Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSvita ή 3ds ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

κατα 90% είμαι για PSvita, δεν θα έπερνα κάποια φορητή κονσόλα αλλά είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω απο τα public με αυτά τα λεφτά, και είναι καλή επένδυση για τις διακοπές, δε καταλαβα τι ειναι το orientation πάντως, αυτό με τη μνήμη το έω δει, καλά τι μαλάκες είναι δε βάλανε μέσα κανα μικρό σκληρό; τεσπα δε με καίει για τώρα όμως, τα metal gear είναι καλο deal, όλα τ αλλα που τα εχω παίξει σε pc & Xbox δε με συγκινούν, απο RPG είδα όμως δεν έχει τίποτα της προκοπής...

Comment

Έχει άπειρα Psone και PSP που εκεί θα βρεις πολλά διαχρονικά παιχνίδια, από εκεί και ύστερα σε λίγο καιρό από τώρα θα βγει το Persona 4 και ένα Tales of (δεν ξέρω πότε το τελευταίο). Επίσης υποτίθεται ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και το Final Fantasy Type 0 που λένε ότι είναι κορυφή.

Γενικά όντως από RPG δεν έχει τίποτα, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα βγουν παιχνίδια. Αν δεν έχεις παίξει τίποτα από PSone+PSP οι επιλογές είναι άπειρες (όλα τα FF πχ, 1-9, Tactics).

Ρίξε μία ματιά κι εδώ:

Comment

Επισης μπορεις να παρεις ενα smartphone οπως το xperia sole στα 190e περιπου να φορτωσεις τζαμπε ολα τα psx emulators και να εχεις και ενα κινητο να ακουμπας στην καφετερια..

Comment

E kala den einai to idio, den mporeis na paikseis games ths prokophs se smartphone xwris controller interface ths prokophs me kanoniko stavro kai koumpia, prepei na vazeis ta xeria panw sthn othonh, ase pou PSP kai PSVita emulators den yparxoun, mono gia PSX.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
            E kala den einai to idio, den mporeis na paikseis games ths prokophs se smartphone xwris controller interface ths prokophs me kanoniko stavro kai koumpia, prepei na vazeis ta xeria panw sthn othonh, ase pou PSP kai PSVita emulators den yparxoun, mono gia PSX.
            Wrong! https://play.google.com/store/apps/d...p.ppsspp&hl=en

Δεν ξερω παιδες αλλα εγω πιστευω οτι το Vita ειναι πεταμενα λεφτα απο τη στιγμη που μπορεις να παρεις μια ταμπλέτα η ενα smartphone(αυτο ok συνδιαζεις και κιν αν δεν εχεις καλο) εκτος αν εισαι τοσο fan των Sony exclusives εκει παω πασο. Και φυσικα δεν μιλαω μονο για games αλλα και για τις extra λειτουργιες που θα παρεις με αυτα..

Comment

- To emulator den einai kalo akomh
              - To God of war aplws den to paizeis se smartphone
              - Den yparxei logos agoras oute gia to 3DS sygrinomeno me tableta h smartphone

EDIT:
              Kai mias pou eimaste se afto to kommati skepshs na mhn parei oute smartphone giati mporei na exei desktop PC me emulators ktl ktl
              "

Greek Gaming Videos

Comment

Hipster Luffy μην ξεχάσεις να ρήξεις μια ματια και στο Silent Hill:Book Of Memories. Είναι ίσος ο κύριος λόγος που θα έπαιρνα PSV, αν και δεν θεωρείτε και η παιχνιδάρα.

Comment

Ενταξει το ειπα καθαρα και μονο για games υπερισχυουν τα φορητα αλλα σκεψου και παλι τα advantages του open platform με τα τοσα emulator και προγραμματα που μπορεις να βαλεις.. Αν θες να περιοριστεις μονο σε μερικα games ok παρε Vita/3ds αν θες να κανεις και αλλα πραγματα ΚΑΙ να παιζεις games πιστευω μια ταμπλετα ειναι καλυτερη λυση..

Προσωπικη αποψη ετσι, ο καθενας συμφωνα με τις αναγκες του αποφασιζει..

Kai mias pou eimaste se afto to kommati skepshs na mhn parei oute smartphone giati mporei na exei desktop PC me emulators ktl ktl
                  Αφου μιλαμε για φορητη συσκευη που κολλανε τα desktop?? Λες αν μπορουσε να παρει μαζι του το desktop στην καφετερια ξερω γω να επαιρνε Vita??

Comment

Αφου μιλαμε για φορητη συσκευη που κολλανε τα desktop?? Λες αν μπορουσε να παρει μαζι του το desktop στην καφετερια ξερω γω να επαιρνε Vita??
                    Em kserw gw?
                    Giati na parei na paiksei games sthn kafeteria in the first place?
                    Otan to dilhmma einai 3DS h PSV kai les smartphone einai ligo periergo.
                    Egw toulaxiston ws megalos fan twn forhtwn konsolwn den tha eperna pote smartphone gia na antikatasthsw to 3DS mou h to PSVita mou.
                    Thlefwno exw
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Καλα το smartphone το ειπα περισσοτερο επειδη λεει οτι δεν εχει και επισης επειδη κοστιζει γυρω στα 200e.. Αν ειναι καθαρα psv η 3ds το διλημμα τοτε οκ..

Comment

μουτη σπάνε τα smartphone, δεν έχουν να φάνε και γυρνάνε όλοι με ένα iphone, επίσης εγω δε παίζω ποτε έξω ή να μπαινω σα βλαμμένο στο ιντρνετ οταν πινω καπου καφε, επιδή όμως στο χωριό μου έχουν παιθάνει οι πιο πολλοί και έχει πολλές ώρες μοναξιάς θέλω ένα φορητό για να εναλλάσσω με το βιβλίο, επειδή ότι κάνω το κάνω ξαπλωμένος, μπορεί να πεταχτώ το μεσημέρι να συζητήσω τι να αγοράσω και πως...

Comment

Καλά IHNE άλλη αγορά η μία, άλλη η άλλη. Το Vita έχει τόσα control schemes και για να πάρεις κινητό με αντίστοιχη δύναμη πρέπει να δώσεις 500€, εκτός και αν πάρεις το Nexus 4 το οποίο πρέπει πρώτα να περιμένεις μισό αιώνα να το βρεις και αν όντως το βρεις να είσαι τόσο τυχερός ώστε να προλάβεις να το παραγγείλεις.

Η ταμπλέτα από την άλλη δεν είναι και ό,τι πιο φορητό υπάρχει, εκτός και αν πας σε Nexus 7 ή iPad mini όπου έχουν hardware 2 με 4 φορές χειρότερο του Vita.

Η βιβλιοθήκη του και η τιμή του είναι τα βασικά προβλήματα, αλλά το πρώτο είναι και αρκετά σχετικό. Αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί με το PS ecosystem ποτέ, θα βρει πάρα πολλές επιλογές στο Vita, ενώ δεν είναι και ασήμαντες οι κυκλοφορίες της ίδιας της κονσόλας (ούτε, βέβαια, και ισχυρές).

Επίσης το Vita έχει έναν προσανατολισμό καθαρά προς high-quality gaming, όχι για low-budget παιχνίδια.

Εγώ πάντως έχω και iPad 3 και Galaxy Nexus και PS Vita και δεν μπορώ να πω ότι αξιοποιώ τις gaming δυνατότητες των δύο πρώτων (εκτός του Temple Run όπου ok έπεσε ανελέητο κάψιμο ).

Comment

Εαν δεν εχεις psp τοτε το vita εχει εναν εξτρα καλο λογο να το αγορασεις.Αλλα απλο DS εχεις?Γιατι υπαρχουν πολλα καλα παιχνιδια του DS που μπορεις να παιξεις στο 3DS (imo πολυ καλυτερα απο psp αλλα χωρις να βαζω μεσα και psone games).Βεβαια το θες και για internet και εκει το 3DS νομιζω τρωει χωμα και λασπη

Comment

Ενταξει ειπα να προτείνω και κατι διαφορετικό, μηπως και.. Εγω προσωπικα εχω λιωσει τις Gaming δυνατοτητες του iphone και δεν νιωθω οτι μου λειπει καμια φορητη κονσολα αυτη τη στιγμη..

Comment

απλό Ds έχω ναι, απλό Ds και PS vita με COD :black ops, ντάξει δε μ αρεσε και πολυ το COD αλλα δε γαμιέται

Comment

Working...
                                X