αν σου καει το motherboard το αλλαζεις, αν σου καει το motherboard της κονσολας αλλαζεις ολη την κονσολα λολ
Ειλικρινά δεν ξέρω τι έφταιγε και έκανε shutdown το PC. Το ερώτημα είναι αν ο μέσος χρήστης έχει τις γνώσεις ή την όρεξη να ασχοληθεί με όλα αυτά. Ακόμα και τώρα που έχω μια καλή ιδέα δεν έχω ιδιαίτερη κάψα να κάθομαι να κάνω troubleshooting. Και δε θα έπρεπε να το θεωρούμε και φυσιολογικό. Όταν κάτι παθαίνει η τηλεόραση δεν την ανοίγουμε να δούμε τι έχει πάθει, τη στέλνουμε στην αντιπροσωπεία, όπως και την κονσόλα.
Και το κακό είναι πως δε μπορείς να βασιστείς ούτε και στη συναρμολόγηση των μαγαζιών. Στο PC που έχω τώρα εδώ και αρκετά χρόνια, που μάλιστα ήταν και αρκετά ακριβό, είχαν βάλει τους σκληρούς δίσκους διαγώνια και η υδρόψυξη ήταν καμένη (δεν κάνω πλάκα, δεν έχω ιδέα πως το είχαν καταφέρει)... Κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί σε κονσόλα.
Πάντως το προς τα που θα φυσάνε τα ανεμιστηράκια του PC είναι μεγάλο θέμα. Είχα δει και ένα βίντεο στο youtube όπου δοκίμαζαν διάφορους συνδυασμούς αν και δε θυμάμαι ποιος ήταν ο βέλτιστος.
Comment