Announcement
Collapse
No announcement yet.
Να αγοράσω PS3 αυτή την εποχή; αξίζει;
Collapse
X
-
Toυ Γερμανου ειναι καλυτερη αν δινει χειριστηριο της sony και plus.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω το πακετο plus με 12gb.Δεν υπαρχει λογικη δηλαδη σε αυτο το πακετο.
Leave a comment:
-
Αν το δεύτερο χειριστήριο είναι το αυθεντικό τότε αξίζει τρελά. Το plus πως το δίνουν; Σου δίνουν network κάρτα;
Το 12gb είναι αναγκαίο κακό μιας και η 500gb βγαίνει μόνο σε πακέτο με παιχνίδια.
Leave a comment:
-
είδατε αυτό που έβγαλε ο Γερμανος? PS3 (12) +plus+ 2o controler = 240 eyrw?gamato! Αλλά τι σκληρό πρέπει να βάλεις μετα για να παίξεις τα 45 παιχνίδια?!
Leave a comment:
-
Θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος που εχεις κανει στη ζωη σου απλα ΜΗΝ το κανεις.. Μπορει επισης να διαταραξεις την ισσοροπια του συμπαντος και δεν ειμαστε και για τετοια τωρα που πλησιαζει η μερα..
Μπορεις εναλλακτικα αν δεν ερθει το τελος του κοσμου να νοικιασεις τα 6 blu-ray του Lotr και να πεθανεις κυριολεκτικα απο τη βαρεμαρα... :troll:
Leave a comment:
-
Απλά τα 6 blu-rays του LOTR extended είναι άνω των 110 GB συνολικά (χωρίς τα extras εννοείται). Το ξέρω γιατί τα έχω. Μιλάμε δλδ. για 30 GB ολόκληρα χαμένης ποιότητας.Originally posted by Xeno View PostΕπισης τι το αστειο εχουν τα 78gb οταν μιλαμε για 1080p rips υλικου 12 ωρων χοντρικα;
Το ίδιο με τα dvd rips. Όλες οι γνωστές ταινίες είναι σε dual layer (εξαιρώντας κάτι φτηνιάρικες παραγωγές) και πας να κατεβάσεις το rip και βλέπεις κάτι 1.5 gb. Όταν τα βλέπω στην οθόνη του PC μου δεν βλέπω μεγάλη διαφορά αλλά στην hd TV κάνει μπαμ η χαμηλότερη ποιότητα.
Τεσπά σταματάω το offtopic και λέω στο HL:
Πάρτο. Η κονσόλα μια χαρά τιμή έχει ΙΜΟ. Και τώρα τα Χριστούγεννα θα πέσουν τρελές προσφορές.
Leave a comment:
-
δηλαδή όποιος έχει plus θα μπορεί να παιξει οτι αποκλειστικότητα βγει στο ps3 το 2013;
Leave a comment:
Leave a comment: