Announcement

Collapse
No announcement yet.

Highest skill videos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    100c run στη Tick Tock Clock απ' τον καλύτερο παίχτη SM64 στο κόσμο.

Έτσι απλά, lol.

Super Hexagon

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Πάντως εγώ όταν ήμουν μικρός είχα μάθει να νικάω στο Mortal Kombat 4 μόνο με τον ήχο.
    Blind gamer beats Ocarina Of Time

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    korean backdash στο tekken απο τον ιδιο τον master rain

[YOUTUBEHD]YBWDZ7oTxRM[/YOUTUBEHD]

starcraft apm demonstration

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πάντως εγώ όταν ήμουν μικρός είχα μάθει να νικάω στο Mortal Kombat 4 μόνο με τον ήχο.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Και φυσικά το γνωστό

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den to katalava afto me to goblin.
    An thelei skill, pou einai to skill kai an einai asteio, giati einai asteio?

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Κλασσικό #2

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Κλασικό

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    θα πρωτοτυπησω και θα βαλω κατι απο ενα genre που, υπο κανονικες συνθηκες τιποτα δεν ειναι δυσκολο με farming οταν υπαρχει turn based combat

το δυσκολοτερο boss σε jrpg που εχω αντιμετωπισει ever ητανε ο hitoshura στο digital devil saga, για οσους γνωριζουνε τα SMT της atlus ο hitoshura ειναι ο hero στο SMT nocturne (imo το καλυτερο smt αλλα αυτο ειναι ασχετο)

η μαχη εχει μερικα random factors στα pattern του boss και αρκετα prequirements για να μην γινεις wipeout αμεσως απο καποιες κινησεις μου ειχε παρει γυρω στις 6ωρες με retries και οδηγο ετσι?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Mε το ζόρι τελείωνα τον τρίτο κόσμο

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Rainbow Islands. Ο τύπος κάνει το αδιανόητο και κάνει το παιχνίδι να φαίνεται πανεύκολο, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Παίρνει τα διαμαντάκια από τον κάθε κόσμο με τη σωστή σειρά, ξεκλειδώνει τις κρυφές πόρτες στα δωμάτια των bosses (αλλά παρ' όλ' αυτά κάθεται και τα παλεύει), παίρνει τα μόνιμα power ups, ξεκλειδώνει 3 κρυφούς κόσμους και παίρνει το bonus 50.000.000 πόντων επειδή έκανε clear όλα τα μυστικά δωμάτια + 10.000.000 special clear bonus. Αν παρατηρήσετε στην αρχή του βίντεο βάζει έναν κωδικό που του επιτρέπει να σκοράρει πάνω από 10.000.000 πόντους.

Μία ώρα gameplay σε master επίπεδο, κουράζομαι και μόνο που σκέφτομαι πόσες ώρες ξόδεψε για να φτάσει σε αυτήν την κλάση. Ειδικά ο τελευταίος κρυφός κόσμος που είναι αφιερωμένος στο Bubble Bobble απαιτεί τρελές ικανότητες.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Βρήκα κι άλλο

Leave a comment:

• Enpsty
    started a topic Highest skill videos

Highest skill videos

Ένα thread όπου ποστάρουμε απίστευτα videos όσον αφορά το skill. Μπορείτε να βάλετε όλα τα genres ότι γουστάρετε racing, fighting, speedruns, θα έχει φάση πιστεύω.

Ξεκινάω με δύο classics

Αυτό το πράμα

και φυσικά το αδιανόητο, εξωπραγματικό, μη γήινο, αδύνατο Invisible Tetris

Working...
X