Announcement

Collapse
No announcement yet.

experts need your opinion :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• experts need your opinion :)

Hello guys, ειμαι καινουρια στην κοινοτητα , καλως σας βρηκα ! τελοσπαντων, βοηθεια για pc θελω (κλασσικα φανταζομαι :Ρ )γιατι ειμαι ασχετη με αυτα.. μπορω να διαθεσω μεχρι 600 ευρω περιπου και δε θελω τιποτα σουπερ ντουπερ , portal, LoL και diablo παιζω κατα κυριο λογο κ απλα θελω να παιζω με αξιοπρεπεια ρε παιδι μου :Ρ ..μετα απο ψαξιμο βρηκα ενα μοντελο που μου φαινεται καλο και σε καλη τιμη και ηθελα τη γνωμη σας, ξερω οτι η hp δε φημιζεται για gaming pcs αλλα αυτο φαινεται καλο, για την καρτα γραφικων του δεν ειμαι σιγουρη..

---SORRY αν το εχω βαλει σε λαθος κατηγορια η τιποτα τετοιο αλλα εχω χαθει εδω περα xD---

Welcome! Δεν εχεις ηδη καποιο pc ωστε να κανεις αναβαθμιση μονο τα κομματια που χρειαζεσαι (να γλιτωσεις ρευστο);

η καρτα γραφικων ειναι η on-board, δηλαδη δεν κανει σοβαρα για gaming
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ευχαριστω D όχι το προηγουμενο μου pc ηταν προπολεμικο, χαλασε η μητρικη και μου παν καλυτερα να παρω καινουριο.. σκεφτομαι να το παρω αυτο και απλα να παρω μια αλλη καρτα γραφικων.. εχεις καμια υποψη να προτεινεις,καμια nVidia η τιποτα τετοιο?

Comment

Για τις κάρτες γραφικών είναι καλύτερες οι NVidia. Πάρε από το NVidia GTX 560 Ti και πάνω που κοστίζουν από €200 ως €350. Δε ξέρω πόσα θα διαθέσεις, αλλά καλή τύχη. Αυτή η κάρτα και πάνω μπορεί να βοηθήσει στην καλή απόδοση γραφικών για τα παιχνίδια.

Κατά τα άλλα, καλωσήρθες! ^^

Θα σε συμβούλευα να πας σε κάποιον τεχνικό για να δει τι ταιριάζει από τον παλιό υπολογιστή σου, γιατί παίζει θέμα συμβατότητας με τις θύρες PCI και PCI-Express, και πολλά άλλα.
        sigpic

Comment

Εγώ που πρόσφατα έκανα αναβάθμιση πήρα την ATI HD 7770 αλλά είναι αρκετά ακριβή (εγώ την ήθελα για να τουμπανιάσω μερικά games) σε σχεση με αυτό που ψάχνεις (από ότι έχω καταλάβει)

πάντως και αυτή που έχει το κουτί που έβαλες, δε τα πάει πολύ άσχημα

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

(ψαξε στο youtube και για αλλα games που θες), ξερω γω βαλε Intel HD Graphics 2500 + το game)

edit: lol εγώ παρουσιάζω ακριβή την 7770 που κάνει 140€ και ο Τανο προτείνει 200-350 λολ αφου ειπε δε θελει "τουμπανιασμα"
          Originally posted by Raf

Comment

ααα ευχαριστω πολυυ Το παλιο μου pc ειναι 7 χρονων και αν εξαιρεσεις ενα δευτερο σκληρο και μια καρτα ηχου που του χα βαλει ολα τα αλλα ειναι 7 χρονων :Ρ θα το κοιταξω βεβαια αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι για πεταμα :Ρ

Comment

δεν ειναι οτι δε θελω τουμπανο pc, ειναι οτι ΔΕΝ εχω λεφτακια για τουμπανο pc, ειμαι 3 μηνες χωρις pc και εχω παθει συνδρομο στερησης.. επειγομαι :Ρ

Comment

1) Ξεχασα να πω, το υπολοιπο "κουτι" ειναι μια χαρα, ισως μονο "ξυνισμα" οτι παει μεχρι 8gb η Ram
                2) ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΣΚΟ (την καρτα ηχου αν δεν ειναι τουμπανη πετα την / χαρισε την, λογικα η mobo θα εχει επανω της καλυτερη). Αν ο δισκος ειναι SATA, θα μπαινει στη νεα mobo 100%, αν ειναι IDE παιρνεις ενα καλωδιακι-μετατροπεα και τον περνας επανω!

edit: σε καταλαβαινω... gollum mode /ON
                Originally posted by Raf

Comment

SATA ειναι και ετσι και αλλιως εχω μεσα πολυ σημαντικο πραμα δε θα τον πεταγα.. ααααααααααααααασε με δεν μπορω μονο το δικο μου pc ειχαμε στο σπιτι.. εχω αρρωστησει
                  και ξανα ευχαριστω για τη βοηθεια <3

Comment

Πάνω απο όλα ΔΕΝ πρέπει να πάρεις έτοιμο PC. Στα λεφτά που θες η καλύτερη πρόταση είναι να πάρεις έναν φθηνό 4πύρηνο AMD με μια 120άρα ευρώ, 8 γίγα ραμ καμιά 50άρα, μια κάρτα στα 200 ευρώ, 1 τέρα σκληρό στα 80~ ευρώ, μητρική επίσης στα 80 ευρώ και ένα τροφοδοτικό κιαυτό γύρω 80 ευρώ. Θα παίζεις τα πάντα σε τέρμα ανάλυση.

EDIT: Αυτό το αρθράκι είναι πάρα πολύ καλό και κατάλληλο για την περίπτωσή σου!

Comment

Kάτι άλλο πυ σκέφτηκα τώρα... Το τροφοδοτικό σου δουλεύει; Γιατί αν δουλευει, και αν δε χρειαζεσαι δισκο, με τα ιδια λεφτα παιρνεις τον ιδιο επεξεργαστη, μνημη 8γιγα, μητρικη καλυτερη (που να σηκωνει μνημη μεχρι 32γιγα) και την καρτα γραφικων που σου ανεφερα, και χρησιμοποιεις τα ηδη υπαρχοντα απο δισκους, τροφοδοτικο, κουτι

λόλ κρις, ταυτοχρονα

υγ: amd is dead
                      Originally posted by Raf

Comment

Ξεκάθαρα είναι καλύτεροι οι i5 επεξεργαστές, αλλά της AMD αν και έχουν 20&#37;+ μικρότερη απόδοση είναι 40%+ φθηνότεροι, εξάλλου για Gaming η σημασία των επεξεργαστών έχει ελαττωθεί. Και εγώ αν και Intelάκιας/Nvidiάκιας αναγκάζομαι να προτείνω τους ανταγωνιστές διάολε.

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
                          Ξεκάθαρα είναι καλύτεροι οι i5 επεξεργαστές, αλλά της AMD αν και έχουν 20%+ μικρότερη απόδοση είναι 40%+ φθηνότεροι, εξάλλου για Gaming η σημασία των επεξεργαστών έχει ελαττωθεί. Και εγώ αν και Intelάκιας/Nvidiάκιας αναγκάζομαι να προτείνω τους ανταγωνιστές διάολε.
                          ε ναι... οπως ακριβως ειναι η αντιπροταση τιμης / τουμπανιασματος σε amd / intel ειναι το αλλο διπτυχο ati/nvidia
                          Originally posted by Raf

Comment

+1 για AMD ως budget λυση προτεινω και εγω στον φιλο.. Αν και φαν intel/nvidia περισσοτερο πρεπει να αναγνωρισω οτι για budget κατασταση αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω..

Comment

Working...
                            X