να δω τι θα μου πουνε για την αλλαγη, αν δε το αλλαξουν νταξει δε θα τα βαψουμε και μαυρα..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PSvita ή 3ds ?
Collapse
X
-
Πάρε Neo Geo Pocket. Θα σέ λένε ξεφτέρη και συμφέρει.
Θα πρότεινα 3DS. Μετά από ένα αποτυχημένο PSP Go και μια χλιαρή αντιμετώπιση του Vita + ένα ακόμα αδιάφορο port που βρίσκει στο όνομα του Earth Defense Force 2017 (πάνε χρόνια που βγήκε στο Xbox 360) προσωπικά θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια για το σύστημα της Nintendo αν ήθελα να αγοράσω φορητή κονσόλα. Η Sony ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό την ίδια συνταγή με το PSP όσον αφορά τα ports και θα την προτιμούσα μόνο για το εξαιρετικό PS 3 και για τίποτε άλλο.
Comment
-
3 μήνες μετά...
Το πάσχα πλησιάζει μάλλον θα πάω χωριό και έτσι αγόρασα τη memory και μια 3μηνη gold για τις 4 μέρες που μάλλον θα φύγω, έπαιξα πρώτη φορά μετά την αγορά του Βίτα χθες, και μάλλον είναι σημείο των καιρών πως είχα μια καινούρια κονσόλα καθισμένη στο ντουλάπι για 3 μήνες, μεγαλώσαμε για τα καλά!
Αν και έσκασα λοιπόν 50 ευρώ για μνήμη και 10 για τη κωλοσυνδρομή, είχα τέσσερα παιχνιδάκια δωράκι για κατέβασμα, και άλλο ένα που θα βάλω με το 3g πέντε!
gravity, deviants, virtue last r, uncharted, wipeout
και ως μάλλον σιγουράκι τα metal gear hd λιγο πριν φυγω...
η αλήθεια είναι πως είναι άλλος κόσμος απο τα DS με χορταστικά γραφικά εκπληκτική οθόνη και είδα και ένα ωραίο rpg που μ αρεσε και θα βγει αλλά δε θυμάμαι όνομα.
Μεγάλη γκαντεμιά έπαιξα την ίδια μέρα με την ανακοίνωση του zelda για 3ds το οποίο επιτέλους γαμάει! ετσι χαρηκα απο τη μια ξενέρωσα απ[ο την άλλη.
Ωστόσο νομίζω πως θα βγάλουν κι αλλη εκδοση στο 3ds γιατι και οι δύο τωρινές είναι απλά αίσχος! αν ειναι δυνατόν να έχει add on για δευτερο αναλογικο!!!
ίσως λοιπόν πάρω και ένα 3ds αν σπαστεί ίσα ίσα για το ζελντα και τον ατορνευ, αυτά!
Comment
-
Πωλήσεις, καινοτομία/πρωτοτυπία, και ποικιλία παιχνιδιών πάνε στο 3DS. Το PSVita είναι πιο δυνατό hardware αλλα αυτό όπως ξέρουμε δεν μετρα. Μένει το PSN, που δεν νομίζω από μονο του να είναι αρκετό για όλα αυτά που έχει το 3DS. Άρα μένει το προσωπικό γούστο, που και αυτό αν το ψάξεις θα δεις ότι οι περισσότεροι προτιμούν 3DS, εξού και η διαφορα σε πωλήσεις. Ακόμα και από hardcore gamers πλευρά να το δεις, η Nintendo ήξερε ανέκαθεν με κάποιες αποκλειστικότητες της να τους κρατα.
Δεν βλέπω λοιπόν βάση σε αυτά που λέτε. Είναι σαν να βγαίνω να λέω ότι το Nokia N-Gage ήταν και είναι η καλύτερη φορητή κονσόλα που υπήρξε ποτε, γιατί έτσι. Εξηγήστε μου καλύτερα και δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω γνώμη, δεν έχω κάτι κατά του PSVita, αντίθετος ίσος αποκτήσω κιόλας ένα.
Comment
Comment