Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγώ πιστεύω πως θα πέσει η τιμή του όταν βγουν οι ανταγωνιστές του.Κάπου τότε θα το τιμήσω λογικά,που θα έχει και τίτλους να με καίνει.
    Για Η/Υ δεν μπορώ να σε συμβουλέψω,είμαι εντελώς άσχετος.
    Carpe diem

Comment

• Wesker γιατί βιάζεσαι να το αγοράσεις από τόσο νωρίς; Υπάρχει κάποιος λόγος; Δεν πιστεύω ότι το σύστημα έχει πολλές επιλογές για να προβείς σε μία άμεση αγορά. Αν περιμένεις κάμποσους μήνες και ένα χρόνο μην σου πω θα έχεις πλουσιότερο software, μπορεί και κανά redesign (ποτέ δεν ξέρεις) και πάνω απ'όλα καλύτερη τιμή. Θεωρώ περιττό να ξοδέψεις τόσα χρήματα από την στιγμή που οι παρούσες κονσόλες οικιακές/ φορητές σου παρέχουν τόσους ποιοτικούς τίτλους. Να πω ότι δεν θα βγουν καινούριοι τίτλοι πάει στα διάλα αλλά στους επόμενους μήνες τλχ. για τα HD συστήματα (που ασχολούμαι κυρίως) το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις έλλειψη από νέα I.P.s, sequels και reboots.
      Δεν νομίζω ότι για παράδειγμα ένα Bioshock Infinite, ένα υπάρχον Far Cry 3, Crysis 3, The Last of Us, Gears of War: Judgment Day, Castlevania: Lords of Shadows 2 (που το περιμένω πολύ), GTA V, Tomb Raider, Aliens: Colonial Marines και τόσα ακόμα games δεν θα σε κάλυπταν.

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
        Wesker γιατί βιάζεσαι να το αγοράσεις από τόσο νωρίς; Υπάρχει κάποιος λόγος; Δεν πιστεύω ότι το σύστημα έχει πολλές επιλογές για να προβείς σε μία άμεση αγορά. Αν περιμένεις κάμποσους μήνες και ένα χρόνο μην σου πω θα έχεις πλουσιότερο software, μπορεί και κανά redesign (ποτέ δεν ξέρεις) και πάνω απ'όλα καλύτερη τιμή. Θεωρώ περιττό να ξοδέψεις τόσα χρήματα από την στιγμή που οι παρούσες κονσόλες οικιακές/ φορητές σου παρέχουν τόσους ποιοτικούς τίτλους. Να πω ότι δεν θα βγουν καινούριοι τίτλοι πάει στα διάλα αλλά στους επόμενους μήνες τλχ. για τα HD συστήματα (που ασχολούμαι κυρίως) το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις έλλειψη από νέα I.P.s, sequels και reboots.
        Δεν νομίζω ότι για παράδειγμα ένα Bioshock Infinite, ένα υπάρχον Far Cry 3, Crysis 3, The Last of Us, Gears of War: Judgment Day, Castlevania: Lords of Shadows 2 (που το περιμένω πολύ), GTA V, Tomb Raider, Aliens: Colonial Marines και τόσα ακόμα games δεν θα σε κάλυπταν.
        panta etsi kano otan vgi nea consola kati me piani ke trexo ke tin agorazo alla mallon tha sinkratitho ke tha to paro pio meta

Comment

• Για τα PC θα πω ότι consoles>PC, πάντα έτσι ήταν πάντα έτσι θα είναι.

Τα PC πάντα είχαν αποκλειστικότητες, αλλά πάντα σε συγκεκριμένα είδη, adventures,wrpg,strategy. Οι κονσόλες έχουν exclusives σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα.
          Και ρε παιδιά και που βγαίνουν PC ports τι κερδίζουν οι εταιρίες; Τα αγοράζει κανένας; Εδώ το Black Ops 2 έχει πουλήσει 13 εκ. στα ps360 και 400.000 στα PC. Και μιλάμε για το πιο εμπορικό game της χρονιάς.*

Τώρα για το Wii U εννοείται πως όσοι το πάρουν θα το πάρουν για τα exclusives. Το θέμα είναι η Nin να βγάλει και άλλα IP εκτός των Mario,Zelda, Metroid. Και κάποια μεγάλη παραγωγή αλλά Uncharted.

*Κάντε κάνα petition να βγάλει η Rockstar το GTA V σε PC. :troll:

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
            ρε ασεβή ξέχασες το MGS: Ground Zeroes:whip:

Originally posted by Enpsty
            Εδώ το Black Ops 2 έχει πουλήσει 13 εκ. στα ps360 και 400.000 στα PC.
            το Black Ops II και γενικά τα COD μετά το πρώτο modern warfare στο pc δεν πουλάνε πολύ για συγκεκριμένους λόγους, ο πρώτος λόγός είναι ότι προκειται για καθαρά κονσολέ shooters.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Πες μου ένα multiplatform που πουλάει στο PC. Αφού όσοι έχουν PC δεν αγοράζουν παιχνίδια, έτσι δεv ήταν πάντοτε;

Comment

• Tα COD που ξεκίνησαν από τους Η/Υ είναι κονσολέ σούτερς.Γιατί άραγε;Γιατί έγιναν έτσι;
                Carpe diem

Comment

• Οι PC Gamers και οι Console Gamers είναι τελείως διαφορετικές ράτσες.
                  Εγώ σαν τυπικός PC Gamer έχω ρίξει 1700 ώρες στο CS 400 ώρες στο League of Legends και άλλες 500 ώρες σε Civilization. Με λίγα λόγια με εκφράζει το PC γιατί έχει Games τα οποία έχουν ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ βάθος και τέτοια ανταγωνιστικότητα που δεν βαριέσαι ποτέ. Στα 3 games που ανέφερα δεν έχω παίξει 2 φορές το ίδιο παιχνίδι. Ένα άλλο τεράστιο συν που δεν έχω ακούσει να αναφέρεται είναι οτι υπάρχουν 5-6 games που έχουν μια κοινότητα εκατομμυρίων (το κάθε ένα) που κάνουν πολύ πιο προσωπική την εμπιρεία. Κατά τα άλλα υπάρχουν και οι αποκλειστικότητες και Multiplatform που τερματίζω μεν αλλά δεν θα ασχοληθώ παραπάνω.

Οι console gamers ρίχνουν 7000 ώρες σε 40 παιχνίδια που θα τερματίσουν απο 1 φορά. Υπάρχουν και ανταγωνιστικά Games αλλά 1) Συνήθως απαιτούν να είσαι δίπλα στον άλλον για να παίξεις σαν άνθρωπος 2) έχουν πολύ μικρότερα communities που ασχολούνται πολύ λιγότερο. Τα Halo είναι η μόνο εξαίρεση που μου έρχεται στο μυαλό και γίνονται και μεγαλούτσικα τουρνουά (με έπαθλο κάνα 10χιλιαρο βέβαια αλλά νταξ ). Έχω δει ότι και τα BEUs έχουν πολύ αφοσιωμένα communities αλλά ο αριθμός που ασχολείται είναι τραγικά μικρός.

Comment

• Εγώ έχω ρίξει γύρω στις 500 ώρες στο Pokemon Yellow.
                    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Και γω έχω ρίξει 500 ώρες σε Blue/Yellow και 300 σε Ruby/Sapphire. Είναι έτσι η φύση μου.

Comment

• Εγώ ανήκω σε μία ανώτερη κάστα gamers, παίζω τις καλύτερες εκδόσεις των παιχνιδιών επειδή μπορώ .

Η συζήτηση έχει εκτροχιαστεί τελείως.

Comment

• Καλά,από το πρώτο ποστ του θέματος ήταν έτσι.Εγώ περίμενα εδώ και 5 σελίδες το λουκέτο γι'αυτό τρολλάρω αβέρτα.
                          Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair
                            Tα COD που ξεκίνησαν από τους Η/Υ είναι κονσολέ σούτερς.Γιατί άραγε;Γιατί έγιναν έτσι;
                            Και που ειναι τι? κανενας "κονσολας" απο εσας δεν το παιζει.. Μονο εγω atm που υποστηριζω το PC στο τοπικ..:troll:

Για να απαντησω στην ερωτηση σου, απλα επειδη ειναι ενα πανευκολο και διασκεδαστικο shooter με τις Αμερικανιες του και για αυτο πουλαει τρομερα σε 14-17χρονα+(Κυριο target group κονσολας.) Το CS για αυτο δεν επιασε αν και βγηκε στις κονσολες και απεναντιας εκανε μεγαλη επιτυχια στο pc..

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                              Οι console gamers ρίχνουν 7000 ώρες σε 40 παιχνίδια που θα τερματίσουν απο 1 φορά.
                              Μα αυτη ειναι η μαγεια.
                              Αν τα games ειναι μορφη τεχνης, επιβαλλεται να αποτελουν πολλες και διαφορετικες μορφες εκφρασης και οχι σπαμαρισμα.

Ειναι τα games τεχνη?

bye bye thread
                              :troll:

Comment

• Όχι.Τα 14-17 χρονα ασχολούνται με ΜΜΟ,LOL,DOTA,Counterstrike που είναι τσαμπέ.Αν ασχοληθούν και με κάτι άλλο,πίστεψέ με,κι αυτό "τσαμπέ" θα είναι.

edit:Το Όχι πήγαινε στον ΙΗΝΕ.

Περιέγραψα στο θέμα του AC3 γιατί για μένα είναι Τέχνη.

Πολύ έχει αργήσει το λουκέτο και μου φαίνεται σε λίγο θα αρχίσουμε να μιλάμε για μνημόνια,τρόικα,Ζέλντα (μιας και όλα τα θέματα πάντα εκεί καταλήγουνε) κλπ.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X