέον παιχνίδι που να φέρνει τα πάνω-κάτω στον τομέα του gameplay δεν νομίζω να ξαναυπάρξει να πω την αλήθεια (εμένα δεν μου έρχεται κανένα)
                  και αυτό είναι δικαιολογία όταν άλλα action/adventure/rpgs έχουν επικό soundtrack, επιβλητικά τοπία και απίστευτα ζωντανούς κόσμους, το Zelda να συνεχίζει να τη βγάζει με midi και "τουτ, τουτ,μπλιιιιιιπ" και το overworld να θυμίζει beta testing του 3dsmax?
                  (ω μην ακούσω το παραμυθι περι "διαλογοι δεν πρεπει να υπαρχουν για να μη μιλαει ο link και χανεται το μυστηριο" SCREW ME, ουτε στα rpgs της Bethesda μιλαει ο χαρακτήρας αλλά μια χαρά γαμιστερή ατμόσφαιρα έχουν (100πλάσια καλύτερη από τα σύγχρονα zelda) και ξεκουναν τον κώλο τους μάλιστα και προσλαμβανουν και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤΙΑΝΟΥΣ / ΣΕΞΠΗΡΙΚΟΥΣ ηθοποιούς για καλύτερο και πιο πιστευτό αποτέλεσμα (patrick stewart, sen bean)
                  Aς μην "ξαναορίζουν" το genre, τουλαχιστον ας ακολουθούν τον καιρό τους, και να μη θυμίζουν 1998 με -οχι και οσο χρειάζεται- καλύτερα γραφικά. Όλα τα άλλα μου φαίνονται δικαιολογίες για να κόψουν χρήματα από παντού και να στον ακουμπήσουν κανονικά

Αν μη τι άλλο το ICO και το SotC βγήκαν σε hardware σαν του Wii...

Το τρίπτυχο action/adventure/puzzle δεν το προσφέρει κάνενα game πλέον, μόνο τα sandbox πλησιάζουν αλλά κεί απουσιάζουν οι γρίφοι,
                  Batman AA, AC. Assassin's Creed 2/B/R ... Και απίστευτη ατμόσφαιρα, και απίστευτη μουσική, πολύ καλοί διάλογοι, και "dungeons" με γρίφους (εσωτερικοί χώροι όπως εκκλησίες κλπ ή Subject# puzzles)
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ε τώρα μην συγκρίνουμε τα αυγά με τα πορτοκάλια...
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by Altair View Post
                      Darksiders....:fsss:
                      Ούτε καν. Αυτά άκουγα και το δοκίμασα. Που την είδατε την ομοιότητα με τα zelda δεν καταλαβαίνω. Επειδή έχει έναν zelda-like γρίφο κάπου στην μέση του παιχνιδίού;

και αυτό είναι δικαιολογία όταν άλλα action/adventure/rpgs έχουν επικό soundtrack, επιβλητικά τοπία και απίστευτα ζωντανούς κόσμους, το Zelda να συνεχίζει να τη βγάζει με midi και "τουτ, τουτ,μπλιιιιιιπ" και το overworld να θυμίζει beta testing του 3dsmax?
                      (ω μην ακούσω το παραμυθι περι "διαλογοι δεν πρεπει να υπαρχουν για να μη μιλαει ο link και χανεται το μυστηριο" SCREW ME, ουτε στα rpgs της Bethesda μιλαει ο χαρακτήρας αλλά μια χαρά γαμιστερή ατμόσφαιρα έχουν (100πλάσια καλύτερη από τα σύγχρονα zelda) και ξεκουναν τον κώλο τους μάλιστα και προσλαμβανουν και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤΙΑΝΟΥΣ / ΣΕΞΠΗΡΙΚΟΥΣ ηθοποιούς για καλύτερο και πιο πιστευτό αποτέλεσμα (patrick stewart, sen bean)
                      Aς μην "ξαναορίζουν" το genre, τουλαχιστον ας ακολουθούν τον καιρό τους, και να μη θυμίζουν 1998 με -οχι και οσο χρειάζεται- καλύτερα γραφικά. Όλα τα άλλα μου φαίνονται δικαιολογίες για να κόψουν χρήματα από παντού και να στον ακουμπήσουν κανονικά

Αν μη τι άλλο το ICO και το SotC βγήκαν σε hardware σαν του Wii...
                      Όχι δεν είναι δικαιολογία, είπα εγώ ότι είναι; Και το θέμα του zelda είναι η παραγώγη ή το στάσιμο gameplay; Γιατί και όσα παιχνίδια ανέφερες μπορεί να είναι παιχνιδάρες και υπερπαραγωγές αλλά την επανάσταση δεν την φέρνουν. Εδώ τα AC έχουν φτάσει στο τέλμα (5 σε ελάχιστα χρόνια γαρ) οπότε στα λόγια μου έρχεσαι. (sorry altair )

Και θύμισε μου ποιο τόμεα ακριβώς τα ICO/SOC είναι ανώτερα τεχνικά από τα 2 τελευταία Zelda;
                      Ααα και πρώτα πάιξτο SS και μετά κριτική.

Comment

Το SS πέτυχε αρκετά πράγματα αλλά έμεινε πίσω σε άλλα τόσα.Εγώ το καταευχαριστήθηκα πάντως και το τοποθετώ άνετα πολύ πιο πάνω απ'το twilight.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

ορίστε μια ωραία σύγκριση, κοιτάτε τι ξέπλυμα είναι το wiiu!

Comment

Ε δεν ειναι και τεραστια η διαφορα,στις περισσοτερες περιπτωσεις εγω δεν ειδα καν διαφορα.Η εμφανης διαφορα ηταν στο νερο.Με το frame rate τι παιζει?

Comment

Με κάλυψε ο Σομάρι περί AC.Επίσης όποιος δεν έχει ασχοληθεί με τη σειρά ας μη μιλάει.Το 3 μάλιστα προχωράει πολλά βήματα μπροστά τη σειρά.Αλλά οκ,άσχετοι gonna troll.
                              Carpe diem

Comment

Αφηστε τον Luffy ρε, τρολλαρει.

Τωρα για αυτο που λετε περι κοινου της Nintendo, σιγουρα ισχυει αλλα στο τελος ο λογος αγορας μιας κονσολας ειναι το software. Οποτε αν στο Wii U υπαρξουν καποιοι τιτλοι που θελω ντε και καλα να τους παιξω, εναι μαλλον θα το αγορασω.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X