Originally posted by Ramparter
View Post
Κοίτα από την στιγμή που τα τελευταία χρόνια έχω παίξει κάποια παιχνίδια τα οποία διασκέδασα πάρα πολύ και μάλιστα το δήλωσα εδώ θα ήταν εντελώς χαζό από την μεριά μου να ισχυριστώ ότι το gaming δεν πάει καλά σήμερα.
Τώρα όσον αφορά τα όσα γράψατε,όλοι κάνατε ωραία ποστ ανεξαρτήτως τι θέση πήρατε.
Εγώ πάντως συμφωνώ με τα κακώς κείμενα που γράφει ο enpsty σε γενικές γραμμές,υπάρχουν αυτά τα προβλήματα,όμως υπάρχει τέτοια υπερπροσφορά από τίτλους που είναι πολύ εύκολο να βρει ο καθένας αρκετά παιχνίδια που να ανταποκρίνονται στα γούστα του.
Για εμένα δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα την παρούσα στιγμή αλλά φοβάμαι ότι το μέλλον θα φέρει πολλές αλλαγές που δεν είναι καθόλου καλοδεχούμενες.Always online και μπλοκαρισμα των μεταχειρισμένων παιχνιδιών είναι σενάρια που δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι.Είμαι παραδοσιακός gamer,θέλω το δισκακι που έχω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανα πάσα στιγμή και όχι να εξαρτώμαι από τους servers μιας εταιρείας όσο καλοι και αν είναι.
Τώρα το σύστημα f2p δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αφού δεν έχω παίξει ποτέ τέτοιο τίτλο και από ότι βλέπω ούτε πρόκειται.
Αλήθεια,πιστεύετε ότι η βία στα videogames χρησιμοποιείται περισσότερο στις μέρες μας από παλιότερα;Πολλοί videogame designers έχουν υποστηρίξει αυτήν την θέση.Εγώ θα υποστηρίξω αυτό που είπα και πριν,ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μαζί με τα βίαια παιχνίδια υπάρχουν και αυτά που δεν έχουν καν εχθρούς για να νικήσεις.Αυτά μάλιστα είναι πολύ περισσότερα από ποτέ.Πάντως αυτές τις διαμαρτυρίες δεν τις καταλαβαίνω,πάντα υπήρχαν πολλά παιχνίδια με άπειρη βία.Απλά τώρα με τα HD γραφικά η βία είναι πιο ρεαλιστική και φαίνεται πολύ περισσότερο.
Τουλάχιστον όχι από τη στιγμή που δεν επηρεάζεται το gameplay. 
Leave a comment: