Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλά μην το παίρνεις προσωπικά, απλά από αυτά που λέτε αυτό μου δίνετε να καταλάβω. Δηλαδή με το "είναι πααααααρα πολλά αυτά που παίζουν σε κονσόλες," κάτι που υπονοεί ότι στους υπολογιστές δεν υπάρχουν τόσες επιλογές (ενώ υπάρχουν πολύ περισσότερες εκ των πραγμάτων) τι περιμένεις να πω;

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε οπότε εγώ τουλάχιστον σταματάω.

Comment

• Τα δύο μεγαλύτερα πλεονέκτημα του pc gaming πέρα απο το γεγονός ότι τεχνολογικά είναι πιο μπροστά, είναι το steam αλλά και το moding. Καλά το moding γίνεται εδώ και πολλά χρόνια αλλά ειδικά το steam με τις απιστευτες προσφορές έδωσε άλλη δυναμική στο pc gaming και ίσως καθιερώσει την αποκλειστική ψηφιακή διανομή των τίτλων. Οι τιμές στις οποίες δίνει το steam τα games όσοι παίζουν μόνο σε κονσόλες βλέπουν αυτές τις τιμές με κυάλια ή μάλλον δεν τις βλέπουν καθόλου στα psn και xbox live. Nα εγώ προχθές αγόρασα την υπερπαιχνιδάρα The Witcher 2 AOK EE μόλις με 7,49 ευρώ, πόσα θα έδινε ένας κάτοχος 360 για να αγοράσει το Witcher 2; το λιγότερο 30-35 ευρώ. Έτσι ακριβώς επειδή ο pc gamer λόγω του steam αγοράζει πολύ φθηνά (συγκριτικά τζάμπα με τις κονσόλες) τα games εξοικονομεί αρκετά χρήματα για καμιά αναβαθμιση του hardware εφόσον βέβαια θέλει να κανει. Εγώ απο το steam τους τελευταίους μήνες αγόρασα καμιά 16-18 games και έδωσα γύρω στα 90 ευρώ, αν δεν υπηρχει το steam και οι προσφορές του θα έδινα το λιγότερο 300 ευρώ δηλαδή δεν θα μπορούσα ανα αποκτήσω τοσους εξαιρετικους τίτλους.

Προσωπικα και εγώ κονσόλα θα αγοράσω μόνος για κάποιες αποκλειστικότητες όπως Μetal Gear Solid, GTA, The Last of us κτλ.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Ειναι παρα πολλα evans.Ευκολα θυμηθηκα 3 απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας και τα ποσταρα.
        Δεν θελω να επιβαλω την αποψη μου βεβαια,ουτε να κατσω να ψαξω games και να τα ποσταρω,για να αποδειξω κατι.
        Νομιζα οτι ηταν δεδομενη για ολους αυτη η αποψη η οποια μπορει να δικαιολογηθει(χωρις λιστες,σεντονια αποψεων) και μονο απο το γεγονος οτι ειναι πιο δυνατη η αγορα των κονσολων στο συνολο της.
        Η αγορα των pcs ειναι πολυ δυνατη στα mmo,rts και ας πουμε fps.Στα 2 πρωτα ειναι συντριπτικα ανωτερη,στα fps ειναι ας πουμε ισαξια και το ''fps'' αν το κανουμε ''shooters'' η διαφορα υπερ των κονσολων ειναι αρκετη.

Το μοντελο ''κονσολα'' κατ'εμε ειναι το ιδανικοτερο σημερα για να μπορει να επιβιωσει το gaming.Ειναι ο ''μεσος ορος'' που ικανοποιει απαιτησεις αγορας,gamers.Οχι απολυτα αλλα σε μεγαλο βαθμο συνυπαρχουν ολα ικανοποιητικα.
        Μακαρι να βρεθει καλυτερος τροπος στο μελλον.

Tο θεμα ειναι το wiiu βεβαια.

Comment

• Ο μόνος λόγος που η αγορά των κονσολών είναι ισχυρότερη είναι το κλειστό hardware, κανένας άλλος. Oι devs θέλουν κλειστά hardware για να δουλεύουν προσεγμένα, το PC δεν το παρέχει, οπότε οι κονσόλες γιγαντώθηκαν. Με τη Steam τα πράγματα άλλαξαν/αλλάζουν, όχι γιατί έβαλε standards στο development, αλλά επειδή προσέφερε την ελκυστικότερη υπηρεσία διανομής (σε commercial και indie επίπεδο).

Το τι έγινε από εκεί και ύστερα είναι επακόλουθο του κλειστού hardware των κονσολών (λέγε με XBLA και online connectivity, FPS integration κτλ κτλ), όχι αίτιο. Η μόνη που άλλαξε αυτόν τον κανόνα ήταν η Ν με το Wii με τα motion controls.

Comment

• Δεν διαφωνω με την αποψη σου,ουτε συμφωνω απολυτα(με την εννοια οτι δεν θεωρω οτι ειναι μονο αυτος ο λογος).Παντως ειναι σωστο αυτο που λες.

Αν αλλαξουν τα δεδομενα με steam κτλ.Aλλαξει δηλαδη το μοντελο του μ.ο που περιγραφω παραπανω(μετα το edit:p),ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξει τα pcs σε μια αναλογη κουβεντα.

btw ειμαι hyped για το οτιδηποτε δοκιμασει η valve(απο αυτα που ακουγονται).

Comment

• Δεν υπαρχει συγκριση κατ'εμε σε software.Ειναι παααρα πολλα αυτα που παιζουν μονο σε κονσολες πως να το κανουμε.
              Οπως και πααααρα πολλα ειναι και σε PC απλα επιλεκτικα τα αγνοεις επειδη δεν ασχολεισαι και πιθανοτατα δεν τα εχεις παιξει καν.. Οποτε στα ματια σου οι κονσολες ειναι καλυτερες, δεν υπαρχει τιποτα κακο με τις προτιμησεις του καθενα στο λεω απλα επειδη δεν ειναι η αντικειμενικη αληθεια που τοσο απολυτα υποστηριζεις..

Επισης μια ματια να ριξεις σε steam sales/amazon steam keys θα δεις οτι συμφερει και παρα πολυ στις τιμες, εγω πχ πηρα steam key για borderlands 2, 19$ στο release ουτε μια βδομαδα μετα.. Δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι απλα αν δεν ασχολεισαι με pc gaming λογικο ειναι να αγνοεις καποια πραγματα οπως αγνοουσα και εγω πριν ασχοληθω και αν θυμασαι (πολυ) παλια post μου ελεγα τα χειροτερα για τα PC..

Εγω την κλεινω εδω την παρενθεση ας μεταφερθουν σε κανενα PC vs Consoles topic γιατι εχουν ενα ενδιαφερον..

Comment

• Εχω την δυνατοτητα να παιζω και να βλεπω σε υπερτουμπανο pc(oχι σε δικο μου) τα περισσοτερα pc games,αλλα παραλληλα ενημερωνομαι(δυσκολα θα μου βρεις παιχνιδι για pc που δεν γνωριζω,απιθανο θα ελεγα ).

Απο την αλλη οταν μου λες οτι δεν γνωριζεις το vanquish(ενα απο τα καλυτερα shooters της γενιας) ,εσυ εισαι αυτος που στην πραγματικοτητα φαινεται να αγνοει πραγματα για τις κονσολες,ακομα και αν εχεις στην κατοχη σου καποιες απο αυτες.
                Προσπαθω να μην βγαζω συμπερασματα προσωπικα για τον καθεναν,ποσο μαλλον να τα τα ποσταρω ως επιχειρημα(οπως και εκανες).Την αποψη μου γραφω.Σκετη.Εσυ μιλησες για μενα με σιγουρια και απαντω σε αυτην την παραγραφο αναλογα.

Ας μεινουμε ομως σην ουσια.Η αποψη μου ειναι στο ποστ 138.
                Εξηγησα γιατι θεωρω οτι προσφερουν περισσοτερα,ας μην επαναλαμβανομαι.
                Δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακη επιλογη το pc,αλλα οτι ειναι χειροτερη.
                Γι αυτο και εξεφρασα την απορια μου στο πρωτο ποστ σου που απαντησα.

YΓ.Oντως ας μεταφερθουν καπου αλλου τα ποστς.

Comment

• Δεν εχω μερικες τις εχω ολες και εχω ασχοληθει παραπανω απο αρκετα για να εχω γνωμη. Ασχετα αν μου ξεφυγε το vanguish(Ημουν στρατο οταν βγηκε οπως βλεπω για αυτο..) Δεν ξερω τι παιζεις στο pc και τι σου αρεσει και δε με απασχολει κιολας απλα σου λεω οτι η χειροτερη επιλογη μπορει να ειναι για σενα που εχεις ακυρωσει ολα τα PC exclusives και δεν ενδιαφερεσαι επιλεκτικα για 2,3 ολοκληρα genres(Και μετα μου λες για ενα game που μου ξεφυγε..)

Δεν βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα μονος σου φαινεσαι απολυτος και το επαναλαμβανεις παλι εδω
                  Δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακη επιλογη το pc,αλλα οτι ειναι χειροτερη.
                  Ωραια για να κλεισουμε ειναι η χειροτερη για εσενα προσωπικα που δεν ασχολεισαι με rts/mmos/mobas/action RPGs και η καλυτερη για καποιους αλλους συμφωνεις με αυτο??

Comment

• Δεν μου ξεφυγε καποιο genre(γνωριζω τα παιχνιδια και τα genres).Ειπα οτι μονο σε αυτα τα genre υπερισχυει.
                    Kαλo το παιχνιδι των εντυπωσεων.
                    Εγραψα btw για να μεινουμε στην ουσια.
                    Νομιζα οτι ηταν δεδομενη για ολους αυτη η αποψη η οποια μπορει να δικαιολογηθει(χωρις λιστες,σεντονια αποψεων) και μονο απο το γεγονος οτι ειναι πιο δυνατη η αγορα των κονσολων στο συνολο της.
                    Τα υπολοιπα ακολουθουν ως ντομινο με μαθηματικη ακριβεια.Με αποτελεσμα αυτο που τελικα υποστηριζω.

Αυτο που εβαλες σε quote εσενα σου φαινεται απολυτο.Εγω το βλεπω ως αποψη.
                    Πες μου πως θες να το φτιαξω,για να σου αρεσει. Ε ..μα..

Στο τελευταιο συμφωνω,γιατι ο καθενας επιλεγει αυτο που τον ικανοποιει.

Comment

• Έχει βάλει πουθενά κανείς το πλεονέκτημα οτι με το PC παίρνεις Wii+Wii U δώρο;

Comment

• Δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακη επιλογη το pc,αλλα οτι για εμενα ειναι η χειροτερη.
                        Ετσι..

Comment

• Ε σαφως δεν ισχυει για ολους αυτο.:p
                          Ας πουμε το παιδι που παιζω στο pc του παιχνιδια,παιζει 99% τα genres που αναφερεις.
                          Αν του πεις για uncharted,GeoW ή Red dead, θα αδιαφορησει.
                          To να κατσω να αναλυσω την αποψη μου σε αυτον για τις αγορες και ολα αυτα που γραφω εδω ειναι ανουσιο.Δεν εχει νοημα.Δεν τον νοιαζει,αλλα και δεν θα το εκανα ποτε
                          Εδω ειναι φορουμ και κατι πρεπει να γραψουμε για να γεμισουν οι σελιδες.

Comment

• Τα πισί έχουν το εξής πλεονέκτημα.Έτσι και μαζευτούν υπογραφές για μεταφορες τίτλων από κονσόλες,τότε θα μπορούν να έχουν πέρα από τις αποκλειστηκότητες του Πισί,και ΑΑΑ διαμάντια όπως Dark Souls,GTA5 (ίσως αυτό) κλπ.
                            Oι κονσόλάδες πάλι,είμαστε πρόβατα.ότι μας δώσουν παίρνουμε,δε ζητάμε τίτλους από Πισί.Ευτυχώς που μόνο στις κονσόλες υπάρχουν τίτλοι ΑΑΑ.

:troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll:
                            Carpe diem

Comment

• Zω για την στιγμη που θα υπαρχει ενα συστημα μονο στην αγορα που θα τα παιζει ολα και θα πλακωνομαστε(με την καλη εννοια) για games

Comment

• telika den to agorasa provlimatizome epireastika me afta pou diavazo isos perimeno mexri na vgi kanena game pou thelo oposdipote.ine poli akrivo to atimo alla den vlepo sintoma price drop edo to wii perasan 4 xronia na rixoun tin timi.lete na valo persotero ram sto pc mou isos ke alli mia gtx580?

Comment

Working...
                                X