Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSvita ή 3ds ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Hipster Luffy μην ξεχάσεις να ρήξεις μια ματια και στο Silent Hill:Book Of Memories. Είναι ίσος ο κύριος λόγος που θα έπαιρνα PSV, αν και δεν θεωρείτε και η παιχνιδάρα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    - To emulator den einai kalo akomh
    - To God of war aplws den to paizeis se smartphone
    - Den yparxei logos agoras oute gia to 3DS sygrinomeno me tableta h smartphone

EDIT:
    Kai mias pou eimaste se afto to kommati skepshs na mhn parei oute smartphone giati mporei na exei desktop PC me emulators ktl ktl

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    E kala den einai to idio, den mporeis na paikseis games ths prokophs se smartphone xwris controller interface ths prokophs me kanoniko stavro kai koumpia, prepei na vazeis ta xeria panw sthn othonh, ase pou PSP kai PSVita emulators den yparxoun, mono gia PSX.
    Wrong! https://play.google.com/store/apps/d...p.ppsspp&hl=en

Δεν ξερω παιδες αλλα εγω πιστευω οτι το Vita ειναι πεταμενα λεφτα απο τη στιγμη που μπορεις να παρεις μια ταμπλέτα η ενα smartphone(αυτο ok συνδιαζεις και κιν αν δεν εχεις καλο) εκτος αν εισαι τοσο fan των Sony exclusives εκει παω πασο. Και φυσικα δεν μιλαω μονο για games αλλα και για τις extra λειτουργιες που θα παρεις με αυτα..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    E kala den einai to idio, den mporeis na paikseis games ths prokophs se smartphone xwris controller interface ths prokophs me kanoniko stavro kai koumpia, prepei na vazeis ta xeria panw sthn othonh, ase pou PSP kai PSVita emulators den yparxoun, mono gia PSX.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Επισης μπορεις να παρεις ενα smartphone οπως το xperia sole στα 190e περιπου να φορτωσεις τζαμπε ολα τα psx emulators και να εχεις και ενα κινητο να ακουμπας στην καφετερια..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Έχει άπειρα Psone και PSP που εκεί θα βρεις πολλά διαχρονικά παιχνίδια, από εκεί και ύστερα σε λίγο καιρό από τώρα θα βγει το Persona 4 και ένα Tales of (δεν ξέρω πότε το τελευταίο). Επίσης υποτίθεται ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και το Final Fantasy Type 0 που λένε ότι είναι κορυφή.

Γενικά όντως από RPG δεν έχει τίποτα, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα βγουν παιχνίδια. Αν δεν έχεις παίξει τίποτα από PSone+PSP οι επιλογές είναι άπειρες (όλα τα FF πχ, 1-9, Tactics).

Ρίξε μία ματιά κι εδώ:

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    κατα 90% είμαι για PSvita, δεν θα έπερνα κάποια φορητή κονσόλα αλλά είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω απο τα public με αυτά τα λεφτά, και είναι καλή επένδυση για τις διακοπές, δε καταλαβα τι ειναι το orientation πάντως, αυτό με τη μνήμη το έω δει, καλά τι μαλάκες είναι δε βάλανε μέσα κανα μικρό σκληρό; τεσπα δε με καίει για τώρα όμως, τα metal gear είναι καλο deal, όλα τ αλλα που τα εχω παίξει σε pc & Xbox δε με συγκινούν, απο RPG είδα όμως δεν έχει τίποτα της προκοπής...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Hellraider View Post
    PSV και "μέλλον" στην ίδια πρόταση.Μπορώ να σκεφτώ άπειρα αστεία που μπορώ να κάνω.
    Όσα και να σκεφτείς, το PSV όντως έχει άπειρο potential, το οποίο δεν αξιοποιείται.

Στο PSV luffy μπορείς να παίξεις τα εξής (αναφορικά μόνο, υπάρχουν και άλλες επιλογές):

PS Vita games:
    • Uncharted
    • LittleBigPlanet PS Vita (15€ στα Seven)
    • WipEout 2048
    • Gravity Rush
    • Escape Plan
    • Assassin's Creed 3 Liberation
    • Jet Set Radio
    • Mutant Blobs
    • Rayman Origins
    • Mortal Kombat
    • Metal Gear Solid 2 & 3
    • Ninja Gaiden Sigma Plus
    • Playstation All-Stars
    • Sine Mora
    • Sound Shapes
    • Street Fighter X Tekken
    • Sumioni Demon Arts
    • Super Stardust Delta
    • Ultimate Marvel VS Capcom 3
    • Virtua Tennis 4

PSP games, όπου υπάρχει άπειρη ποικιλία σε πάρα πολύ καλές τιμές.

PSone games, όπου επίσης υπάρχει εξαιρετική ποικιλία σε καλές τιμές.

Διάφορα mobile games, με μικρή ποικιλία όμως, που (θεωρητικά) θα εμπλουτιστεί στο μέλλον.

Λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε το Jetpack Joyride επίσης και το Oddworld Stranger's Wrath.

Να σημειώσω ότι με το PSN plus παίρνεις ένα κάρο παιχνίδια στο τσαμπέ. Αυτή τη στιγμή εγώ έχω τσάμπα τα Uncharted, Gravity Rush, Mutant Blobs, Jet Set Radio και ανάλογα τη μέρα/μήνα μπαίνει νέο περιεχόμενο.

Το ζόρι στο Vita είναι η τιμή και η αγορά της μνήμς, που καλό είναι να κινηθείς σε 16GB.

Επίσης ο internet browser πλέον είναι πολύ καλός και υπάρχουν email, youtube, twitter και facebook applications. Δε λέω ότι αξίζει να αγοράσεις το μηχάνημα για αυτά, αλλά αν δεν έχεις tablet/smartphone, καλύπτει το κενό ικανοποιητικά. Το μόνο πρόβλημα είναι η έλλειψη αλλαγής orientation (που ξεπερνιέται, κακά τα ψέματα) και η μπαταρία. Γενικά ο φορτιστής είναι απαραίτητος. Εγώ κάποια στιγμή που θα έχω λεφτά για πέταμα θα αγοράσω τη βάση του, για να το φορτίζω πιο άνετα και με στυλ .

Πες μας τι θα πάρεις.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    όχι ρε παιδιά αλήθειά θα αγοράσω!

Λοιπόν κατέλειξα στο PS Vita για τον εξής λόγο, δεν έχω smartphone ούτε παίρνω λαπτοπ στις διακοπές, οπότε το βιτα λειτουργεί ωραία και για ιντερνετ, επίσης δεν είχα ποτε playstation και μπορώ να παίξω όλα τα arcade games απο τις παλιές αυτές κονσόλες, από δικούς τους τίτλους μούφες έχουν και τα δύο, μόνο που στο PSvita είναι πιο εντυπωσιακές!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μπράβο Λούφυ,έφτιαξες πάλι ένα versus thread μασκαρεμένο σε τι μου προτείνετε.Kudos.Professional trolling is professional.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εννοειται 3ds μέχρι στιγμής.Το vita μέχρι στιγμής το έχει αφήσει στο έλεος του Θεού η Sony..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Epeidh skeftomaste etsi panta tha mas plasaroune propersines konsoles tou xronou kai tha leme efxaristw

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    PSV epishs giati to mellon den einai sto parelthon.
    PSV και "μέλλον" στην ίδια πρόταση.Μπορώ να σκεφτώ άπειρα αστεία που μπορώ να κάνω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    PSV epishs giati to mellon den einai sto parelthon.

Leave a comment:

• straier
    replied
    PSV λόγω χειρισμού.-

Leave a comment:

Working...
X