Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming Awards 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    Τελείωσα και εγώ το journey και έχω να πω ότι αξίζει και με το παραπάνω το βραβείο του goty.

Επίσης,το eurogamer αναγόρευσε το fez παιχνίδι της χρονιάς.

It's been kind of an angry year, you know? First everyone went mental about the end of Mass Effect 3, driving BioWare's…

Για το παιχνίδι γενικά έχω διαβάσει τα καλύτερα,ίσως να πρέπει να το βάλω και αυτό στο πρόγραμμα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ραμπίδη δεν έχεις άδικο,όμως σκέψου ότι πλησιάζουμε στο τέλος της γενιάς.Εγώ ξέρω ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή αναρωτιέμαι τι τίτλους έχω να περιμένω πέρα από 1-2 και τελικά καταλήγω με καμιά 20αρια τλχ.
    Στο θέμα μας.
    Έχοντας τελειώσει 4/5 παιχνίδια από τους υποψηφίους των Spike να πω πως συμφωνώ που το The Walking Dead πήγε πάνω από Assassin's Creed 3,Mass Effect 3.Μόνο για το Journey έχω τις ενστάσεις μου,αλλά οκ,έχω και διαφορετικά κριτήρια εγώ,οπότε,λογικό.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Η χειρότερη εδώ και χρόνια όμως για ποιους λόγους?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Paixtis αυτο που λες ισχυει για οσους ασχολουνται κυριως με nintendo. Για τους αλλους ισχυουν τα οσα λεει ο Altair. Στο τελος βεβαια, η χρονια που περασε για πολλους ηταν η χειροτερη εδω και χρονια. Ισως ο φοβος της επικειμενης καταστροφης εριξε το motivation των developers. Ή ισως απλα φταιει οτι οι μισοι developers αντι να κανουν games κανανε kickstarter presentations και teasers

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ναι αλλά όταν δεν έχεις αξιόλογο first party σε μια χρονιά, αυτή η χρονιά μπορεί να είναι υποτονική.Τεσπά άλλο λέμε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι.Όλοι έχουν τον ρόλο τους.Μην ξεχνάς ότι οι 3rd parties μπορούν να δώσουν ώθηση σε ένα σύστημα(ΠΣ2) ή να το χαντακώσουν (ΧΒΟΧ).Το 90% και λίγα λέω,είναι 3rd party.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ε είδαμε λίγα.Αυτή είναι η ουσία.Οι third parties από μόνοι τους δεν κάνουν τίποτα αν δεν υπάρχουν δυνατά first party.Γι΄αυτό μιλάμε και για υποτονικότητα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    H Nintendo φίλτατε είναι ένα μόνο κομμάτι της πίτας.Από Σόνυ και Μ$ είδαμε πολύ λιγότερα,αλλά αυτό δε λέει κάτι.Οι 3rd parties σώσανε την παρτίδα φέτος.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Σε σχέση με άλλες χρονιές λέμε ρε Altair..Από nintendo ας πούμε είδαμε ελάχιστα πράγματα...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έστω,καλύτερο από το να μηδενίζεις τα πάντα και να είσαι απόλυτος.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ε θα αλλάξω άμα είναι, θα το γυρίσω στο stock piling.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    6 sequels, ένα ακόμα sandbox, 2 νέα IPs εκ των οποίων το ένα έχει πάρει διφορούμενες κριτικές, 5 shooters...

Και για μένα το 2012 ξερό φαίνεται, ίσως να φταίει όμως και το ότι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ πολύ με Gaming. Σίγουρα πάντως από τα παραπάνω, μόνο το ΜΕ3 με ψήνει και αυτό κυρίως για το σενάριο.

ΥΓ: Απάντησα εδώ για να μη σπαμάρουμε το άλλο θέμα.
    Αυτό είναι πρόβλημα της βιομηχανίας γενικότερα,ότι δηλαδή έχουμε γεμίσει shooters & sequels.Από κει και πέρα,όλα όσα ανέφερα είναι τίτλοι που με ενδιαφέρουν και ξεχνάω αρκετούς ακόμα και είναι όλοι ΑΑΑ.Από κει και πέρα μην ακούω ότι ήταν ήταν άδεια χρονιά,έλεος,το ότι μπορεί εσάς να μη σας ενδιαφέρουν κάποιοι τίτλοι δεν λέει κάτι.Το 2012 ήταν γεμάτο γαμηστερούς τίτλους και προσοχή,δεν ανέφερα καν τίτλους για ψηφιακές πλατφόρμες γιατί εκεί ξεφεύγει το πράγμα.
    Αν όντως τελικά θεωρείτε πως ήταν άδεια χρονιά και ότι δεν σας αφορά ότι βγήκε,μάλλον πρέπει να αλλάξετε χόμπι.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Κατά τη γνώμη μου η χρονιά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εκτός κυκλοφοριών, και στο σύνολό της πιο ενδιαφέρουσα από πέρυσι που δεν ξέραμε τι να πρωτοπαίξουμε. Το Kickstarter ήταν μεγάλη έκρηξη, είχαμε εξοργισμένο κοινό σε πολλές περιπτώσεις και μεγάλες εταιρικές αποτυχίες (Bioware / Blizzard συγκεκριμένα, προσθέστε κι άλλες αν θέλετε), η κίνηση των indie συνεχίστηκε δυνατή με Journey - Legend of Grimrock σαν κύριους εκπροσώπους χωρίς να το πολυψάξω, είδαμε αναβίωση του XCOM, είδαμε ένα εξαιρετικό νέο stealth απόγονο των Τhief (Dishonored), είδαμε ακόμα περισσότερα action - RPG (Torchlight 2 - Path of Exile, με το τελευταίο να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές) και κυρίως είδαμε πολλές εξελίξεις στο μέτωπο των free to play.

Guild Wars 2, που πήρε εξαιρετικές κριτικές.
    World of Tanks που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές
    Planetside 2 και Chivalry: Medieval Warfare, και τα δύο MMOFPS πολύ υψηλής ποιότητας.
    Και πολλά άλλα που πήραν πολύ καλές κριτικές αλλά not my cup of tea.

Γενικά ήταν γεμάτη χρονιά. Κάπως φτωχή από κυκλοφορίες αλλά καθόλου αδιάφορη, καθώς φαίνεται πως κάποια πράγματα αλλάζουν, έστω και στην κατάταξη ισχύος. Εταιρίες μέχρι τώρα αχτύπητες δέχτηκαν σημαντικότατα πλήγματα, κάποιες σειρές περνάνε κλιμακτήριο, άλλες ανεβαίνουν, και η κρίση χτύπησε πολλά studios.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Από όσα διάβασα δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο, για αυτό και είπα ένα ακόμα sandbox.

Εν πάση περιπτώσει, το point στο post μου δεν είναι η ποιότητα του sleeping dogs, αλλά το ότι θεωρώ το 2012 σχετικά "ξερό."

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Τι σημαίνει το "ένα ακόμα sandbox game" ;

Leave a comment:

Working...
X