Announcement
Collapse
No announcement yet.
PSvita ή 3ds ?
Collapse
X
-
To pirate sto laimo to paidi!!!!
Leave a comment:
-
έγινε η αλλαγή, ήταν το τελευταίο 3g που διέθετε το public και έρχεται απο κέρκυρα οπότε όλα καλά, τιμή 250 ευρώ και δώρο το wipeout
Leave a comment:
-
το αγόρασα και μ αρέσει, μόνο που θα το αλλάξω με το 3g μοντέλο
Leave a comment:
-
Πάρε Neo Geo Pocket. Θα σέ λένε ξεφτέρη και συμφέρει.
Θα πρότεινα 3DS. Μετά από ένα αποτυχημένο PSP Go και μια χλιαρή αντιμετώπιση του Vita + ένα ακόμα αδιάφορο port που βρίσκει στο όνομα του Earth Defense Force 2017 (πάνε χρόνια που βγήκε στο Xbox 360) προσωπικά θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια για το σύστημα της Nintendo αν ήθελα να αγοράσω φορητή κονσόλα. Η Sony ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό την ίδια συνταγή με το PSP όσον αφορά τα ports και θα την προτιμούσα μόνο για το εξαιρετικό PS 3 και για τίποτε άλλο.
Leave a comment:
-
να δω τι θα μου πουνε για την αλλαγη, αν δε το αλλαξουν νταξει δε θα τα βαψουμε και μαυρα..
Leave a comment:
-
Έχει και τα δύο, ναι.Originally posted by Hipster Luffy View Posthttp://www.public.gr/product/gaming/.../#.UPhrpyc02So
θα ρωτησω για ατικατασταση, αυτο εχει και wifi και 3g?
Leave a comment:
-
εσυ μιλάς για διπλή τιμη τώρα , δε παίρνεις τιποτα αξιολογο με αυτα τα λεφτα σε ταμπλετ κλπ
Leave a comment:
-
Ενω αν επαιρνες ενα smartphone η ταμπλετα που σου ελεγα θα ησουν αρχηγοπουλο και θα εριχνες και καμια γκομενα στο χωριο.. Τωρα με το Vita και τα 12χρονα που εχουν πλεον ipad θα σε δουλευουν...
Leave a comment:
-
εγώ ήθελα να μπαίνω ιντερνετ στις διακοπές επειδη δε πιανει ιντερνετ στο χωριό!!! Πω ρε μαλακια μνημη δεν εχει ιντερνετ δε πιανει...τα νευρα μου
Leave a comment:
-
Ένα με 3G που δεν το ήθελες, τσάμπα κόπος και extra λεφτά. Εσύ ποιο πήρες αλήθεια;
Leave a comment:
Leave a comment: