Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η μυστική δύναμη του Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μαλλον εχεις καιρο να παιξεις xbox live, και τα αλλα δεν τα εχεις παιξει καν για να ξερεις ποιοι και τι παιζουν..

Comment

• Originally posted by Altair View Post
      Περιέγραψα στο θέμα του AC3 γιατί για μένα είναι Τέχνη.
      Kαλα το ερωτημα μου ηταν ξεκαθαρα τρολλια
      Ποσα ερωτηματα να αντεξει αυτο το thread ,τα εχει δει ολα

Comment

• Κι όμως έχω παίξει DOTA,κάποτε έλιωνα μάλιστα και ήμουν και καλός,Counterstrike,όλοι οι καμμένοι,βαρέθηκα γρήγορα,και WoW που μου φάνηκε απίστευτα κουραστικό και δεν ξανασχολήθηκα.Το μόνο σοβαρό ΜΜΟ με το οποίο θα ψηνόμουν να ασχοληθώ πέρα από FF14 είναι το EVE Online.
        Που είναι το λουκέτο οεο;
        Carpe diem

Comment

• Φυσικα και ειναι τεχνη, ακομα το συζηταμε αυτο??

Comment

• Και που λέτε το Twilight Princess ήταν γαμάτο.

Comment

• @Altair, Δεν ψάχνεις το λουκέτο;

Νάτο ---> :lock:

:troll:

@Όλοι, εγώ είμαι της PC ράτσας, γιατί η PC ράτσα είναι ανώτερη από τις τριτοκοσμικές ράτσες(XBOX 360) και τις δευτεροκοσμικές(PS3 και Wii). :troll:
              sigpic

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                Και που λέτε το Twilight Princess ήταν γαμάτο.
                Γιατί υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί;

Ταννο εισαι ρατσιστής, δεν λέγονται τριτοκοσμικές, αναπτυσσόμενες λέγονται

Comment

• Για να τελειωνουμε το PC vs consoles.. :troll:

Comment

• Originally posted by Linkmastersword View Post
                    Γιατί υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί
                    Εγώ.Το skyward sword ήταν έτσι...
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• its called sarcasm -_-

αν και εμενα μου αρεσε σαν game

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                        Έχει βάλει πουθενά κανείς το πλεονέκτημα οτι με το PC παίρνεις Wii+Wii U δώρο;
                        Θα χρειαστεις πολλα PC κολλημενα με ταινια για να τρεξεις Wii U games. + οτι θα πρεπει να αγορασεις το επαναστατικο Gamepad καθως ολοι οι τιτλοι του Wii U (ο καθενας με το δικο του μοναδικο τροπο) ειναι ειδικα σχεδιασμενοι για να το αξιοποιουν στο επακρο και δε μπορουν να παιχτουν με συμβατικα μεσα.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Το είπα ότι θα καταλήγαμε πάλι να μιλάμε για Ζέλντα.Οκ,κόβω εδώ το off-topic,χτες το ψιλοξεφτίλησα,αλλά δεν έφταιγα εγώ,με επηρέαζε η πανσέληνος.

Σοβαρά τώρα.Καθόμουν χτες και χάζευα βιντεάκια από το Zombi U.Αν εξαιρέσουμε τα θολά textures,το παιχνίδι φαίνεται τέλειο.Survival horror όχι μπαρμπούτσαλα.Με ένα χτύπημα πεθαίνεις νομίζω.Must have κατ'εμέ για όσους το τιμήσουν άμεσα.
                          Carpe diem

Comment

• Η συζήτηση consoles vs pc δεν βγάζει ποτέ πουθενά, γιατί πολύ απλά είναι τι προτιμάει ο καθένας. Αν πάλι γουστάρεις και τα δυο και έχεις χρόνο και λεφτά μπορείς να ασχολείσαι και με τα δυο.

Εγώ προσωπικά προτιμώ τις κονσόλες αλλά μου αρέσουν και αρκετά pc games, και ασφαλώς θα γούσταρα να παίζω τα multiplatform στην καλύτερη τους έκδοση, σε ένα καλό PC δηλαδή. Αλλά χρήματα και χρόνο δεν παίζει να διαθέσω σε παραπάνω από ένα gaming system, οπότε ασχολούμαι με ότι έχω και μπορώ.

Τώρα το να πείσει ο ένας τον άλλο ότι τα δικά του γούστα είναι καλύτερα για διαφόρους λόγους είναι απλά αστείο.

Comment

• telika den katafera na antistatho

Comment

• fanboy

Comment

Working...
                                X