Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Κι όμως έχω παίξει DOTA,κάποτε έλιωνα μάλιστα και ήμουν και καλός,Counterstrike,όλοι οι καμμένοι,βαρέθηκα γρήγορα,και WoW που μου φάνηκε απίστευτα κουραστικό και δεν ξανασχολήθηκα.Το μόνο σοβαρό ΜΜΟ με το οποίο θα ψηνόμουν να ασχοληθώ πέρα από FF14 είναι το EVE Online.
Που είναι το λουκέτο οεο;
Έχει βάλει πουθενά κανείς το πλεονέκτημα οτι με το PC παίρνεις Wii+Wii U δώρο;
Θα χρειαστεις πολλα PC κολλημενα με ταινια για να τρεξεις Wii U games. + οτι θα πρεπει να αγορασεις το επαναστατικο Gamepad καθως ολοι οι τιτλοι του Wii U (ο καθενας με το δικο του μοναδικο τροπο) ειναι ειδικα σχεδιασμενοι για να το αξιοποιουν στο επακρο και δε μπορουν να παιχτουν με συμβατικα μεσα.
Το είπα ότι θα καταλήγαμε πάλι να μιλάμε για Ζέλντα.Οκ,κόβω εδώ το off-topic,χτες το ψιλοξεφτίλησα,αλλά δεν έφταιγα εγώ,με επηρέαζε η πανσέληνος.
Σοβαρά τώρα.Καθόμουν χτες και χάζευα βιντεάκια από το Zombi U.Αν εξαιρέσουμε τα θολά textures,το παιχνίδι φαίνεται τέλειο.Survival horror όχι μπαρμπούτσαλα.Με ένα χτύπημα πεθαίνεις νομίζω.Must have κατ'εμέ για όσους το τιμήσουν άμεσα.
Η συζήτηση consoles vs pc δεν βγάζει ποτέ πουθενά, γιατί πολύ απλά είναι τι προτιμάει ο καθένας. Αν πάλι γουστάρεις και τα δυο και έχεις χρόνο και λεφτά μπορείς να ασχολείσαι και με τα δυο.
Εγώ προσωπικά προτιμώ τις κονσόλες αλλά μου αρέσουν και αρκετά pc games, και ασφαλώς θα γούσταρα να παίζω τα multiplatform στην καλύτερη τους έκδοση, σε ένα καλό PC δηλαδή. Αλλά χρήματα και χρόνο δεν παίζει να διαθέσω σε παραπάνω από ένα gaming system, οπότε ασχολούμαι με ότι έχω και μπορώ.
Τώρα το να πείσει ο ένας τον άλλο ότι τα δικά του γούστα είναι καλύτερα για διαφόρους λόγους είναι απλά αστείο.
Comment