Καλά δεν είναι απαραίτητο πως θα έχει θέμα.
Αλλά είναι κρίμα να αλλάξεις όλο το PC και να μην το βάλεις σε ένα καινούριο κουτί.
Μειώνεις και το θόρυβο με τόσους 12αρηδες ανεμιστήρες που παίρνουν τα καινούρια πάνω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
experts need your opinion :)
Collapse
X
-
εγω εχω ενα ακομα πιο αρχαιο, και σε ι5 δεν εχει πεταξει καμμια υψηλη θερμοκρασια (ελεγμενο με σπιντφαν)
Leave a comment:
-
Καλό θα ήταν τότε να πάρεις ένα καινούριο.
Βέβαια μπορείς να κρατήσεις το παλιό και αν δεις να βγαίνουν τίποτα καπνοί λόγω θερμοκρασιών το αλλάζεις.
Leave a comment:
-
χαχα no idea ειναι "τελευταιας τεχνολογιας" (και χρονολογιας:Ρ) LG ειναι thats all I know.. σε γενικες γραμμες ειναι για τα μπαζα γτ ειναι και 7 χρονων αλλα αν μπορω να σωσω κατι , να το σωσω :Ρ
Leave a comment:
-
Με το αυτοκίνητο όλα κοντά είναι.

Τα πιο καινούρια κουτιά συνήθως έχουν καλύτερη ροή αέρα και περισσότερες θέσεις για ανεμιστήρες.
Το συγκεκριμένο έχει και 2 ήδη πάνω.
Βέβαια και το σχέδιο παίζει σημαντικό ρόλο.
Γενικά πάντως μπορείς να κρατήσεις και το δικό σου.
Ποιο κουτί έχεις τώρα;
Leave a comment:
-
απ'τον ασπροπυργο?xD ναι με τα ποδια ερχομαι :Ρ δε μου πες ομωωως , εχει καμια σημασια το κουτι η μονο για τη μοστρα?
Leave a comment:
-
Τα περισσότερα από αυτά που έβαλα πάντως μπορείς να τα πάρεις από το ίδιο μαγαζί οπότε πληρώνεις λιγότερα μεταφορικά.
Αν μιλάμε για Λούτσα Αττικής κοντά είσαι.
Leave a comment:
-
ναι αν δεν εχουν υψηλα μεταφορικα :Ρ χαχα ψηθειτε να περασετε απο τη Λουτσα να μου τα κανονισετε εσεις γιατι εχω παιδευτει πολυ με αυτην την ιστορια εγω ειμαι ουφο με αυτα μονο να παιζω θελωωωω >.<
Leave a comment:
-
Τα πράγματα τα παραγγέλνεις και έρχονται σπίτι. Αυτό είναι το πιο εύκολο.
Τώρα το να βρεις κάποιον να το στήσει είναι άλλο θέμα. Γενικά πάντως δεν είναι κάτι το δύσκολο.
Ακόμα και αν δεν το έχεις κάνει ποτέ θα σου πάρει το πολύ 2 ώρες.
Επίσης αν μένεις κοντά σε έναν από εμάς το forum είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει.

πλακίτσα, μην παρεξηγηθώ
Leave a comment:
-
fellahs euxaristww <3 alla to mono pou me xalaei sto na to ftiaksw apo monh mu einai oti prepei na trexw apo dw ki apo kei na psaxnw ta kommatia k ante na vrw gnwsto na mu ta ftiaksei meta >.<
--akirh erwthsh, to kouti exei kamia idiaiterh idiothta, na mhn krathsw to diko mu?
Leave a comment:
-
+1 για AMD ως budget λυση προτεινω και εγω στον φιλο.. Αν και φαν intel/nvidia περισσοτερο πρεπει να αναγνωρισω οτι για budget κατασταση αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω..
Leave a comment:
-
ε ναι... οπως ακριβως ειναι η αντιπροταση τιμης / τουμπανιασματος σε amd / intel ειναι το αλλο διπτυχο ati/nvidiaOriginally posted by ChrisTop View PostΞεκάθαρα είναι καλύτεροι οι i5 επεξεργαστές, αλλά της AMD αν και έχουν 20%+ μικρότερη απόδοση είναι 40%+ φθηνότεροι, εξάλλου για Gaming η σημασία των επεξεργαστών έχει ελαττωθεί. Και εγώ αν και Intelάκιας/Nvidiάκιας αναγκάζομαι να προτείνω τους ανταγωνιστές διάολε.
Leave a comment:
-
Ξεκάθαρα είναι καλύτεροι οι i5 επεξεργαστές, αλλά της AMD αν και έχουν 20%+ μικρότερη απόδοση είναι 40%+ φθηνότεροι, εξάλλου για Gaming η σημασία των επεξεργαστών έχει ελαττωθεί. Και εγώ αν και Intelάκιας/Nvidiάκιας αναγκάζομαι να προτείνω τους ανταγωνιστές διάολε.
Leave a comment:
-
Kάτι άλλο πυ σκέφτηκα τώρα... Το τροφοδοτικό σου δουλεύει; Γιατί αν δουλευει, και αν δε χρειαζεσαι δισκο, με τα ιδια λεφτα παιρνεις τον ιδιο επεξεργαστη, μνημη 8γιγα, μητρικη καλυτερη (που να σηκωνει μνημη μεχρι 32γιγα) και την καρτα γραφικων που σου ανεφερα, και χρησιμοποιεις τα ηδη υπαρχοντα απο δισκους, τροφοδοτικο, κουτι
λόλ κρις, ταυτοχρονα
υγ: amd is dead
Leave a comment:
Leave a comment: